- 3 Aralık 2024
- 34
- 48
- 3
- 42
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.821
Evet ön görüşmelere başlayalım bari diyorum ama eşimin şu sıralar yoğunluğu varİnanın herkes aynı duygusallıkta evlat imtihanı çok zorsize tavsiyem çoğu tüp bebek merkezleri ücretsiz ongorusme yapar yüzyüze bi görüşme yapın bence en azından doktorun yaklaşımı hakkında bi fikir verir size
30 yaş ilk deneme 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Gün embriyosu transfer belli olunca yazicam inşallahTabi ki eklerim canım benim ne demek sende aramıza hoşgeldindilerim hepimiz pozitif çıkarız inşallah topiğimiz sana da şans getirsin inşallah
Yaş kaç kaçıncı deneme kaçıncı gün embriyosu birde transfer tarihi belli olunca tekrar yaz güncellerim
Aminn canımEvet ön görüşmelere başlayalım bari diyorum ama eşimin şu sıralar yoğunluğu varbu ayı da gecirecegiz galiba..hayırlısı güç olmasın da geç olsun
30 yaş ilk deneme 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Gün embriyosu transfer belli olunca yazicam inşallah
35 yas altı ve ilk denemem olduğu için tek transfer olacakmış. Daha hangisi transfer edilecek bilmiyorum kontrole gittiğimde bilgilendirir heraldeÇift transfer mi olacak yoksa tek mi hangi embriyolar ilk transferin olacağı belli mi canım tamamdırekliyorum
35 yas altı ve ilk denemem olduğu için tek transfer olacakmış. Daha hangisi transfer edilecek bilmiyorum kontrole gittiğimde bilgilendirir heralde
Aminn canım benim şans hepimizden yana olsun inşallahHadi bakalım hayırlısı olsun şanssenden yana olsun inşallah tamamdır
Aminn canım benim şans hepimizden yana olsun inşallah
Amin inşallah canım benim dualarınıza talibiz@Paradisee vemorceylan sabah taransferiniz var bebişlerinizi alın gelin herşey gönlünüzce olsun inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun Amin
Amin inşallah canım benim dualarınıza talibizdarısı hepimizin başına inşallah
Evet canım ayni gündeyizAynı günde transfer oluyoruz. Saat öğlen 12 de benim. Allah yardımcımız olsun canım
Rica ederim canım öyle şey mi olur ben kendimi ifade edememiş olabilirim.Allah bağışlasın masAllahkusura bakma canm her kesi takip edemiyorum fazla zamanım olmuyor. Bak Allah söyletti inşallah bu da pozitif olur
Benim güzel mayalam sende Allah'a emanet ol Rabbim seninde yüzüne gülsün canım arkadaşım hayırlı geceler sana daHayırlı geceler Güzel arkadaşlarım Allah’a emanet olun herşey gönlümüzce olsun Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin cümlemize inşallah Amin
Canım geçmiş olsun önümüzdeki ay umarım yumurtaların bol, dolu dolu olsun inşallahSizinle aynı kaderi yaşıyoruzgeçen ay tek folikülde boş çıktı. Gelecek aya artık. İnşallah bu sizin altın yumurtanız olur. Rabbim yardım etsin.
Yemin ediyorum böyle bir kappak görmedimSperm olmadan neymiş mi Bizim yumurtalar olmadan da sperm neymişay çok sinir bozucular ya gerçekten
Canım benim yarin buraya girdiğimde belki transferden çıkmış olursun şimdiden yazmak istedim. Rabbim hayırlısıyla transfere tek girip iki kişi olarak çıkmani nasip etsin.Amin inşallah canım benim dualarınıza talibizdarısı hepimizin başına inşallah
Kahveyle içiyorsun bide ekstra zehirÇok haklısın canım benim benm sigaradan değildi ben maalesef eş sorunundan dolayı oldu benim ama söylediklerinin hepsinde çok haklısın bende az önce eşimle kahve içtim sigara içtim sonra birden masaya 2 tane bırak paketi yok dedim 2 taneyide inş içmem ama çok strese girersem diye bıraktım
Olsun sen gene yaptır yap bence yani en azından evde bı test yap direk böyle ne biliyim belki bişi vardır sonradan vicdan azabı çekmektenseYok canm normal adet oldum baya geldi yani ağrılı felan. teste gerek kalmadı doktora yazdım test yap demedi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?