Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayy hadi bakalım bol foliküllü muayenelerin olsun canım benim

Amin canım benim inşallah
Anladım demek ki her hastanın tedavi şeklide farklı oluyor yeter ki herşey sağlıklı güzel ilerlesin inşallah önemi yok

Ben şuan hocamdan memnunum. Sadece şu tek mi çift mi embriyo da anlaşamadık tekde ısrarcı
Merhabalar Brüksel’de hangi hocaya gidiyorsunuz bugün Cem hoca il görüşmeye gideceğiz aklımda bi sürü soru var daha önce bi tüp bebek denemem oldu maalesef negatif sonuçlandı ve embriyomuz kalmadı en baştan sürece başlayacağız sizin süreciniz ne durumda tüp bebek sebebiniz nedir

Allah’ın izniyle bu sefer bebeğinize kavuşursunuz Rabbim yüzünüze baksın hayırlı insanlarla karşılaştırsın işinin Ehl-i sizi yormadan uğraştırmadan nasip olsun inşallah

Hayrılısı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur bebişine kavuşursun

Dinlendirme olayı bana çok tuhaf geldi bende bir ay dinlendirme yaptım ama hiçbir şekilde ek ücret ödemedim.

Canimm inşallah hayırlı haberler ile gel Bol sayıda folüküllerin olsunn inşallah

Benimde sorun eşimde bende sorun yok ama bize git gel yaptırdılar bu sürede tabi bu poztifim oldu ama düşükle sonuçlandı değerlerin falan normal çıkıyor demek ki muayenen çok güzel inşallah bu sefer ki sürecinde böyle olur canım benim

Günaydın cancağızımmmmm hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden

Allah razı olsun canım benim senin için de çok üzüldüm düşük sebebi neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…