Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin hepimiz görelim o pozitifli günleri çok değişik bir duyguydu onun rahme yerleştiği anı görmek inşallah tutunmayıda başarır güzel başlangıçlar yaşatır, bol bol çekmeye çalışıyorum buradaki herkes dualarımda transferi bekleyen, test bekleyen, adet bekleyen herkese gönül ferahlığı ve rabbim dualarının karşılığını versin inşallah bana bu grup o kadar iyi geliyor ki anlatamam iyi ki varsınız kızlar en baştada mayala sen

Ay canım benim sende iyi ki varsın dilerim bu yaşadıklarının sonunda pozitif haberle taçlanırsın inşallah Amin Ecmain inşallah

Oo daha ne kızzzz ne düşüyorsun boşver rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişin annesine tutunmuş ya gerisi hiçte önemli değil
çok haklısın canım benim insan tutunduğuna da inanamıyor artık böyle zor süreçlerde. Annelerimiz hiç böyle şeyleri düşünmemişler ne güzel zamanlarmış

Tabi ki ben borç harç la yaptım hepsini kredilerle gariban annem yuzugune kadar sattı kendim de aynı şekilde alynasimi bile saattim bu uğurda neler çektim Allah biliyor ödeyip bitiremedigim ödemedigim bı sürü borcum var inanın ama her sene bizden gidiyor ve kolejde çalıştığım için sadece yazın iki ay deneyebiliyprum

Monarozam gönlünü ferah tut inşallah güzel foliküller büyümüştür yarın hem kan alırlar hem ultrason yapıyorlar güzel haberlerini bekliyorum inşallah
7 ila 10 arası gelin dediler . Ultrasonda yaparlar mı sence ? Aynı günü bilgi veriyorlar mı yoksa beklemem mi gerek canım? Kafamda deli sorular belirsizlik bilinmezlik. İnşallah Rabbim hepimizin bu sürecini kolaylastirir, sabır verir ve duamiza kavuşturur.

Amin canım inşallah evet ultrason mecbur yapıyorlar kaç folükül büyümeye başlamış diye orada zaten sana söylüyor kaç adet büyümüş kaç mm olmuşlar kan sonucun da nasıl çıkarsa ona göre sana söylüyorlar ah ah bilmezmiyim o soruları bende aynıyım düşünmemeye çalışıyorum yani bende yarın gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır umarım

Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı güzel kapılar açsın inşallah tekrardan tedavi yapman için güç kuvvet versin hayırlı rızık kapıları açsın inşallah
İnşallah Rabbim yüzüne baksın

Canım Şişli Memorial de kalp atışında ücret odemiyoruz. Paketin içinde.

Öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız benimde salı günü transferim olacak inşallah nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz
Sağol canım inşallah İnşallah hepimizin sonuçları pozitif olur Transfer günü sabah progesteron testi verdim canım benim doktorum ilave ihtiyaç varmı diye kontrol ediyor. Sonra idrara sıkışık olarak bekliyorsun 1 saat öncesinde 1 litre su içmiş olsan yeterli diyorlar ama ben bi yarım litre fazla içtim garanti olsun diye Bi önceki transferimde çok su içmiştim transfer öncesi mesanemi boşalttılar çok içsende sorun olmuyo anlıcağın Sonrası 5-10dk canım alttan muayene eder gibi giriyorlar bi yandan da ultrasonla bakarak bebişlerimizi koyuyorlar Benim hastane 40dk dinlendirdi yeterli dedi ama her hastanenin protokolü değişiyor tabi ondan sonra da çıkıp evime geldim

Canım sade kan vermek için çağırmışlar sordum. Bekliyorum şimdi. Öğlen haber edip söyleyecekler doktor randevusu ne vakit ve sanırım dozlara bakılacak. İnşallah haberlerini bekliyorum. Herşey yolundadır, içini ferah tut canım

çok haklısın canım benim insan tutunduğuna da inanamıyor artık böyle zor süreçlerde. Annelerimiz hiç böyle şeyleri düşünmemişler ne güzel zamanlarmış
Valla canım ya onlar tarla işi yapmış ev işi yapmış bide normal doğum yapmış şimdi herşey zorlaştı Allah yüzümüze gülsün

Ayy çok üzüldüm canım Allah yardım etsin hepimize bu yolda olan herkese yüzümüzü güldürsün inşallah
2 aylık süre çok az değil mi canım ben 1 yıldır git gel yapıyorum

Ayy çok üzüldüm canım Allah yardım etsin hepimize bu yolda olan herkese yüzümüzü güldürsün inşallah
2 aylık süre çok az değil mi canım ben 1 yıldır git gel yapıyorum
Canım valla diğer dördünü de öyle yaptım 20 günde zaten tamamlandi.Belki sadece esimde sorun olduğu içindir.Gittigim gibi direk tedaviye başladılar zaten sonra iki üç günde bir gidip geldim sonra işte transfer hemen o ay oldu dördü de bu şekilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…