Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaa okuyamıyorum mesajları çok sık ondan anlayamadım çok teşekkür ederim yine dee

Biliyorum canım yaşadıklarını derinden hissediyorum ben hepsini yaşadım inşallah bir mucize gerçekleşir kendini bırakma canımsın bugünlerde geçecek inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun kucağını boş bırakmasın inşallah

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım dilerim transfer olabilirim mucizelerim benimle kalır inşallah

Ya çingeneler hiç dikkat etmiyor ne temizliklerine ne yemeklerine onlar kadında biz neyiz anasını satam çatır çutur doguruyorlar valla, ee madde kullanan sokakta doğuranlar da cabası beni sarıp sarmaliyorlar yine doguramiyorum yani bende içki sigara kullanmıyorum şuan tabiki ama çokta pimpiriklenmiyorum. Allah ne derse o valla napayım elimden geleni yaptım gerisi yaradan da

Çok doğru iş yapmaktan koşuşturmaktan bebeklerini ne durumda bilmiyorlardı ee teknoloji de yok en iyisiydi bence

Ayy gülmekten yıkıldım

Çok sağolun desteğiniz için, 2 tane var şükür ama ne zaman kendime gelirim ve tekrar bu sürece başlayabilir miyim bilmiyorum

Amin canım benim imtihandayız gülüm işte bizde böyle imtihan ediliyoruz sen gönlünü ferah tut bu sefer bebeğin vaktinde zamanında gelecek Allah’ın izniyle

Yok bebeğim benim annem rahatmis yani oyle kaynana dertleri falan yokmuş eziyeti falan yok bı kocası bı kendi. İstanbul'da zaten. Kendi iş yeri vardı. 3 çocuğunda da çalışmış bana şaşırıyor kime çektin sen diyor

Çok doğru iş yapmaktan koşuşturmaktan bebeklerini ne durumda bilmiyorlardı ee teknoloji de yok en iyisiydi bence
Aşkım ben daha 2 ay önce ne belirti yaşadığım aklıma gelmiyor, kocamla tartışmalarda söylenen sözler hariç hiç bir şey tutamıyorum aklımda
Yani kadıncağaz seneler önce olsa bile aklına gelmezki

Kavga da söylenen sözler unutulmaz unutursak kanımız kurusun

Ya kurban olsunlar ona
Ah canım bu genetik bir şey değil ki seninki maalesef Allah sağlıkla kucağına almayı güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah

Ayy çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim şimdi sağlıkla en güzelini versin inşallah size

iyiki varsınız biraz rahatladım çok teşekkür ederim, inşallah bir mucize olur test günümdegerçekten burda herkes bir birini çok iyi anlıyor bu süreçten geçmeyen maalesef bizim duygularımızı anlayamaz inşallah bir gün bizde mucizemize kavuşuruz annelik duygularını yaşarız

Amin canım benim imtihandayız gülüm işte bizde böyle imtihan ediliyoruz sen gönlünü ferah tut bu sefer bebeğin vaktinde zamanında gelecek Allah’ın izniyle
İşin makarasindayim da kuzum Öyle tabiki imtihandayiz benim bu dersi almam gerekiyordu biliyorum boşuna başıma gelmedi dersimi aldım mükâfatını da alırım ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…