- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.381
Insallahh benimde tek duam o. Ama çok var 3.gun tutanda içinizi o anlamda gerek tutun. Çok teşekkür ederim. Sizede kolaylıklar diliyorumBen dr ile henüz görüşemedim ama sizin adınıza çok sevindim çift şansı daha yüksek diye duydum inşallah tutunmuştur bebekleriniz sağlıkla kucağınıza alırsınız benimde sizin gibi ilk denemem son olsun inşallah
Amin canm inşallah yarın testlerim geliyor laboquick markaya daha çok güveniyorum onlarla da yaparım varsa çıkar çift embriyo transferiydi ondan erken çıkar mı bilmiyorum ama umarım vardırBazıların çıkıyor bazılarda çıkmıyor yani embriyonun ne zaman tutunduğuna bağlı gelişimine bağlı olarak belli olmaz inşallah mucizen seninledir Amin
İnşallah pozitif çıkar canım benim bu son uğraşmamiz olur . Senin dondurulmuş embriyon var miAl benden de o kadar canım. Ben perşembe yapacağım galiba. Transfer günü hariç 9.gün olmuş oluyor. Tek şey negatif çıkarsa iğneler için motivasyonumu kaybetmiş olacağım
Transfer günü hariç kaçıncı günün canımAmin canm inşallah yarın testlerim geliyor laboquick markaya daha çok güveniyorum onlarla da yaparım varsa çıkar çift embriyo transferiydi ondan erken çıkar mı bilmiyorum ama umarım vardır
10 Nisan'da transfer oldum transfer hariç 4 günümTransfer günü hariç kaçıncı günün canım
Kızlar lekelenmeye kafayı takmayın bnm lekelenme oldu birincisinde bir hafta sürmüştü diğerinde olmadı pozitifti ikisinde de önemli olan sağlıkla ilerlemesi ve sağlıklıca doğurmakBütün anne adaylarına merhaba. Kızlar bu benim 2. Denemem ( dondurulmuş 5. Gün embriyosu) İlk denememde nasılsa olur diye dikkat etmedim, sigara içtim dışarı çıktım falan.. neyse 8 nisanda 2. Transferim oldu, sigara neredeyse hiç içmiyorum, tam 5 gün yataktan kalkmadım dün sadece ilk defa artık psikololim bozulduğu için yürüyüşe çıktım. Bir ara başım döndü baya eve gelince de yorgunluk ve uyku yaptı. Neyse bende hiç lekelenme olmadı ama sabahları özellikle belim ağrıyor birkaç kere de adet sancısı gibi anlık ağrılarım oldu. Test günüm 18 nisan ama erken gebelik testi yapmak istiyorum. O yüzden size 2 soru sormak istiyorum; 1- Lekelenme görmeden pozitif olan var mı?
2- erken gebelik testinde pozitif görenler kaçıncı günde gördü?
Çok çok erken daha bende dayanamadım yaptım iyi markanın ama çıkmadı canım sıkılmıştı. Beklemedeyim10 Nisan'da transfer oldum transfer hariç 4 günüm
Forumda baktım biraz yanlış pozitif çıktığı olmuş markanın bence yanlış bu kadar erken imkansız duygularımla oynadıÇok çok erken daha bende dayanamadım yaptım iyi markanın ama çıkmadı canım sıkılmıştı. Beklemedeyim
İnşallah canım. Evet iki tane daha var. Senin var mı?İnşallah pozitif çıkar canım benim bu son uğraşmamiz olur . Senin dondurulmuş embriyon var mi
Merhabalar lekelenme görmeniz şart değil yinede tutmuş olabilir. İnşallah pozitifi gorursunuzBütün anne adaylarına merhaba. Kızlar bu benim 2. Denemem ( dondurulmuş 5. Gün embriyosu) İlk denememde nasılsa olur diye dikkat etmedim, sigara içtim dışarı çıktım falan.. neyse 8 nisanda 2. Transferim oldu, sigara neredeyse hiç içmiyorum, tam 5 gün yataktan kalkmadım dün sadece ilk defa artık psikololim bozulduğu için yürüyüşe çıktım. Bir ara başım döndü baya eve gelince de yorgunluk ve uyku yaptı. Neyse bende hiç lekelenme olmadı ama sabahları özellikle belim ağrıyor birkaç kere de adet sancısı gibi anlık ağrılarım oldu. Test günüm 18 nisan ama erken gebelik testi yapmak istiyorum. O yüzden size 2 soru sormak istiyorum; 1- Lekelenme görmeden pozitif olan var mı?
