- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.781
Canım 6.gun çok çok erken bekle bence yapma 11.gun yap niye erkenden yapıp o psikolojiye koyuyorsun kendiniHanımlar merhaba mesajıma bilgisi ve tecrübesi olanlar cevap yazarmisiniz. Sebepsiz İnfertiliteyle 5. Gün 4bb embriyo transferi oldum. 4. Gün çok şiddetli bel ağrısı yaşadım 12 saat kadar ve sol kasığımda derin bir sancı yaşadım ve geçti bugün 6.gunum erken gebelik testim negatif sizce moralim bozmalı mı olsa 6. Günde kendini belli etmesi gerekirdi diye düşünüyorum ne derseniz
Merhaba, 7 nisanda dondurulmuş 5. Gün transferi oldum. Transfer günüm dahil 6. Günü sabah pembe lekelenme oldu ama bütün gün devam etmedi. Bu sabahta (7.gün) kahverengi 1-2 damla kadar kanamam oldu. Artık endişelenmeye başladım.
İnsAllah inşallah canım benim benim de 5. olacak bu yaz ins Rabbim yüzümüze baksın sende bol bol Meryem suresi dinle okuÇok teşekkür ederim4. Tüp bebeğim dilerim. Bu sefer olur doktorum pozitif ol dedi negatif çağırma o bebiş buraya gelecek Allah’ın izniyle Amin Ecmain inşallah darısı herkesin benim de başıma olsun
Hanımlar merhaba mesajıma bilgisi ve tecrübesi olanlar cevap yazarmisiniz. Sebepsiz İnfertiliteyle 5. Gün 4bb embriyo transferi oldum. 4. Gün çok şiddetli bel ağrısı yaşadım 12 saat kadar ve sol kasığımda derin bir sancı yaşadım ve geçti bugün 6.gunum erken gebelik testim negatif sizce moralim bozmalı mı olsa 6. Günde kendini belli etmesi gerekirdi diye düşünüyorum ne derseniz
İnsAllah inşallah canım benim benim de 5. olacak bu yaz ins Rabbim yüzümüze baksın sende bol bol Meryem suresi dinle oku
İnsAllah inşallah kuzum embriyolar için ne zaman arayacaklar seni o kısım da ayrı heyecenliAmin canım benim çok teşekkürederim
Dilerim senin içinde herşey çok güzel geçsin bu sene bizim senemiz olsun sağlıcakla bebeklerimize kavuşmak nasip olsun Amin
Canım daha erken yarın 7.gün istersen birtane predictor marka test ile yapmayı dene sabah idrarınlaHanımlar merhaba mesajıma bilgisi ve tecrübesi olanlar cevap yazarmisiniz. Sebepsiz İnfertiliteyle 5. Gün 4bb embriyo transferi oldum. 4. Gün çok şiddetli bel ağrısı yaşadım 12 saat kadar ve sol kasığımda derin bir sancı yaşadım ve geçti bugün 6.gunum erken gebelik testim negatif sizce moralim bozmalı mı olsa 6. Günde kendini belli etmesi gerekirdi diye düşünüyorum ne derseniz
Günaydın kızlar
Mutlu hafta sonlarınız olsun.
Tüm mesajları kaldığım yerden devam edip okudum çok uzundu gerçekten bi daha bu kadar biriktirmem. Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz. Negatif olanlar üzülmesin rabbim bize de nasip edecek inşallah.
Mayala canım inşallah sağlıklı embriyolarınla transferin olur.
Maralim sen trasnfer olmuştun dımı ?
Ya bide benim opudan beri 15 gün olcak sol tarafımda bi Ağrı var sola doğru yatsam diğer tarafa yönelirken çok zorlanıyorum. Sırt üstü yatsam direk kalkamıyorum. Alt tarafı bi folkül aldılar ondan değildir herhalde.
Dr hepsinin hastalardan haberi oluyor, Semra hanım kolay olmayan vakalarda kendisi takip ediyor, gönül hoca, yücel bey, lale hanım, üçünden baya memnunlarYok canım ben ta Ağrı dan geleceğim.Semra hanımı seçeceğim zaten galiba ekip başı o çok yogunlarmis bazen başka doktorlar muayene takip aşamasına giriyormuş ama onlar da çok iyiymiş
İnsAllah inşallah kuzum embriyolar için ne zaman arayacaklar seni o kısım da ayrı heyecenli
selam ilk transferimde tam söylediğiniz günlerde benzerini yaşadım.7.gün kahverengi leke bacağımdan aktı. Merkezi aradım, kan sulandırıcı oksapar iğneyi kes, ve gebelik testi ver dedi. 7.gün 24 beta hcg ile gebeliği öğrendim ama boş gebelikti. Endişelenmeyin, tuttuğunun belirtisi olabilir, sonuçta benimki tutmuştu boş olmasının kanamayla alakası yoktur bence. Bi doktorunuza danışın derim bugün ya hemşireye ya doktora ulaşın bir şekildeMerhaba, 7 nisanda dondurulmuş 5. Gün transferi oldum. Transfer günüm dahil 6. Günü sabah pembe lekelenme oldu ama bütün gün devam etmedi. Bu sabahta (7.gün) kahverengi 1-2 damla kadar kanamam oldu. Artık endişelenmeye başladım.
