Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Daha gençsin ümidini yitirme ben o yaşlarda asla istemiyordum dünyayı gezmekle özgürlükle meşguldüm şimdi sınıra gelince koşturmaya başladım
Yaa benim eşim çok ciddi derecede kafaya takıyor ve ikimiz de çocuk çok seviyoruz çevremiz kalablik ikimizin ailesinde de bı sürü torun var kendimizi eksik hissediyoruz malesef hep iç iceyiz bide

Kesinlikle maliyetli ama ucuz diye garantisi olmayan yerlere gitmek istemedim, parasını geçtim psikolojim kaldırmazdı o kayıpları, zaten o yüzden ilk denemede pgt istedim garanti olsun diye

Evet bahcecei rahim dinlendirme adı altında hiç birşey yapmadan 20 bin ücret alıyormuş Memorial da o var mı bilmiyorum iste
Hadi ya ilk defa duyuyorum ben Aret kamardayım İstanbul tüp bebek merkezinde. Bizde öyle birşey yok. Rahim dinlendirme dediği yumurta toplama bitiyor adetini normal düzenini bekliyorsun çok şaşırdım ücret alınacak birşey yok.

Kesinlikle maliyetli ama ucuz diye garantisi olmayan yerlere gitmek istemedim, parasını geçtim psikolojim kaldırmazdı o kayıpları, zaten o yüzden ilk denemede pgt istedim garanti olsun diye
Evet çok iyi yapmışsın biz daha ilk dördünün borçlarını bitiremedik ondan kaynaklı aslında eşimde bende atanamadık özel sektör de çalışıyoruz her yaz tüp bebek sürecinden hiç birşeye odaklanamiyoruz o yüzden maddiyat zorluyor malesef

B
Yaa benim eşim çok ciddi derecede kafaya takıyor ve ikimiz de çocuk çok seviyoruz çevremiz kalablik ikimizin ailesinde de bı sürü torun var kendimizi eksik hissediyoruz malesef hep iç iceyiz bide
Ben de çocukları çok severdim ama özgürlüğümü daha çok seviyordum bak ne güzel sen şimdiden heveslisin olur inşallah ben daha önceden başlamadığıma yanıyorum şimdi

Evet işte olması gereken o ama bahçeci alıyor 20 bin TL bu aralar çoğu tercih edilmeme sebebi de o.zaten

Allah kolaylık versin canım, inşallah en doğru yerde başlarsın ve sağlıkla gelir. Bu hayatta kısmetimizde varsa gerçekten yaşıyoruz hiç kafanı yorma sen bak ben son anda girdim bi şekilde

B

Ben de çocukları çok severdim ama özgürlüğümü daha çok seviyordum bak ne güzel sen şimdiden heveslisin olur inşallah ben daha önceden başlamadığıma yanıyorum şimdi
Yaaa hiç özgür biri olmak istemedim küçüklükten beri çocuk için evleneceğim diyordum çok erken de evlenmedim 28 yaşımda evlendim ama eşim de bende en çok istediğimiz şeyle imtihan olduk.En iyisini sen yapmışsın boşver en azından gezip tozmussin

Canımsın Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun Rabbim öyle güzel bir anda göndersin ki mucizelerini inşallah

Allah kolaylık versin canım, inşallah en doğru yerde başlarsın ve sağlıkla gelir. Bu hayatta kısmetimizde varsa gerçekten yaşıyoruz hiç kafanı yorma sen bak ben son anda girdim bi şekilde
Öyle kesinlikle herşey nasip yıllarca hamile kalamayip tüp bebeğe başlayacağı ay hamile kalan arkadaslarim var gerçekten herşey vaktine göre Rabbim isteyen herkese bize de sağlıkla kolaylıkla nasip etsin

Ayy amin canım benim amin gerçekten ne adaklar adadım ne dilekler diledim Rabbim evlat isteyen kimseyi eli boş çevirmesin Allah senden de razı olsun

Öyle kesinlikle herşey nasip yıllarca hamile kalamayip tüp bebeğe başlayacağı ay hamile kalan arkadaslarim var gerçekten herşey vaktine göre Rabbim isteyen herkese bize de sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
Tüp bebek süreci gerçekten bir yolculuk gibi, bir kere o yola baş koydun mu gitmeyle bitmiyor. Hangi durakta ineceğin sana kalmış ama hislerine güven ve devam et ederim, sağlıkla gelsin inşallah

Tüp bebek süreci gerçekten bir yolculuk gibi, bir kere o yola baş koydun mu gitmeyle bitmiyor. Hangi durakta ineceğin sana kalmış ama hislerine güven ve devam et ederim, sağlıkla gelsin inşallah
Amin Allah razı olsun sizden gerçekten bu platform ve bu yolda birlikte yürüdüğümüz sizler bana en büyük umut kaynagisiniz

Ayy amin canım benim amin gerçekten ne adaklar adadım ne dilekler diledim Rabbim evlat isteyen kimseyi eli boş çevirmesin Allah senden de razı olsun

İnşallah dileğin gerçekleşir niyetlerini yerine getirirsin Allah’ın izniyle inşallah bu sefer olucaktır kurban olayım Rabbime yanında çok bize zor olan ona kolaydır bizde bunla imtihan edildik yapacak hiçbir şey yok sadece mücadele ediyoruz gerisi Rabbimin takdiri dilerim Rabbim bu sefer yüzümüze güler inşallah

Daha gençsin ümidini yitirme ben o yaşlarda asla istemiyordum dünyayı gezmekle özgürlükle meşguldüm şimdi sınıra gelince koşturmaya başladım

İnşallah hayırlısıyla nasip olsun canım biz plan yaparız kader bize gülüyor maalesef Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah

İnşallah hayırlısıyla nasip olsun canım biz plan yaparız kader bize gülüyor maalesef Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah
Kesinlikle haklısın son 3 yıldır istiyordum olmadı, kaderin planı işte şimdi tüp bebekteyiz. Kaderden kaçamıyorsun gerçekten

Amin canım amin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…