- 17 Mart 2012
- 5.957
- 1.807
- 448
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.761
Oo sayi baya iyi canim. Insallah hepsi gider 5. guneEvet canım taze transfer olacak nasip olursa
Benim 6 adet toplandı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş hamdusenalar olsun onun için risk alıp 5. Güne kadar götürecekler ilk defa bu kadar embriyom oluştuğu için bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah
Hadi bakalım Nisan ayı bizim ayımız olsun inşallah hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun
Canım gözünaydın kanda da katlanarak artsın maşallahTm cnm benimyaş 25 ve tüp bebek te ilk denemem transfer ı de sayarsam bugün 7 günüm yarın 8 olucak 5 tane yumurtam vardı iki tane transfer ettiler inşallah ikizlerdir bugün test yaptım iki üç dk da böyle cızgi oluştu sabah erkenden yaptım öğleden sonra sa kahverengi akıntım geldı doktora söyledim yerleşme kabamadı olabilir dedi corospin ı bırak dedi bende bugünden itibaren bıraktım bklm inşallah hakkımızda hayır'lısı olur inşallah hepımızın inşallah kacıncı gün embriyo şu bilmiyorum ama polikistik över olduğum için 1,2ay rahmımı dinlendirdiler cnm Eki Görüntüle 3575530
Oda sıcaklığında olacak canımKızlar Oksapar oda sicakliginda mı saklanıyor buzdolabında mı?
Kuzum rahim kalınlığı falan bakıldı mı? Bugün benden tek tüp kan aldılar sadece hormonlara bakmak için. Onun dışında hiçbir şeye bakmadılar. Bazıları estrofem kullanmış rahim kalınlaşsın diye sanırım
Oo sayi baya iyi canim. Insallah hepsi gider 5. guneinsallah canim yaa vallahi bakalim emeklerimize degsin insallah
Evet var hala da var mide bulantısı haksızlık baş dönmesi baş ağrısı kasık agrısı bacaklarımda sancılanma agrıma bel agrısı herşeyi yasadım kahverengi akıntı da geldi bklm kısmetse olur cnmm benimBelirtiniz var miydi acaba
Sızın var mı belirttiBelirtiniz var miydi acaba
Yıa inşallah cnm benimCanım gözünaydın kanda da katlanarak artsın maşallah
Benim ölçmediler kuzum ya ya da bana söylemediBenim her muayenede ilk rahim kalınlığı ölçülüyordu transfer günü yine ölçülüyor benim en son 12 mm dedi onlar dondurulmuş embriyo olacaklar için rahimi önden hazırlıyorlar bizim taze transfer rahim hazırlanıyor zaten yumurtalar uyarıldığı dönemde
Benim ölçmediler kuzum ya ya da bana söylemedi
35 üsütüne 2 tane edıyodular normalda veya 3 cı denemede nasıl 2 tane oldu kıbrısdamı yapdınız ?Tm cnm benimyaş 25 ve tüp bebek te ilk denemem transfer ı de sayarsam bugün 7 günüm yarın 8 olucak 5 tane yumurtam vardı iki tane transfer ettiler inşallah ikizlerdir bugün test yaptım iki üç dk da böyle cızgi oluştu sabah erkenden yaptım öğleden sonra sa kahverengi akıntım geldı doktora söyledim yerleşme kabamadı olabilir dedi corospin ı bırak dedi bende bugünden itibaren bıraktım bklm inşallah hakkımızda hayır'lısı olur inşallah hepımızın inşallah kacıncı gün embriyo şu bilmiyorum ama polikistik över olduğum için 1,2ay rahmımı dinlendirdiler cnm Eki Görüntüle 3575530
Tabiki birbirimizi anliyoruz canim benim çünkü hepimiz ayni yollardan geciyoruz. Evet maalesef yaşamayan bilemez o yüzden hepimiz birimiz gibi düşüniyiki varsınız biraz rahatladım çok teşekkür ederim, inşallah bir mucize olur test günümdegerçekten burda herkes bir birini çok iyi anlıyor bu süreçten geçmeyen maalesef bizim duygularımızı anlayamaz inşallah bir gün bizde mucizemize kavuşuruz annelik duygularını yaşarız
Canim bende transferden önce sabah 8 öğlen 4 gece 00:00 demişlerdi transferden sonrada ayni sekilde devam dediler. Ayni sekilde devam ediyorum. Saatlere dikkat etmeye çalışıyorum ki unutursam süre kisaliyorArkadaşlar progestan fitili ayni saatte mi koyuyorsunuz sizde önemli mi saati
Yok canım ben ta Ağrı dan geleceğim.Semra hanımı seçeceğim zaten galiba ekip başı o çok yogunlarmis bazen başka doktorlar muayene takip aşamasına giriyormuş ama onlar da çok iyiymişYaa öyle mi diyorsun İstanbulda misin sen canım Şişli memorial doktor kimi sececeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?