- 4 Aralık 2024
- 4.442
- 4.917
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.981
17 nısanda benım de test günüm canım inşallah Allâh yardımcımız olsun❤
Bu transferinde ilk defa mı olduBiraz içim geçmiş, uyandım ki bi baktım lekelenme olmuş..
Canım Mayalam inşallah@Vignette ve M M0naR0za canlar yarın sizin gününüz dilerim herşey sizin için çok güzel sağlıklı ilerler sağlıklı kaliteli yumurtalarınız sağlıklı kaliteli embriyolarınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde transferiniz gerçekleşir hep beraber gün sayalım inşallah Aminsonu güzel pozitif olsun hepimiz için hayırlısı olsun
Canım Mayalam inşallah. Az heyecanlıyım kaç yumurta olur. Şansa 3 çıkar mı . Embriyo olur mu. Gibi. Ya da hiçbiri olmasa gibi deli sorular kafam da. Bugün az 2-3 gün yemeği yaptım. Ortalığı süpürmem silmem sıkıntı olur mu? Opu dan önce
evet ilk defa yaşadım, iyi mi kötü mü bilemedim.Bu transferinde ilk defa mı oldu
Biraz içim geçmiş, uyandım ki bi baktım lekelenme olmuş..
Yerlesme kanamasidir inşallah yaşayan çok var lekelenmeyievet ilk defa yaşadım, iyi mi kötü mü bilemedim.
inşallah ama biraz erken değil mi? yani 5.gün ne bileyim bilemedim vallaha yaYerlesme kanamasidir inşallah yaşayan çok var lekelenmeyi
Bence bugün çöp at kedi kum kabini yıka koştur telaş baya iş yaptım. Süpürmeyi eşime devredim. Gerisi kalsın . Zaten parket silsen pek belli değilHiç kafana takma çıkar inşallah bir bak 4 tane olgun bile çıkar nasip kısmet inşallahbende yaptım ama kendimi çok yormadan eşya kaldırma mesela koltuk ağır sehpa falan halı kaldırıp indirme onlar olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah
inşallah ama biraz erken değil mi? yani 5.gün ne bileyim bilemedim vallaha ya
Bence bugün çöp at kedi kum kabini yıka koştur telaş baya iş yaptım. Süpürmeyi eşime devredim. Gerisi kalsın . Zaten parket silsen pek belli değil. Bir de çatlatma ignesimi sebep bilmiyorum ama az baş ağrım var ve sağ gözüme vuruyor. Çok çok dua edin canım nolur. Yarın saat 14:00de
6. Gun basliyormus sanki bi sitede oyle gormustum ama seninde 5 zaten herkesin bunyesi farklı iyi düşüninşallah ama biraz erken değil mi? yani 5.gün ne bileyim bilemedim vallaha ya
İnşallah ya hepimizin yüzü gülsün6. Gun basliyormus sanki bi sitede oyle gormustum ama seninde 5 zaten herkesin bunyesi farklı iyi düşün
Amin inşallah inşallah siz de olumlu sonuç alırsınızTransfer yapmış ve yapacak olan herkes olumlu sonuç alırsınız inşallah
Benimde transferin 3.günü önümüzdeki p.tesi tahlil verecem heyecanla bekliyorum
Transfer yapmış ve yapacak olan herkes olumlu sonuç alırsınız inşallah
Benimde transferin 3.günü önümüzdeki p.tesi tahlil verecem heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?