- 31 Ocak 2025
- 322
- 454
- 18
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.641
Aynen aynı senin gibiydi canım inşallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olurEvet evet bi yandan da yanlış mı test diye bi korktum ama mesajlar da geriye dönüp seninkini buldum aynı şekilde görünce rahatladimyarın akşam bir daha tekrarlarim zatenn
Aminn canım insallahhAynen aynı senin gibiydi canım inşallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olur
ben daha önce dış gebelik geçirdim ilaçla tedavi oldum tüplerim alınmadı çok şükür az önce okudum tüp benek tedavisi ve daha önce geçirilen dış gebelik riski daha artıyormuş içime bir şüphe düştü şimdi cumartesi opu olucam nasipse tutan embriyolara tek gen taraması yapılacak eğer transfer olursam dış gebelik riski daha yüksek Allahım ne kadar zor işler bunlar araştırdıkça canım sıkılıyor
Insallah canim insan düşünmeden edemiyor ama pozitif düşünmeye çalışıyorumİyi düşünelim canım benimde ilk olacak gönlünü ferah tut ,tutalım. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunben acaba ikiside mi tuttu diye de meraktayım bir yandan da nasip bakalım
Insallah canım Y yardimseverbiri sen ne yaptın test yapmayı düşünüyor musunAminn canım insallahhhaberleselim insallah
Ben henüz sindiremedim herhalde endişe kısmı gelemediInsallah canim insan düşünmeden edemiyor ama pozitif düşünmeye çalışıyorumayy bi de senin iki embriyoydu dimii ne minnoş olur ikizler
Bizden bi o kaldı bu aradaInsallah canım Y yardimseverbiri sen ne yaptın test yapmayı düşünüyor musun
Aynen en istikrarlımız çıktıBizden bi o kaldı bu arada
Çok üzüldüm idrarda nasıl çıktı o zaman
Çok üzüldüm idrarda nasıl çıktı o zamankaçıncı gün bugün canım
Bende gerçekten çok şaşırdım testin pozitif gösterdi bir umut doğdu içimize ne diyeceğimi bilemiyorum dilerim bir mucize olsun inşallah
Canım benim chatgpt 7.gün 5.8 gri alan olarak kabul ediliyor eğer 2 gün sonra kan verirsen 11 üzeriyse hala umut var diyor mutlaka kan ver çünkü tam 5 değil, 5 negatif olarak kabul ediliyormuşKan testi canim
Galiba test yanilti halbuki iki defa yapmistimEvet ya idrarda çıkınca pozitif dedik ama bilemedimtest mi yanılttı acaba
Bende çok şaşkınım doktor iki gün sonra 2 3 katina çıkarsa iyi demiş bilmiyorum bakalim
Transfer hariç 7 günÇok üzüldüm idrarda nasıl çıktı o zamankaçıncı gün bugün canım
Kizlar benim cumartesi toplama yapilcak .sol tarafım bir göründü bidaha hiç görünmedi. Ya i kaç tane yumurta var bilmiyorum. Benim gibi olan var mı
Bosver endişe kısmına gelme daha keyfini çıkarBen henüz sindiremedim herhalde endişe kısmı gelemedievet bir yanım onu da merak ediyor da bakalim çok heyecanlıyım
Tam bilmiyorum M Maralim2019 ama çok erken. Moralini ve motivasyonunu lütfen düsürme canım benimYine de 2 gün sonra kan vercek misim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?