Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

ben daha önce dış gebelik geçirdim ilaçla tedavi oldum tüplerim alınmadı çok şükür az önce okudum tüp benek tedavisi ve daha önce geçirilen dış gebelik riski daha artıyormuş içime bir şüphe düştü şimdi cumartesi opu olucam nasipse tutan embriyolara tek gen taraması yapılacak eğer transfer olursam dış gebelik riski daha yüksek Allahım ne kadar zor işler bunlar araştırdıkça canım sıkılıyor

Canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 yaşadıklarından dolayı sürecin hayırlı olsun dilerim herşey su gibi geçer gönlünü ferah tut kötü düşünme her zaman aynı şeyleri yaşamazsın inşallah rahat ol yüzde kaç ihtimal işte o da kime denk gelirse Rabbim cümlemize hayırlı gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲🥰 herşey gönlünce olsun ❤️

İyi düşünelim canım benimde ilk olacak gönlünü ferah tut ,tutalım. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🥰🥰 ben acaba ikiside mi tuttu diye de meraktayım bir yandan da nasip bakalım 😂😂🥰
Insallah canim insan düşünmeden edemiyor ama pozitif düşünmeye çalışıyorum 😊 ayy bi de senin iki embriyoydu dimii ne minnoş olur ikizler

Bende çok şaşkınım doktor iki gün sonra 2 3 katina çıkarsa iyi demiş bilmiyorum bakalim

Hadi inşallah canım benim Rabbim yüzüne baksın inşallah bu kadar emek verdin dilerim emeklerinin karşılığını alırsın inşallah cumartesi günü dilerim bir mucize olsun 🤲

Kizlar benim cumartesi toplama yapilcak .sol tarafım bir göründü bidaha hiç görünmedi. Ya i kaç tane yumurta var bilmiyorum. Benim gibi olan var mı

Hayırlı olsun canım sürecin dilerim kaliteli sağlıklı yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin vajinal muayene mi oluyorsun yoksa karından mı normalde görüntülenmesi lazım oluşmuşsa sen gönlünü rahat tut doktorlar inşallah gerekeni yapacaktır inşallah 🤲❤️

Ahh ahh benim daha transfer günüm bile belli değil, dondurulmuş embriyo transferi yapılacak şimdi Estrofem sürecindeyim ama mesajlarınızı dizi takip eder gibi takip ediyorum hepinizden hayırlı haberler almayı diliyorum. 2. Denemem inşallah sağlıkla bu sefer ben de pozitif sonuç alırım. 😍

Back
X