Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Vignette Vignette ve @M0naR0za canlar yarın sizin gününüz dilerim herşey sizin için çok güzel sağlıklı ilerler sağlıklı kaliteli yumurtalarınız sağlıklı kaliteli embriyolarınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde transferiniz gerçekleşir hep beraber gün sayalım inşallah Amin 🤲 sonu güzel pozitif olsun hepimiz için hayırlısı olsun 🤲🥹🫶👼🥰
Ah kuzum çok teşekkür ederim çok sağol inşallah yarın öğlen saatlerinde burda size müjdeli haberler vereceğim 🙏🏼🤗🩷

Benim fitil günde 3 tane ah ne çekiyorum ondan 🤦‍♀️ senin 1 mi hormon seviyen güzel demek ki

Evet canım geceleri günde bir defa hamdolsun hormonlar hepsi iyi kan tahlilleri temiz güzel çıktı Progesteron seviyesi gayet güzel demişti ondan dolayı bir adet ama transfer sonrası lekelenme olursa iki defaya çıkar demişti şimdi nasıl geçer bakalım 🥰 benim ki kalem gibi içine sıkıp diğeri çöpe normal fitillerden değil krem gibi 😶‍🌫️

Evet canım geceleri günde bir defa hamdolsun hormonlar hepsi iyi kan tahlilleri temiz güzel çıktı Progesteron seviyesi gayet güzel demişti ondan dolayı bir adet ama transfer sonrası lekelenme olursa iki defaya çıkar demişti şimdi nasıl geçer bakalım 🥰 benim ki kalem gibi içine sıkıp diğeri çöpe normal fitillerden değil krem gibi 😶‍🌫️
Aa senin ki ne güzelmiş ya benim ki hap bildiğin oral kullanım için diyor 😬 ben nereden koyuyorum 😅😅 reçeteye 3 kez baktım ama doğru okumuşum

Amin inşallah inşallah siz de olumlu sonuç alırsınız 😊 bugun benim 5. Günüm ama hiçbir şey hissetmiyorum ya biliyorum belirti aramak da doğru değil ama insan yine de bu süreçte kendini dinliyor olmadi herhalde bu sefer
Aminnnn hepimiz inşallah 🤲
Benim ablam 2 defa yaptı ilki tutmamasına rağmen hamileymiş gibi belirtileri olmuştu kesin var demiştik ama sonuç negatif oldu ikincisinde pek Bi belirtisi olmadı o zaman da demek ki yine olmadı ki belirti yok demiştik ama sonuc pozitif oldu yani kötü düşünmeyin güzel düşünelim güzel olsun🤗

Allah kolaylık versin hepsi birbirinden zor gerçekten 😑 duygusallık oldu mu sizde de şimdiden yumurtalarımı düşünmeden edemiyorum ne haldeler diye 😬

Olmaz mı canım benim Allahtan burası var kafa dağıtıyorum aklıma getirmiyorum 🥹 kendi kendime onları uzaktan seviyorum 😻😁 tertemiz delirdik 😂

Ya kızlar bugün çok kötü bir şey oldum. Parmağını kapıya sıkıştırdım ve o aci ile farkında olmadan zıplayıp eğilip kosturdum evin içinde. Sonra da bebekler gitti diye ağladım tansiyonum falan düştü 😔 salı günü transferim olmuştu. Bir sey olmuş mudur sizce 😭😭
Korkma canım tutunmuşlarsa ve sağlıklılarsa ne yapsanda asla düsmezler💗belki annenelri için biraz üzülmuslerdir 🥰

Aminnnn hepimiz inşallah 🤲
Benim ablam 2 defa yaptı ilki tutmamasına rağmen hamileymiş gibi belirtileri olmuştu kesin var demiştik ama sonuç negatif oldu ikincisinde pek Bi belirtisi olmadı o zaman da demek ki yine olmadı ki belirti yok demiştik ama sonuc pozitif oldu yani kötü düşünmeyin güzel düşünelim güzel olsun🤗
İnşallah canım benim insan her ihtimali düşünmeden edemiyor yine de

Back
X