Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım Mayalam inşallah . Az heyecanlıyım kaç yumurta olur. Şansa 3 çıkar mı . Embriyo olur mu. Gibi. Ya da hiçbiri olmasa gibi deli sorular kafam da. Bugün az 2-3 gün yemeği yaptım. Ortalığı süpürmem silmem sıkıntı olur mu? Opu dan önce

Hiç kafana takma çıkar inşallah bir bak 4 tane olgun bile çıkar nasip kısmet inşallah bende yaptım ama kendimi çok yormadan eşya kaldırma mesela koltuk ağır sehpa falan halı kaldırıp indirme onlar olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah

Bence bugün çöp at kedi kum kabini yıka koştur telaş baya iş yaptım. Süpürmeyi eşime devredim. Gerisi kalsın . Zaten parket silsen pek belli değil . Bir de çatlatma ignesimi sebep bilmiyorum ama az baş ağrım var ve sağ gözüme vuruyor. Çok çok dua edin canım nolur. Yarın saat 14:00de

İyi yaptın gülüm eline koluna sağlık
Evet ovitrellenin yan etkisi müthiş baş ağrısı yapıyor geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Transfer yapmış ve yapacak olan herkes olumlu sonuç alırsınız inşallah
Benimde transferin 3.günü önümüzdeki p.tesi tahlil verecem heyecanla bekliyorum
Amin inşallah inşallah siz de olumlu sonuç alırsınız bugun benim 5. Günüm ama hiçbir şey hissetmiyorum ya biliyorum belirti aramak da doğru değil ama insan yine de bu süreçte kendini dinliyor olmadi herhalde bu sefer

Transfer yapmış ve yapacak olan herkes olumlu sonuç alırsınız inşallah
Benimde transferin 3.günü önümüzdeki p.tesi tahlil verecem heyecanla bekliyorum

Amin inşallah teşekkür ederiz
İnşallah siz de hayırlı pozitif haberler alırsınız Allah’ın izniyle kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…