Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İşde nasıl duşdımde popo. Ustı e belımde deydı ve ayagımda budurumda işde ama buna rağmen mucıze benlyese savaşçı

Olacakların önüne geçilmiyor demek ki bunu yaşaman gerekiyormuş Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah canım onlar zaten minik savaşçılar bundan emin ol 🤲🥹👼

Çok teşekkür ederim bana öyle güzel moral oluyorsunuz ki 🥰 glue için hastaneyi aradım ama yapmadıklarını söylediler inşallah sizin bebeğiniz sımsıkı tutunur hayırlısıyla pozitif sonucu burada hepimiz duyarız 💗
3-5 gün hepsi hikaye tamam ihtimaller değişiyor belki ama yeter ki Allah istesin , olsun ya da olmasın canınızı sıkmayın pozitif olun.. Hepimiz inşallah görürüz pozitifleri 😍

Canım öyle düşünme vardır bunda da bir hayr emin ol belki bebeğin şimdi gelecek senin yaralarına merhem olacak sen onunla birlikte bu acıları unutacaksın canım sakin kal dilerim bebeğin seninledir inşallah 🤲🥲💕
Bu tür şeylerde moral çok önemli ya
e bende De haliyle moral yerlerde olduğu için o kadar çabam boşa gitmesin diye biraz ara vermek istemiştim ama olmadı demek ki böylesi daha hayırlıymış inşallah tutunmuşlardır da bi nebze de olsa yarama merhem olurlar😞

Bu tür şeylerde moral çok önemli ya
e bende De haliyle moral yerlerde olduğu için o kadar çabam boşa gitmesin diye biraz ara vermek istemiştim ama olmadı demek ki böylesi daha hayırlıymış inşallah tutunmuşlardır da bi nebze de olsa yarama merhem olurlar😞

Nasipleri varsa tutunuyorlar moralin yüksek olsa tutunmasa yine tutunmuyor 🫣 hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲💕

Back
X