Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin çok teşekkür ederim .Rabbim hepimize nasip etsin o günleri görmeyi

Ayyy deme deme nasıl sabırsızlanıyorum. Çoğu yerde ikinci adetin geciktiği yazıyor stres oluyorum. Ben stres yaptıkça daha da gecikecek diye düşünürken de stres yapıyorum. Bakalım nasıl olacak

İnşallah çok bekletmeden gelir Allah’ın izniyle tedavine sağlıklı bir şekilde başlayabilirsin Amin

İnşallah görürsün Allah’ın izniyle bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız hayırlısıyla Amin

Ayy inşallah güzel geçer opu işlemi de hepimiz güzel sonuçlar alırız

Allah yardımcımız olsun canım hiç korkma bu son aşama en keyiflisi hemde bi can bırakılıyor öyle düşün

Allah yardımcımız olsun canım hiç korkma bu son aşama en keyiflisi hemde bi can bırakılıyor öyle düşün
Amin inşaallah canım durumum biraz farklı maalesef net bir genetik teşhis konulamadı .Yüksek ihtimal olan bir gen bakıldı eskiden dondurulmuş embriyolarıma 1 tane o gen olmayan geldi .Bakalım o transfer edilecek Allah’ın izniyle olur inşaallah

İlk ignemi vurdum inşallah doğru vurmusumdur. Kafam da deli sorular. Adet bitimine doğru başlayan burun spreyi kullanan var mı misal bugün cumadan saysam 6. Gün ve cuma doktora gideceğim ve bugüne kadar sürmezdi normalinde adetim ama burun spreyi yumurtlamayı baskiladigindan olabilir sanırım halen var az ? Iğneyi tam nereye yapıyorsunuz? Göbegin iki parmak altı sağ sol gibi değil mi? 300 lük ovaleap yaptım. Yumurta sayısı ne vakit görülüyor?
Canım Mayalam mesajlarını gördüm cokk cokk mutlu oldum.

Merhaba, Beni de ekler misiniz tabloya Yaşım 30 ilk denemem 21 martta tranfer olacağım inşallah Allahım nasip ederse

Canım göbek deliğinden 3 parmak kenara aşağıya falan vurdum ben bize iğneleri doktor reçete ederken kısa bi eğitimde verdiler nasıl vurmalıyız diye.

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transfer öncesi progestan kaç olması lazım
Canım ben dondurulmuş embriyo transferi oldum ama inan hiç ayrıntı sormuyorum kaç olmalı falan diye araştırmiyorum. Ama transfer olduğum gün tahlil yapmışlardı orda değerim 18,75. Sana böyle yardımcı olabilirim bir tek

Canım göbek deliğinden 3 parmak kenara aşağıya falan vurdum ben bize iğneleri doktor reçete ederken kısa bi eğitimde verdiler nasıl vurmalıyız diye.
Bana 2 DK bile sürmedi kalemi açtı kapadı öyle çok kısa. Videolara baktım . Çok teşekkür ederim canım. İnşallah Rabbim hepimizin sürecini hayırlı kılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…