Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ah kuzum çok teşekkür ederim çok sağol inşallah yarın öğlen saatlerinde burda size müjdeli haberler vereceğim

Benim fitil günde 3 tane ah ne çekiyorum ondan senin 1 mi hormon seviyen güzel demek ki

Evet canım geceleri günde bir defa hamdolsun hormonlar hepsi iyi kan tahlilleri temiz güzel çıktı Progesteron seviyesi gayet güzel demişti ondan dolayı bir adet ama transfer sonrası lekelenme olursa iki defaya çıkar demişti şimdi nasıl geçer bakalım benim ki kalem gibi içine sıkıp diğeri çöpe normal fitillerden değil krem gibi

Aa senin ki ne güzelmiş ya benim ki hap bildiğin oral kullanım için diyor ben nereden koyuyorum reçeteye 3 kez baktım ama doğru okumuşum

Aminnnn hepimiz inşallah
Benim ablam 2 defa yaptı ilki tutmamasına rağmen hamileymiş gibi belirtileri olmuştu kesin var demiştik ama sonuç negatif oldu ikincisinde pek Bi belirtisi olmadı o zaman da demek ki yine olmadı ki belirti yok demiştik ama sonuc pozitif oldu yani kötü düşünmeyin güzel düşünelim güzel olsun

Allah kolaylık versin hepsi birbirinden zor gerçekten duygusallık oldu mu sizde de şimdiden yumurtalarımı düşünmeden edemiyorum ne haldeler diye

Olmaz mı canım benim Allahtan burası var kafa dağıtıyorum aklıma getirmiyorum kendi kendime onları uzaktan seviyorum tertemiz delirdik

Korkma canım tutunmuşlarsa ve sağlıklılarsa ne yapsanda asla düsmezlerbelki annenelri için biraz üzülmuslerdir

İnşallah canım benim insan her ihtimali düşünmeden edemiyor yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…