Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kesinlikle haklısın son 3 yıldır istiyordum olmadı, kaderin planı işte şimdi tüp bebekteyiz. Kaderden kaçamıyorsun gerçekten

Rabbim kolaylıkla çok uğraştırmadan minik mucizeni sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip eylesin herşey gönlünce olsun Amin Amin inşallah

İnşallah ne güzel dua ettiniz çok sağolun rabbim size de nasip etsin bizlerin yüzünü güldürsün bizi sadece bizler anlıyoruz

Öyle canım maalesef bu süreçte olmayanlar anlamaz çok zor iğneler vs oluyor mu olmuyor mu süreç bitene kadar kafa 10 milyon Amin Ecmain inşallah Rabbim ol der ve olur inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın canım benim bol bol dua et

İnşallah inşallah rabbimiz çok büyük her şeyin en güzelini en şahanesini isteyelim çok şükür onda herkese yetecek kadar var

Aynenn öyle valla canım gerçekten bildiğin sömürülen kişiler olmuşuz
Maalesef canım biz hayallerle umutlarla gidiyoruz gözümüz bişi görmüyor istemiyor yeter ki olsun diyoruz ama maalesef işin bide maddi boyutu var ben sıra beklerken klinikte tanışma fırsatı bulduğum arkadaşlar oldu süreç hakkında genel yani olan birikimini altınını bozduran var borç alan var kredi çeken bile var yani düşün allah emeklerimizi görsün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucağımızı boş bırakmasın

Hiç öyle düşünme eğer bu hayatta bir şeyin gerçekten olmasını istiyorsan oluyor bir şekilde, bu hayatta sadece ölümün çaresi yok. Gönlünü ferah tut rabbim misliyle verecektir istediklerini, inşallah nasip eder

Aklıma hani bir çocuk vardı ya videonun birinde kan vermekten korkuyordu hastaneyi birbirine katmıştı o geldi: “damar benim, kan benim vermiyorum kardeşim!” böyle demek lazım herhalde kendilerine

Diyeceksin kardeşim rahim benim içimde sabit duruyor onun neyine para alıyorsun tatile mi gönderiyorsun rahimi para alıyorsun bu dilden anlıyorlar

Tövbe kendi kendine duran Rahime de para almazsın ayıptır ya insanların duygularından fırsattan istifade etmek bu
Kesinlikle öyle arkadaşım valla verdik yani evde yatarken otururken hastaneye az masraf varmış gibi bide onu ödedik çok saçma nedenini sordugumuzda embriyo bakım dediler ee dedik hani paket içinde onun bakımı zaten ki 5 gün bakıyorsun sonra donduruyorsun zaten ık mık ettiler işte yani olsun diyorsun ne diyorlarsa yapıyorsun

Bakım diyince manikür pedikür sanki yapıyorlar rahime ee bir ilaç vs yok de beni tatile gönderin Rahimim öyle dinlenir

Aklıma hani bir çocuk vardı ya videonun birinde kan vermekten korkuyordu hastaneyi birbirine katmıştı o geldi: “damar benim, kan benim vermiyorum kardeşim!” böyle demek lazım herhalde kendilerine
Ahahaha güzel benzetme canım doğru valla ama ben sordum neden hani para alıyorsunuz sonuçta biz evde yatıyoruz oturuyoruz normal.hayatimiza dönüyoruz ık mık ettiler yok embriyo bakım parası ilaç parası yani embriyo 5 gün bakım yapıyorsun bakımda gözlemliyorsun yani sonra donduruyorsun kiiii bu pakete dahil zaten yetmedi dondurup saklamak içinde ekstra para alıyorsun zaten hiçbir cevap alamadım böyle söyleyince ne diyorlarsa yapmak zorunda kalıyoruz yeter ki olsun diye

Ahahaha güzel benzetme canım doğru valla ama ben sordum neden hani para alıyorsunuz sonuçta biz evde yatıyoruz oturuyoruz normal.hayatimiza dönüyoruz ık mık ettiler yok embriyo bakım parası ilaç parası yani embriyo 5 gün bakım yapıyorsun bakımda gözlemliyorsun yani sonra donduruyorsun kiiii bu pakete dahil zaten yetmedi dondurup saklamak içinde ekstra para alıyorsun zaten hiçbir cevap alamadım böyle söyleyince ne diyorlarsa yapmak zorunda kalıyoruz
Bakım diyince manikür pedikür sanki yapıyorlar rahime ee bir ilaç vs yok de beni tatile gönderin Rahimim öyle dinlenir

Dicek birşeyleri yok arkadasim ilaç parası diyor bilmem ne yetkili kişiye aktariyim diyor oda ık mık işte yani dediğim gibi olsun diye ne derlerse yapmak zorunda kalıyoruz ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum yani para tuzağı başka bişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…