- 4 Aralık 2024
- 4.345
- 4.706
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.541
İşde nasıl duşdımde popo. Ustı e belımde deydı ve ayagımda budurumda işde ama buna rağmen mucıze benlyese savaşçı
Aminn ALLAH razı olsun canımRabbim sabır versin mekanı cennet derecesi âli olsun annenizin
Amın canım saba kand a netleşsın yazarımOlacakların önüne geçilmiyor demek ki bunu yaşaman gerekiyormuş Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah canım onlar zaten minik savaşçılar bundan emin ol
3-5 gün hepsi hikaye tamam ihtimaller değişiyor belki ama yeter ki Allah istesin , olsun ya da olmasın canınızı sıkmayın pozitif olun.. Hepimiz inşallah görürüz pozitifleriÇok teşekkür ederim bana öyle güzel moral oluyorsunuz kiglue için hastaneyi aradım ama yapmadıklarını söylediler inşallah sizin bebeğiniz sımsıkı tutunur hayırlısıyla pozitif sonucu burada hepimiz duyarız
Aynen oyle en iyi kanda belli oluyor iyi düşün canimEvet 1 saat önce yaptım ama olumsuz düşünmek istemedim yani idrar için erkendir diye düşünüyorum
Yaa insallah insallah öyle hemen idrara geçmemesi normal miİnşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunmuştur belki daha idrara geçmemiştir
Rabbim gönlümüze ferahlık versin hepimizin sonuçları hayırlı çıksın insallahAynen oyle en iyi kanda belli oluyor iyi düşün canim
Amin inşallahRabbim gönlümüze ferahlık versin hepimizin sonuçları hayırlı çıksın insallah
Yaa insallah insallah öyle hemen idrara geçmemesi normal mi
Bu tür şeylerde moral çok önemli yaCanım öyle düşünme vardır bunda da bir hayr emin ol belki bebeğin şimdi gelecek senin yaralarına merhem olacak sen onunla birlikte bu acıları unutacaksın canım sakin kal dilerim bebeğin seninledir inşallah
Ay insallah yaa 5. Gün embriyosu 2 tane embriyo koyuldjBazıların oldu idrarda negatif kanda pozitif gören inşallah sizin de öyle olur Rabbimin mucizeleri bitmez inşallahkaçıncı gün embriyosuydu
Ay insallah yaa 5. Gün embriyosu 2 tane embriyo koyuldj
Bu tür şeylerde moral çok önemli ya
e bende De haliyle moral yerlerde olduğu için o kadar çabam boşa gitmesin diye biraz ara vermek istemiştim ama olmadı demek ki böylesi daha hayırlıymış inşallah tutunmuşlardır da bi nebze de olsa yarama merhem olurlar
Oyy insallah yaaaİnşallah minnoşlar annesine sıkı sıkı tutunmuştur Amin
Orası öyle zaten bakalım artık p.tesi ye de daha bissürü varNasipleri varsa tutunuyorlar moralin yüksek olsa tutunmasa yine tutunmuyorhakkında hayırlısı olsun inşallah
Orası öyle zaten bakalım artık p.tesi ye de daha bissürü var
Ya hayla ınanamıyorum sabah erken gelsın kan vereyım Allah utandırmasın ınshAllah mucızem orda olsunayak falan unutdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?