Ayyy ins bebeğim benim sen gidene kadar büyümüş olup içine sıkıca tutunur insArtık aramam dedi embriyoları da hiç rahatsız etmeyeceğim yerinden çünkü çıkart bak giri kat embriyoların bozulma ihtimali varmış ondan dolayı kendi halinde bölünsünler dedi çarşamba günü sabah 11:45 de direk transfere gel dedi ben o gün transfere yakın embriyoları çıkaracağım dedi evet ya Rabbim heyecanımızı sonuna kadar yaşatsın inşallah dilerim bu sefer bebeğim benimle kalır Amin
Evet dimi herkes öyle söyledi ve çok şükür bugüne kadar kötü bir yorum görmedim haklarında.Ben hep Bahçeci diye tutturmustum bir defa Diyarbakır Bahçeci de denedim olmayınca artık oradan da soğudum.İns orayı deneyeceğimDr hepsinin hastalardan haberi oluyor, Semra hanım kolay olmayan vakalarda kendisi takip ediyor, gönül hoca, yücel bey, lale hanım, üçünden baya memnunlar
Ayyy ins bebeğim benim sen gidene kadar büyümüş olup içine sıkıca tutunur insHadi bakalım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ben gönül hocanın hastasıyım zaten canımEvet dimi herkes öyle söyledi ve çok şükür bugüne kadar kötü bir yorum görmedim haklarında.Ben hep Bahçeci diye tutturmustum bir defa Diyarbakır Bahçeci de denedim olmayınca artık oradan da soğudum.İns orayı deneyeceğimSu an fiyat bilgisi nedir tam bilmiyorum pzt arayacagim
Yaa şu an tedavi aşamasında misin canım ins olumlu sonuçlanir Rqbbim emeklerini boşa cikarmasin bana biraz aşamalarından ve maddi olarak bahsedebilir misin.Benim tek aklıma takılan ta Ağrıdan geleceğim direk o ay başlar mi acaba sorun eşimde azosperm rahatsızlığı var bende şükür birşey yok biraz bilgi verirsen çok sevinirimBen gönül hocanın hastasıyım zaten canımasla pişman olmazsın en doğru yere gidiyorsun
Amin inşallah öyle olurCanım ins. Test gününde pozitif alırsınama pes etmek yok kendini kaldır bak benimde Şubat'ta negatifti Mart pozitif oldu çok şükür yani ben kendimi hazirlamisken ara vermeden tekrar denemek istedim sende umarım o gücü çabucak kendinde bulursun rabbim yardımcın olsun
Canım senden randevu aldığın zaman msjla bazı testler isteyecekler eşindende sendende, onları hazırlayıp gidersen eğer uygun görürlerse hemen başlarlar tedaviye, eşine orda sperm testi verdirirler çünkü kendi lab’larında olmasını istiyorlar, senden mutlaka ve mutlaka rahim filmi isterler. Tedavi olarak ilaç nasıl olur bilmiyorum ama benim yumurtalarım biraz geç cevap verdiği için ben 12 gün yumurta büyütme ilacı kullanmıştım. Bizim sorun sadece bende eşimde her şey iyi çok şükür. Onların lab üroloji hepsi iyi. Fiyat olarakta canım ben ekimde başlamıştım 78.5 ödemiştim ama muhasebeyle birde orda semra hanımın kardeşi zehra hanım var çok sıkı pazarlık yapın indirim yapıyorlar. Ben embriyolarıma pgt yaptırmamıştım dr önermesine rağmen o yüzden maalesef aralık ayı olan transferimi 8 haftalık kalp durması sonucu kaybettim. Şişlide biyopsiye yolladım trizomi 12 geldi embriyo sorunluymuş. 8 tane embriyom oluşmuştu. 11 yumurta toplanmıştı benden. Kalan embriyolarda 4 tane iyi kalite olanları çözdürüp pgt yolladım canım hepsi çok sağlıklı geldi çok şükürYaa şu an tedavi aşamasında misin canım ins olumlu sonuçlanir Rqbbim emeklerini boşa cikarmasin bana biraz aşamalarından ve maddi olarak bahsedebilir misin.Benim tek aklıma takılan ta Ağrıdan geleceğim direk o ay başlar mi acaba sorun eşimde azosperm rahatsızlığı var bende şükür birşey yok biraz bilgi verirsen çok sevinirim
İğnelerden canımTransferden sonra alt karnında şişlik yaşayan oldu mu acaba 5. Günüm bugün rahatsız eden bir şişlik değil de sanki gobekmis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?