- 31 Ocak 2025
- 199
- 258
- 18
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.481
Ne zaman yaptın testi bugun mu? sızılarim öyle dayanılmaz değildi saniyelik girip çıkıyorduAy evet 2-3 gün benim de öyle inanılmaz sancılarım vardı gaz sancıyla karışık neyseki atlattık çok şükür valla bende şuan sadece bel ağrısı var şuan dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı ama moralimi bozmadım erkendi çünkü yani gereksiz meraklandık eşimle
Caniminici baktım 2 tane diyor. Sanırım 100 mg olduğu için günde 3 kere. İnşallah dualar olsun . Olur mu olur 2side embriyo olur. Kalitesini kendileri mi söylüyor? Şuan narkozun tatlı bosvermisligi varCanım benim birliktelik zaten yasak bol bol uzan dinlen tadını çıkart hiçbirşey dikkat etmene gerek yok fitillerini zamanında al yarın zaten embriyoların oluşmasına göre transferin belli olur
Caniminici baktım 2 tane diyor. Sanırım 100 mg olduğu için günde 3 kere. İnşallah dualar olsun . Olur mu olur 2side embriyo olur. Kalitesini kendileri mi söylüyor? Şuan narkozun tatlı bosvermisligi var
Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey çok güzel dedi transfer hazırlığına başladım bendeçok heyecanlıyım ya icim pır pır
Şimdi de bu telaşEmbriyo olacak mı tek mi çift mi.Kaliteli mi değil mi
Kızlar merhaba elimde 5 6 kutu estrofem 1 kutu prolutex iğne 1 kutu coraspin ve peridnol ilacı var eğer ihtiyacı olan varsa göndermek isterim
Burda tutun beni
Merhaba canım Allah razı olsun inşallah
Amin inşallah canım benim inşallah ihtiyacı olan biri vardırMerhaba canım Allah razı olsun inşallah
Aa dr mi yazmadı kişisel tercih miBen hiç kullanmadım
Aa dr mi yazmadı kişisel tercih mi
Bende opu oldum diye kullandımBizimkiler herşeyi organik seviyorlar sizden duydum verdiğini
Ederim etmezmiyim öğrenince direk buraya girdim zaten benimle heyecanımı anlayabilecek insanlar bi tek burda var çünküMaşallahcanım hayırlı olsun inşallah dilerim herşey gönlünce güzel olsun Amin günün belli olunca tekrar bizi de haberdar edersin inşallah
Sizin 4. Deneme diyor ama 4 kere mi opu oldunuzBana hatta dedi sen artık biliyorsun anlatmaya gerek yok
Bende opu oldum diye kullandımyarın olmadı transferden sonra tekrar sorarım henüz iyileşme bile tam olmadı icimde hissediyorum transfer için inşallah güzel olur
Sizin 4. Deneme diyor ama 4 kere mi opu oldunuz
Ederim etmezmiyim öğrenince direk buraya girdim zaten benimle heyecanımı anlayabilecek insanlar bi tek burda var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?