Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım nasılsın? Nasıl geçti? İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine

Çok şükür iyiyim canlar biraz geç aldılar çok yoğunluk varmış Almanya’da bu iki hafta tatiller var ondan fazla doktor çalışmıyor ondan uzadı ama Elhamdüllilah iyiyim bebeklerim blast olmuşlar aldım geldim dilerim sıkıca tutunurlar darısı senin başına inşallah canım Amin inşallah Allah razı olsun

Hayırlı olsun canm güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Ayy nasıl hissediyorsun kuzum? Ben bile çok değişik hissediyorum şimdiden. Orda bizden 9 tane canlı var hayata tutunmaya çalışan. Yani annelik hissi gelmedi daha diyodum ama şimdiden bi tuhaf oldum

Çok sevindim kuzum ya senden çok umutluyum bu ay pozitifi görüceksin inşallah. Test günün ne zaman?

Benim de yarın 3. gün bakalım 9 embriyodan kaçı 3'e ulaşmış öğrenicez çok heyecanlıı

İnşallah tutunurlar ve sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın aminnnnn

Canımsın çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bende pozitifim dilerim Rabbim sonunda bizleri müjdelendirsin inşallah ya seni çok iyi anlıyorum ben uzaktan onları seviyordum şimdi de konuşuyorum bak diyorum burası evimiz evinize geldiniz annenizi bırakmayın sıkı sıkı tutunun çok güzel anlar ve güzel heyecanlıyım
Darısı senin başına inşallah hep beraber pozitifleri görelim inşallah
Test günün 28 Nisan inşallah

Hayırlı olsun canim seni hiç birakmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…