- 4 Aralık 2024
- 4.442
- 4.917
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.001
Ben dün opu oldum ama hala oturur pozisyonda batma yanma oluyor normal mi kızlar uzanıyorum sürekli
Benim fitil günde 3 tane ah ne çekiyorum ondanBenimde yanma ve batma vardı afedersin fitili ilk gece zorla kattımşimdi daha iyiyim
Ah kuzum çok teşekkür ederim çok sağol inşallah yarın öğlen saatlerinde burda size müjdeli haberler vereceğimVignette ve @M0naR0za canlar yarın sizin gününüz dilerim herşey sizin için çok güzel sağlıklı ilerler sağlıklı kaliteli yumurtalarınız sağlıklı kaliteli embriyolarınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde transferiniz gerçekleşir hep beraber gün sayalım inşallah Amin sonu güzel pozitif olsun hepimiz için hayırlısı olsun
Benim fitil günde 3 tane ah ne çekiyorum ondansenin 1 mi hormon seviyen güzel demek ki
Ah kuzum çok teşekkür ederim çok sağol inşallah yarın öğlen saatlerinde burda size müjdeli haberler vereceğim
Aa senin ki ne güzelmiş ya benim ki hap bildiğin oral kullanım için diyorEvet canım geceleri günde bir defa hamdolsun hormonlar hepsi iyi kan tahlilleri temiz güzel çıktı Progesteron seviyesi gayet güzel demişti ondan dolayı bir adet ama transfer sonrası lekelenme olursa iki defaya çıkar demişti şimdi nasıl geçer bakalımbenim ki kalem gibi içine sıkıp diğeri çöpe normal fitillerden değil krem gibi
Merhaba canım , transferim oldu iyi de geçti 2 embriyo transfer edildi. Çok şükür sıkıntı yok bende iyi gibiyim. Aminn
Aminnnn hepimiz inşallahAmin inşallah inşallah siz de olumlu sonuç alırsınızbugun benim 5. Günüm ama hiçbir şey hissetmiyorum ya biliyorum belirti aramak da doğru değil ama insan yine de bu süreçte kendini dinliyor olmadi herhalde bu sefer
Aa senin ki ne güzelmiş ya benim ki hap bildiğin oral kullanım için diyorben nereden koyuyorum reçeteye 3 kez baktım ama doğru okumuşum
AmmiiinnnnnnAmin inşallah teşekkürederiz
İnşallah siz de hayırlı pozitif haberler alırsınız Allah’ın izniyle kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Hocanın reçetede vajinal fitil yazıyor ama bildiğin hap progesteron 200 mg diye bir kutu eczacı dr dediği şekilde kullanın dediVajinal değil mi canım benim
Hocanın reçetede vajinal fitil yazıyor ama bildiğin hap progesteron 200 mg diye bir kutu eczacı dr dediği şekilde kullanın dedi
Evet saati geldikçe geriliyorum zatenHımm o zor girer ya benim ki bile ilk gece zorla girdi yeni işlem olmuştu ister istemez yanma vardı
Bende onu sabah akşam olacak şekilde fitil olarak kullanıyorumHocanın reçetede vajinal fitil yazıyor ama bildiğin hap progesteron 200 mg diye bir kutu eczacı dr dediği şekilde kullanın dedi
Evet saati geldikçe geriliyorum zatenAllah tez vakitte şifa versin hepimize
Allah kolaylık versin hepsi birbirinden zor gerçektenBende onu sabah akşam olacak şekilde fitil olarak kullanıyorum
Allah kolaylık versin hepsi birbirinden zor gerçektenduygusallık oldu mu sizde de şimdiden yumurtalarımı düşünmeden edemiyorum ne haldeler diye
Korkma canım tutunmuşlarsa ve sağlıklılarsa ne yapsanda asla düsmezlerYa kızlar bugün çok kötü bir şey oldum. Parmağını kapıya sıkıştırdım ve o aci ile farkında olmadan zıplayıp eğilip kosturdum evin içinde. Sonra da bebekler gitti diye ağladım tansiyonum falan düştüsalı günü transferim olmuştu. Bir sey olmuş mudur sizce
İnşallah canım benim insan her ihtimali düşünmeden edemiyor yine deAminnnn hepimiz inşallah
Benim ablam 2 defa yaptı ilki tutmamasına rağmen hamileymiş gibi belirtileri olmuştu kesin var demiştik ama sonuç negatif oldu ikincisinde pek Bi belirtisi olmadı o zaman da demek ki yine olmadı ki belirti yok demiştik ama sonuc pozitif oldu yani kötü düşünmeyin güzel düşünelim güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?