- 5 Ağustos 2024
- 359
- 192
- 18
- 26
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.701
Yaa okuyamıyorum mesajları çok sık ondan anlayamadımYa canım dün burada onunla ilgili konu geçti ondan gır gır yaptım
Ama protein yumurta et tavuk balık birde c vitamini önemli canım, şimdi sürekli çay içemediğimiz için ben portakal suyu içiyorum kahvaltıda, akşam bir bardak çok açık çay içiyorum, onu sen kendin ayarlarsın, birde baharatlara dikkat edersin canımama genel olarak normal hayattaki gibi
Çok teşekkür ederim inşallah belki bi mucize olur bilmiyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum çünkü dayanılmayacak kadar kötü bir durummuşsizinde embriyolarınız çok güzel bi kalitede 5.güne ulaşsın Allah’ım kucağınızı sağlıkla hayırlısıyla doldursun inşallah
Rica ederim canım benim heyecanını şimdiden anlayabiliyorumYaa okuyamıyorum mesajları çok sık ondan anlayamadımçok teşekkür ederim yine dee
Ya çingeneler hiç dikkat etmiyor ne temizliklerine ne yemeklerine onlar kadında biz neyiz anasını satamTam benim kafadasın iç bacımsu ne olacak şifa olsun inşallah sanki eskiden annelerimiz çok sağlıklı beslenmiş tövbeakışına bırakalım Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz ben kızımda hiç dikkat etmiyordum tabi alkol sigara zaten kullanmıyorum ama demiyordum şunu yiyim bunu yemim çok şükür güzel gelişimi oldu hatta bir hafta önden gidiyordu maşallah bence yemeyle alakası yok salın gitsin
Canım normal bendede olduğu zaman dr sormuştum bebek büyüyor o yüzden demişti rahim genişliyor diye, bir bizim büyümüyor canım tabi ki anneciğin o zamanlarda oturup kasığım ağırıyormu acaba diye düşünme fırsatımı vardır hayat zor anam zor
Ya çingeneler hiç dikkat etmiyor ne temizliklerine ne yemeklerine onlar kadında biz neyiz anasını satamçatır çutur doguruyorlar valla, ee madde kullanan sokakta doğuranlar da cabası beni sarıp sarmaliyorlar yine doguramiyorum yani bende içki sigara kullanmıyorum şuan tabiki ama çokta pimpiriklenmiyorum. Allah ne derse o valla napayım elimden geleni yaptım gerisi yaradan da
Çok sağolun desteğiniz içinYok canım sakın öyle düşünme emin ol herkes senin geçtiğin yoldan geçti bizim hiç motivasyonumuzu düşürmezsin aksine daha birbirimize moral oluyoruz canım benim inşallah kucağın dolsun Allah’ın izniyle
Peki arkanda embriyoların var mı inşallah
Ya çingeneler hiç dikkat etmiyor ne temizliklerine ne yemeklerine onlar kadında biz neyiz anasını satamçatır çutur doguruyorlar valla, ee madde kullanan sokakta doğuranlar da cabası beni sarıp sarmaliyorlar yine doguramiyorum yani bende içki sigara kullanmıyorum şuan tabiki ama çokta pimpiriklenmiyorum. Allah ne derse o valla napayım elimden geleni yaptım gerisi yaradan da
Yok bebeğim benim annem rahatmis yani oyle kaynana dertleri falan yokmuş eziyeti falan yokCanım normal bendede olduğu zaman dr sormuştum bebek büyüyor o yüzden demişti rahim genişliyor diye, bir bizim büyümüyor canım tabi ki anneciğin o zamanlarda oturup kasığım ağırıyormu acaba diye düşünme fırsatımı vardır hayat zor anam zor
Amin inşallah bir mucize olurAma daha çok erkenmiş idrarda çıkmamış olabilir canım üzülme test gününü bekle rabbim mucizesini göndersin
Aşkım ben daha 2 ay önce ne belirti yaşadığım aklıma gelmiyor, kocamla tartışmalarda söylenen sözler hariç hiç bir şey tutamıyorum aklımdaÇok doğru iş yapmaktan koşuşturmaktan bebeklerini ne durumda bilmiyorlardı ee teknoloji de yok en iyisiydi bence
Aşkım ben daha 2 ay önce ne belirti yaşadığım aklıma gelmiyor, kocamla tartışmalarda söylenen sözler hariç hiç bir şey tutamıyorum aklımda
Yani kadıncağaz seneler önce olsa bile aklına gelmezki
Ya kurban olsunlar onaYok bebeğim benim annem rahatmis yani oyle kaynana dertleri falan yokmuş eziyeti falan yokbı kocası bı kendi. İstanbul'da zaten. Kendi iş yeri vardı. 3 çocuğunda da çalışmış bana şaşırıyor kime çektin sen diyor
Siz çok tatli ve çok ilgilisinizsepide arkadaşımız orada yapmış doktoru kim vs görürse yazar
Aminn amin canım benim Allah razı olsun senin de hepimizin Rabbim gönlümüze göre etsinNe demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana dilerim gönlünüze göre işinin Ehl-i doktorlara denk gelirsin inşallah Amin
Dakikasına kadar dökerim önüneKavga da söylenen sözler unutulmaz unutursak kanımız kurusun
Ayy çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim şimdi sağlıkla en güzelini versin inşallah sizeboş gebelik oldu, değerlerim sağlıksız arttı ama hep arttığı için takibi ve ilaçları bıraktırmadı ama umutlandırmadı da. kese göründü hatta yolk kesesi bile oluşmuştu. 5. haftada 4 haftalık boyutundaydı kese, 8. haftada 6 haftalık boyutundaydı hiç bebeği göremedik. Tutanın da içi boş çıktı yani
Çok iyi geçer cnm benimBenim embriyolar izleniyor 5. Güne gitmesi bekleniyor herşey yolunda giderse çarşamba günü transfer olacağım Allah’ın izniyle inşallah
İnşallah senın için
Çok iyi geçer cnm benim
iyiki varsınız biraz rahatladım çok teşekkür ederim, inşallah bir mucize olur test günümdeKiz saçmalama ne motivasyon düşürmesi aksine daha çok motive oluruz kenetleniriz. Düşmemek için omuz atariz lütfen böyle düşünme bugün yada bu ay senin ayin değildi diyelim diğer aylar kim bilir kimin umudu olursun canim benim böyle düşün lütfen
İşin makarasindayim da kuzum Öyle tabiki imtihandayiz benim bu dersi almam gerekiyordu biliyorumAmin canım benim imtihandayız gülüm işte bizde böyle imtihan ediliyoruz sen gönlünü ferah tut bu sefer bebeğin vaktinde zamanında gelecek Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?