- 23 Mart 2022
- 205
- 239
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.021
Bende şuan hiç bir değişiklik yok sadece bugün adet olacakmış gibi sancim oluyor arada o kadarAllah kolaylık versin hepsi birbirinden zor gerçektenduygusallık oldu mu sizde de şimdiden yumurtalarımı düşünmeden edemiyorum ne haldeler diye
Aminnnnnnn rabbim biliyor kalbimizi canım Allah altın embriyolarin olsun sağlıkla tutunsunlar rabbim emzirmeyi nasip etsin inşallahHadi inşallah sağ sağlim gidip gelmek nasip olsun bebişleri al da gel
Benim embriyoları 5. Güne götürmeye karar verdiler her seferinde erken transfer olmuştum bu sefer blast yapmak istiyoruz dediler dilerim hepsi de gider 5. Güne Allahım yüzüme baksın inşallah
Eğer herşey yolunda giderse iki adet 5. Gün embriyosu transferi olacak sabah 11:45 de Allah’ın izniyle
Amin Ecmain inşallah dilerim sıkı sıkı tutunurlar bu sene bizim senemiz olsun inşallah
Orası öyle zaten ama tekrar soyluyorum iyi düşünelim iyi olsun oİnşallah canım benim insan her ihtimali düşünmeden edemiyor yine de
Ya bende tek sanıyorum kendimi çok sevindimOlmaz mı canım benim Allahtan burası var kafa dağıtıyorum aklıma getirmiyorumkendi kendime onları uzaktan seviyorum tertemiz delirdik
Aynen gülüm 15 gideceğim 18 de akşam dönüyorum gülüm dinlenmem lazım amin canım Allahim hepimizin dileğini gerçekleştirsin bacım güzel haberini bekliyorum inşallah Çarşamba günü en güzel şekilde geçer sımsıkı tutunsunlar rabbim biliyorsun konuyuLotus canım transfer gecesi Kıbrıs’ta kalırsın büyük ihtimalle değil mi herşey gönlümüzce olsun inşallah
Ben kullanıyorum sabah akşamKızlar siz de prograf kullaniyormusunuz
Hadi inşallah gülüm güzel haberler alırız inşallahTransfer yapmış ve yapacak olan herkes olumlu sonuç alırsınız inşallah
Benimde transferin 3.günü önümüzdeki p.tesi tahlil verecem heyecanla bekliyorum
Ya bende tek sanıyorum kendimi çok sevindim
Aynen gülüm 15 gideceğim 18 de akşam dönüyorum gülüm dinlenmem lazım amin canım Allahim hepimizin dileğini gerçekleştirsin bacım güzel haberini bekliyorum inşallah Çarşamba günü en güzel şekilde geçer sımsıkı tutunsunlar rabbim biliyorsun konuyu
Kızlar siz de prograf kullaniyormusunuz
Bende sabah akşam kullanıyorum cok pahalı bir ilaç hastanede yazdırdım eczane bu ilacı sgk karsilayabilmesi için rapor çıkarılması gerekiyor dedi sen nasıl aldınBen kullanıyorum sabah akşam
Bağışıklık sistemini guclendiriyor normal de bu ilacı organ nakli yapanlara veriyorlarmış vücut o organı kabul etsin diye bana da rahim embriyoyu kabul etsin atmasın diye verdilerNe için kullanılıyor ?
Ayy ben çok stres oldum kuzum akşam yemeği bile yiyemedim. Bir de regl olacakmışık gibi ağrı var karnımda. Kendimi çok korkmuş ve üzgün hissediyorumAmin amin inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Bağışıklık sistemini guclendiriyor normal de bu ilacı organ nakli yapanlara veriyorlarmış vücut o organı kabul etsin diye bana da rahim embriyoyu kabul etsin atmasın diye verdiler
Hep beraber inşallah RABBIM çabamızı boşa çıkarmasın ve bor daha böyle şeylere muhtaç etmesin maddi manevi çok zor bir süreçHadi inşallah gülüm güzel haberler alırız inşallah
Senin kaçıncı gün olduAyy ben çok stres oldum kuzum akşam yemeği bile yiyemedim. Bir de regl olacakmışık gibi ağrı var karnımda. Kendimi çok korkmuş ve üzgün hissediyorum
Ayy ben çok stres oldum kuzum akşam yemeği bile yiyemedim. Bir de regl olacakmışık gibi ağrı var karnımda. Kendimi çok korkmuş ve üzgün hissediyorum
Senin ne kadar olduCanım benim kendini niye üzüyorsun yemeğini güzelce ye meyveni ye 12 de sonra yemezsin o ağrılar normal folüküller büyüdüğü için kramplar oluyor bende çok oluyordu hatta buraya yazdım korkuyorumdiye ama çok şükür kazasız belasız atlattık darısı sizin başına inşallah
Senin ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?