Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım 6.gun çok çok erken bekle bence yapma 11.gun yap niye erkenden yapıp o psikolojiye koyuyorsun kendini

Merhaba canım hoşgeldin
Transferin hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur yerleşme kanaması olması ihtimali olabilir endişelenme çoğu arkadaş yaşadı doktoruna söyledin mi peki ona göre ilaçların dozunu değiştirirdi Allahım yüzüne baksın inşallah dilerim sağlıklı şekilde pozitifleri görmek nasip olsun inşallah Amin

Çok teşekkür ederim 4. Tüp bebeğim dilerim. Bu sefer olur doktorum pozitif ol dedi negatif çağırma o bebiş buraya gelecek Allah’ın izniyle Amin Ecmain inşallah darısı herkesin benim de başıma olsun
İnsAllah inşallah canım benim benim de 5. olacak bu yaz ins Rabbim yüzümüze baksın sende bol bol Meryem suresi dinle oku

Merhaba canım hoşgeldin bence henüz erken daha idrara yansımamış olabilir herkesin farklı olur kimisi 6. Günde görür kimisi hiç görmüyor kan da görüyor onun için moralini bozma dilerim bebeğin seninledir inşallah hayırlı güzel haberler Alırsın inşallah Amin

İnsAllah inşallah canım benim benim de 5. olacak bu yaz ins Rabbim yüzümüze baksın sende bol bol Meryem suresi dinle oku

Amin canım benim çok teşekkür ederim
Dilerim senin içinde herşey çok güzel geçsin bu sene bizim senemiz olsun sağlıcakla bebeklerimize kavuşmak nasip olsun Amin

Canım daha erken yarın 7.gün istersen birtane predictor marka test ile yapmayı dene sabah idrarınla

Günaydın canım hoşgeldin
Amin Amin inşallah çok teşekkür ederim canım benim Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun kucağını boş bırakmasın inşallah
Bence bir muayene olsaydın Opudan sonra ağrı o kadar sürmez benim o gün sürdü dünden belli kesildi çok şükür başka birşey olabilir Rabbim ya Şafii isminle şifalar versin inşallah

Yok canım ben ta Ağrı dan geleceğim.Semra hanımı seçeceğim zaten galiba ekip başı o çok yogunlarmis bazen başka doktorlar muayene takip aşamasına giriyormuş ama onlar da çok iyiymiş
Dr hepsinin hastalardan haberi oluyor, Semra hanım kolay olmayan vakalarda kendisi takip ediyor, gönül hoca, yücel bey, lale hanım, üçünden baya memnunlar

İnsAllah inşallah kuzum embriyolar için ne zaman arayacaklar seni o kısım da ayrı heyecenli

Artık aramam dedi embriyoları da hiç rahatsız etmeyeceğim yerinden çünkü çıkart bak giri kat embriyoların bozulma ihtimali varmış ondan dolayı kendi halinde bölünsünler dedi çarşamba günü sabah 11:45 de direk transfere gel dedi ben o gün transfere yakın embriyoları çıkaracağım dedi evet ya Rabbim heyecanımızı sonuna kadar yaşatsın inşallah dilerim bu sefer bebeğim benimle kalır Amin

selam ilk transferimde tam söylediğiniz günlerde benzerini yaşadım.7.gün kahverengi leke bacağımdan aktı. Merkezi aradım, kan sulandırıcı oksapar iğneyi kes, ve gebelik testi ver dedi. 7.gün 24 beta hcg ile gebeliği öğrendim ama boş gebelikti. Endişelenmeyin, tuttuğunun belirtisi olabilir, sonuçta benimki tutmuştu boş olmasının kanamayla alakası yoktur bence. Bi doktorunuza danışın derim bugün ya hemşireye ya doktora ulaşın bir şekilde

Ayyy ins bebeğim benim sen gidene kadar büyümüş olup içine sıkıca tutunur insHadi bakalım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

Dr hepsinin hastalardan haberi oluyor, Semra hanım kolay olmayan vakalarda kendisi takip ediyor, gönül hoca, yücel bey, lale hanım, üçünden baya memnunlar
Evet dimi herkes öyle söyledi ve çok şükür bugüne kadar kötü bir yorum görmedim haklarında.Ben hep Bahçeci diye tutturmustum bir defa Diyarbakır Bahçeci de denedim olmayınca artık oradan da soğudum.İns orayı deneyeceğim Su an fiyat bilgisi nedir tam bilmiyorum pzt arayacagim

Ayyy ins bebeğim benim sen gidene kadar büyümüş olup içine sıkıca tutunur insHadi bakalım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

İnşallah canım benim evet herşey yolunda giderse blast olması bekleniyor çarşamba günü dilerim Rabbim hepsini bana bağışlasın hepsi gider 5. Güne kadar
Amin canım benim çok sağol Allah razı olsun

Ben gönül hocanın hastasıyım zaten canım asla pişman olmazsın en doğru yere gidiyorsun

Ben gönül hocanın hastasıyım zaten canım asla pişman olmazsın en doğru yere gidiyorsun
Yaa şu an tedavi aşamasında misin canım ins olumlu sonuçlanir Rqbbim emeklerini boşa cikarmasin bana biraz aşamalarından ve maddi olarak bahsedebilir misin.Benim tek aklıma takılan ta Ağrıdan geleceğim direk o ay başlar mi acaba sorun eşimde azosperm rahatsızlığı var bende şükür birşey yok biraz bilgi verirsen çok sevinirim

Amin inşallah öyle olurbende sizin gibi gücüm olurda devam edebileyin inşallah tedaviye, sizin için çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın beneğinizi inşallahnegatif sonrası nasıl ilerliyor ne kadar bekleniyor tedavi anlatabilir misiniz lütfen

Canım senden randevu aldığın zaman msjla bazı testler isteyecekler eşindende sendende, onları hazırlayıp gidersen eğer uygun görürlerse hemen başlarlar tedaviye, eşine orda sperm testi verdirirler çünkü kendi lab’larında olmasını istiyorlar, senden mutlaka ve mutlaka rahim filmi isterler. Tedavi olarak ilaç nasıl olur bilmiyorum ama benim yumurtalarım biraz geç cevap verdiği için ben 12 gün yumurta büyütme ilacı kullanmıştım. Bizim sorun sadece bende eşimde her şey iyi çok şükür. Onların lab üroloji hepsi iyi. Fiyat olarakta canım ben ekimde başlamıştım 78.5 ödemiştim ama muhasebeyle birde orda semra hanımın kardeşi zehra hanım var çok sıkı pazarlık yapın indirim yapıyorlar. Ben embriyolarıma pgt yaptırmamıştım dr önermesine rağmen o yüzden maalesef aralık ayı olan transferimi 8 haftalık kalp durması sonucu kaybettim. Şişlide biyopsiye yolladım trizomi 12 geldi embriyo sorunluymuş. 8 tane embriyom oluşmuştu. 11 yumurta toplanmıştı benden. Kalan embriyolarda 4 tane iyi kalite olanları çözdürüp pgt yolladım canım hepsi çok sağlıklı geldi çok şükür . 7 nisan transfer oldum, dün bu gün testlerde silik çizgiyi gördüm çarşamba kan günüm inşallah. Çok detaylılar gerçekten asla risk almıyorlar için rahat etsin ve tüm sorularına cevap veriyor drlar detaylı, hemşire hattı her zaman açık mesela hemen msjlara dönüyorlar ben çok memnunum, olsada olmasada Allah bilir ben hep orayla devam ederim canım. Sende inşallah memnun kalırsın. Burada bir arkadaşımız daha var oda şişlide P Pinky34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…