InshAllah bende tutnur bakalım yarın 8 cı gun kan ver dedı doktorÇok geçmiş olsun diğer transferimde ben de merdivenden düşmüştüm popomu vura vura 3-5 merdiven aşağı indim .Allahın izniyle hiç bir şey olmamıştı sonrasında bebeğimin tutunduğunı hatta düştüğüm sırada hamile olduğumu öğrendim .İçinizi ferah tutun Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz
Transfer hariç 5. Günüm. 9 Nisan'da transfer oldumForumda baktım biraz yanlış pozitif çıktığı olmuş markanın bence yanlış bu kadar erken imkansız duygularımla oynadısenin kaçıncı gün canm
Daha erken bizim için biraz daha sabredelimTransfer hariç 5. Günüm. 9 Nisan'da transfer oldum
Var canim benim de 6 taneİnşallah canım. Evet iki tane daha var. Senin var mı?
Geçen sefer transferimdede tuttu asla ve asla damla kadar bile lekelenmem olmadı, bu seferde 0 lekelenmeBütün anne adaylarına merhaba. Kızlar bu benim 2. Denemem ( dondurulmuş 5. Gün embriyosu) İlk denememde nasılsa olur diye dikkat etmedim, sigara içtim dışarı çıktım falan.. neyse 8 nisanda 2. Transferim oldu, sigara neredeyse hiç içmiyorum, tam 5 gün yataktan kalkmadım dün sadece ilk defa artık psikololim bozulduğu için yürüyüşe çıktım. Bir ara başım döndü baya eve gelince de yorgunluk ve uyku yaptı. Neyse bende hiç lekelenme olmadı ama sabahları özellikle belim ağrıyor birkaç kere de adet sancısı gibi anlık ağrılarım oldu. Test günüm 18 nisan ama erken gebelik testi yapmak istiyorum. O yüzden size 2 soru sormak istiyorum; 1- Lekelenme görmeden pozitif olan var mı?
Predictor marka ile 5.gün pozitifi gördümForumda baktım biraz yanlış pozitif çıktığı olmuş markanın bence yanlış bu kadar erken imkansız duygularımla oynadısenin kaçıncı gün canm
hep dualarımdasınız canlarım Allahım bu yolda olan bütün anne adaylarının kucağını boş bırakmasınAyy bizede hamiş duası et ne olur tutunmuş olsunlar. bugün ben iğneleri yaparken çok zorlandım bir türlü girmedi iyice zorlanmaya başladım
Aşko iyi düşünüyoruz onu kötü tecrübe olarak hatırlıyoruzİns. Bebeğimya bu hastalık lanet bı hastalık geçen seferkinde 9+3te hastanelik olmuştum aşırı kanamayla sonra kanamayı durdurup servikal dikiş atmislardi alttan.yani küçük falan farketmiyor malesef tabi dikiş var bu sefer illaki bir faydası vardır umarım yani
Aminnn ALLAH razı olsun canımOyy kuzum başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğininne denir böyle bir duruma bilmiyorum hiçbir söz de teselli de edemez farkindayim. Rabbim yar ve yardimcin olsun Rabbim sana mucizeni versin ki sana da annen için teselli olsun
Canım ins. İkiside sana hayırlı sağlıklı evlatlar olurlarBen çıktım canlarım. 2 yumurta toplanmis. Yarın haber edeceklerinşallah ikisi de döllenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?