- 4 Aralık 2024
- 4.109
- 4.329
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.741
Selam canimm, 7 nisanda estrofeme basladim, persembe kontrolum var muhtemel tarihi soyler herhalde, heyecanli bekleyisler :))
Sen ne durumdasinn?
Bzidede öyle aşkım tek ben annemde tekim halalarım teyzelerim hepsi 3-4 tane var, anamda kendi istememiş fazla çocuk yoksa yaparmış, ben niye öyle oldumYok diyemiyor halalarimdan biri 5 tane , diğeri 4 tane doğurmuş nasıl desinherkes doğurgan maşallah sulalemde
Bendede var morluklar yabu göbeğimizdeki morlukklar için krem kullanmamızda sakınca var mı acaba, zararı var mıdır? Benim evde Hirudoid var mesela morluk kremi ama ne biliyim deriden embriyoya zarar verirmi? Osuruktan nem kapar oldukAnnem diyor ki "aman annem boşver emilir falan karnından zararı vardır sürme"
Senin taze transfer o zamann? :)Aleyküm selamcanım Bende dün Opu oldum herşey yolunda giderse çarşamba günü transfer olacağım Allah’ın izniyle
Çok sevindim hadi az kalmış dilerim sağlıcakla transferin gerçekleşir kaçıncı gün embriyosu senin birde tek mi olucaksın çift mi canım
Chatgpt bana şu an doğursada kurtulsam diyorbu göbeğimizdeki morlukklar için krem kullanmamızda sakınca var mı acaba, zararı var mıdır? Benim evde Hirudoid var mesela morluk kremi ama ne biliyim deriden embriyoya zarar verirmi? Osuruktan nem kapar oldukAnnem diyor ki "aman annem boşver emilir falan karnından zararı vardır sürme"
Senin taze transfer o zamann? :)
4. gun canim tek transfer olacagim muhtemelen
Senin kac tanesi dollendi??
yaa sen mükk sün. E doktora da şimdi bunu mu sorcaz. Bence aramızda para toplayıp bi kadın doğum doktorunu burda bize yanıt versin diye maaşa bağlamalıChatgpt bana şu an doğursada kurtulsam diyorsizin yüzünüzden üyelik satın alacam
Valla bebeğim ben biliyorum niye böyle oldumBzidede öyle aşkım tek ben annemde tekim halalarım teyzelerim hepsi 3-4 tane var, anamda kendi istememiş fazla çocuk yoksa yaparmış, ben niye öyle oldum
Belirtiniz var miydi acabaTeşekkür ederim cnm benimsizin de pozitif olur inşallah
Kadın mesleğinden istifa eder benceyaa sen mükk sün. E doktora da şimdi bunu mu sorcaz. Bence aramızda para toplayıp bi kadın doğum doktorunu burda bize yanıt versin diye maaşa bağlamalı
Kadın mesleğinden istifa eder bence
Aşkım olsun her şeyin zamanı var biliyorsun doğru zamanıValla bebeğim ben biliyorum niye böyle oldumevlendim 6 sene korundum ay önce kariyer sınavlar çocuk illaki yapılır ne olcak doğurmak marifet mi sanki bla bla bla. Bir sürü böyle söylemlerim sonucunda Allah dedi hadi doğur bakalım.nasil doguruyorsun yani ne cektiysem dilimden sonra da çocuk yapcam diye iş bıraktım hahaha Rabbim sen ne büyüksün
Amin inşallahAmin Ecmain inşallah olucak Allah’ın izniyle yumurtalar toplandıktan ertesi gün belli olacak kaç tane embriyo oluştu diye laboratuvar doktoru arayacak inşallah bol sağlıklı kaliteli Altın embriyoların olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun Hızır meleklerini göndersin inşallah bol bol duaedelim canım benim Rabbim kabul etsin inşallah
Arkadaşlar progestan fitili ayni saatte mi koyuyorsunuz sizde önemli mi saati
12 saat olmalı canım diye biliyorum mesela sabah 10 akşam 22 gibiArkadaşlar progestan fitili ayni saatte mi koyuyorsunuz sizde önemli mi saati
Benim gunde 3 kerede birini hep gece 12 buçuk da koyuyorum da uykum geldi ondan sordum12 saat olmalı canım diye biliyorum mesela sabah 10 akşam 22 gibi
Senin 3 kere ise 8 saatte bir falana denk geliyor canımBenim gunde 3 kerede birini hep gece 12 buçuk da koyuyorum da uykum geldi ondan sordum
Kuzum rahim kalınlığı falan bakıldı mı? Bugün benden tek tüp kan aldılar sadece hormonlara bakmak için. Onun dışında hiçbir şeye bakmadılar. Bazıları estrofem kullanmış rahim kalınlaşsın diye sanırımEvet canım taze transfer olacak nasip olursa
Benim 6 adet toplandı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş hamdusenalar olsun onun için risk alıp 5. Güne kadar götürecekler ilk defa bu kadar embriyom oluştuğu için bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah
Hadi bakalım Nisan ayı bizim ayımız olsun inşallah hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun
Aynen ben de öyle yapmaya çalışıyorumSenin 3 kere ise 8 saatte bir falana denk geliyor canımsabah 8 öğlen 16 akşam 00.00 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?