- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.381
Ben 8.gündeyim henüz test yapmadimay çok şükür sizin nasıl canım
sizde belirtiler var mıBen 8.gündeyim henüz test yapmadim
Eğer varsa 10. Günde kanda çıkar heralde canım bencede öyle yap şimdiden moral bozma daha erkenSilik çıkanları görünce dayanamadım ne biliyim... 2 gün sonra kan vericem
Ay maşallah ne güzel sanırsam normal gebelikteki gibi en son adet takvimine göre hesaplanıyor diye biliyorum çünkü Tup Bebek de olsak ne zaman döllenendiğini kestiremeyeceklerInterntte 4 haftalik filan çıkıyor da bu tup bebek de nasıl hesaplanıyor bilen var mi acaba
hiç belirtim yoksizde belirtiler var mı
Canım nasılsın? Nasıl geçti? İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerineVay maşallah ben senin o takvimini yerim pozitif almışsın galiba hamdolsun Rabbime sağlıcakla gelsin inşallah
Canım nasılsın? Nasıl geçti? İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine
Hayırlı olsun canm güzel haberlerini bekliyoruz inşallahÇok şükür iyiyim canlar biraz geç aldılar çok yoğunluk varmış Almanya’da bu iki hafta tatiller var ondan fazla doktor çalışmıyor ondan uzadı ama Elhamdüllilah iyiyim bebeklerim blast olmuşlar aldım geldim dilerim sıkıca tutunurlar darısı senin başına inşallah canım Amin inşallah Allah razı olsun
Ayy nasıl hissediyorsun kuzum? Ben bile çok değişik hissediyorum şimdiden. Orda bizden 9 tane canlı var hayata tutunmaya çalışan. Yani annelik hissi gelmedi daha diyodum ama şimdiden bi tuhaf oldumÇok şükür iyiyim canlar biraz geç aldılar çok yoğunluk varmış Almanya’da bu iki hafta tatiller var ondan fazla doktor çalışmıyor ondan uzadı ama Elhamdüllilah iyiyim bebeklerim blast olmuşlar aldım geldim dilerim sıkıca tutunurlar darısı senin başına inşallah canım Amin inşallah Allah razı olsun
İnşallah tutunurlar ve sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın aminnnnnÇok şükür iyiyim canlar biraz geç aldılar çok yoğunluk varmış Almanya’da bu iki hafta tatiller var ondan fazla doktor çalışmıyor ondan uzadı ama Elhamdüllilah iyiyim bebeklerim blast olmuşlar aldım geldim dilerim sıkıca tutunurlar darısı senin başına inşallah canım Amin inşallah Allah razı olsun
Ayy nasıl hissediyorsun kuzum? Ben bile çok değişik hissediyorum şimdiden. Orda bizden 9 tane canlı var hayata tutunmaya çalışan. Yani annelik hissi gelmedi daha diyodum ama şimdiden bi tuhaf oldum
Çok sevindim kuzum ya senden çok umutluyum bu ay pozitifi görüceksin inşallah. Test günün ne zaman?
Benim de yarın 3. gün bakalım 9 embriyodan kaçı 3'e ulaşmış öğrenicez çok heyecanlıı
İnşallah tutunurlar ve sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın aminnnnn
Hayırlı olsun canim seni hiç birakmasinlarÇok şükür iyiyim canlar biraz geç aldılar çok yoğunluk varmış Almanya’da bu iki hafta tatiller var ondan fazla doktor çalışmıyor ondan uzadı ama Elhamdüllilah iyiyim bebeklerim blast olmuşlar aldım geldim dilerim sıkıca tutunurlar darısı senin başına inşallah canım Amin inşallah Allah razı olsun
Hayırlı olsun canm güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Hayırlı olsun canim seni hiç birakmasinlar
Aminn inşallah isteyen herkese nasip olsunCanımsın Amin inşallah Allah razı olsun dilerim bu sefer vakti gelmiştir hayırlısıyla cümlemize nasip olsun
Olsun olsun kimisinde öyle oluyor İnşallah tutunur bebişinizhiç belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?