- 17 Temmuz 2024
- 140
- 194
- 18
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.281
Ben kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum coraspirin kullanıyorum sadece arada kahverengi akıntım gelmeye devam ediyor dinleniyorum sürekli ama neden oluyor anlamadım 7sinde kontrolüm var o zaman gideceğim bendeCanım çok geçmiş olsunBende 2 kere yaşadım kahverengi leke şeklinde kanamayı.. Doktorum öyle bir şey yaşarsam kan sulandırıcı iğnelere 2-3 gün ara vermemi söyledi ki bende öyle yaptım. Bir de lekelenme görünce hemen dinlenme moduna geçtim. Çoğalmadan geçti gitti şükür, bir daha da olmadı. Senin de öyle bir şeydir diye umuyorum..
Bende ayni durumdayım bir an önce randevu günüm gelsede gitsem kese de görmedik henüz ilk randevumuz olacakBende kullanmıyorum canım kan sulandırıcı pazar günü oldu benimde korktum baya nöbetci doktora gittik asistandi tabi çok memnun da kalmadım ama bişey yok yerleşme kanaması dedi 6+5te ne yerleşme kanaması ben anlamadımkasıklarımda da ağrı var baya modumu düşürdü yani tuvalete kalmaya korkar oldum benimde cumartesi doktorum bı gitsem de rahatlasam
Tamam süper çok teşekkür ederim canım değerlendirelim çok şükür ne iyi oldu buraya katılmam fikirler almam Allah razı olsun herkestenCanım benimde Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum süreç çok iyi ilerledi araya bayram girse dahi hiç bi kontrolüm aksamadı her an bilgi alabildim. Çok memnun kaldım
sizin transfer tarihiniz belli miCanım öncelikle hayırlı olsun ve kesinlikle kendi ilaçlarını yani kullandıklarını başkalarıyla kıyaslama.
Fitil kullananda var burada
Her doktor hastasına göre ilaç kullandırtıyor.
Ben hep iğne kullandım hala da iğne ile devam ediyorum.
Fitil ile başlayıp iğneye dönende var. İğnesinde göbekten ve kalçadan olarak değişkenlik göstereni bile var.
Ben mesela kan sulandırıcı kullanmıyorum. Kese görmeye gittiğimizde sordum, aynı senin gibi düşüncelere kapıldım, çoğu kişi kullanıyor çok nadir kullanmayan var, acaba doktor dedide ben mı anlamadım bunca zaman kullanmadım tedirginliği oluştu.
Doktorum ama şu an sana gerek yok dedi.
Bir yandan da okuduklarıma göre kanamalar sulandırıcıdan da kaynaklandığını öğrendim ama ne kadar doğru tabi bilemem doktorlar daha iyi bilir ama mantıklı geldi.
Tabiki sulandırıcı bile kullanıp kullanmaman dozu vs yine sana bağlı olan birşey. Bunu doktorun belirleyecek
Tamam süper çok teşekkür ederim canım değerlendirelim çok şükür ne iyi oldu buraya katılmam fikirler almam Allah razı olsun herkestenCanım benimde Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum süreç çok iyi ilerledi araya bayram girse dahi hiç bi kontrolüm aksamadı her an bilgi alabildim. Çok memnun kaldım
Ayyy deme deme nasıl sabırsızlanıyorum. Çoğu yerde ikinci adetin geciktiği yazıyor stres oluyorum. Ben stres yaptıkça daha da gecikecek diye düşünürken de stres yapıyorum. Bakalım nasıl olacakKızlarda Regl bekleniyor yazdıkça ve okudukça ben stres oluyorumsabırsızlanıyorum Transfer günü için
@Umudayolculuk35 @CinnamonQueen @ikosan @hturkmen @LunaLovegooddmarmelad01 @Defnee11 @Vignette @Daydi @depresifbirpolyanna
Tüh yaa çok kötü olmuş. İki gün için bütün bir ay gidiyorBen 2 gün önce regl oldum ama bayram sebebiyle hastanem kapalı olduğu için bir sonraki reglimi bekliycem maalesef
Bende keseyi 5.inde gorucektim ama acile gidince hem keseyi hem kalp atışını duymuş oldukBen kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum coraspirin kullanıyorum sadece arada kahverengi akıntım gelmeye devam ediyor dinleniyorum sürekli ama neden oluyor anlamadım 7sinde kontrolüm var o zaman gideceğim bende
Bende ayni durumdayım bir an önce randevu günüm gelsede gitsem kese de görmedik henüz ilk randevumuz olacak
İnşallah dilediğin gibi olur ben de cumartesi doktora gidicem hayırlısı neyse bizim için o olsunyüzünde çiçekler açsın
Aminnn inşallah çok teşekkür ediyorum 5. Gün embriyosuydu 25 yaşındayım
İnşallah nisan ayı bizede baharı getirir ilk denemem biraz heyecanliyimRica ederim
Tamamdırekliyorum
Beraber süreçlerimizi takip edelim inşallah sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle Amin
Hoşbulduk canımŞükür daha iyiyim genetik tarama ııcn kan verdim bakalım 2. Opu sürecine artık ne zaman başlarız zaman gösterecek Allah hepımızın yardımcısı olsun
İnşallah nisan ayı bizede baharı getirir ilk denemem biraz heyecanliyimsizin durumunuz nedir hangi asamadasiniz
Merhabalar arkadaşlar ben galiba adet oluyorumyine olmadı galiba aynı adet belirtilerim başladı. Üşüme, beyaz kremsi akıntı, ağrı. Çok üzgünüm ya neden olmuyorkii her şey çok güzel dedi doktor, bi sebep olmaması kahrediyor beni
Canim baktım şişli memoriale birkaç yer çıkıyor hangisinde tedavi gördün hangisine gidelimCanım benimde Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum süreç çok iyi ilerledi araya bayram girse dahi hiç bi kontrolüm aksamadı her an bilgi alabildim. Çok memnun kaldım
Aminn amin Allah razı olsun canım evet orayı da düşünüyorum ama olumsuz yorum da çok tabi herkes için oluyor da bakalım Rabbim doğruya yonlendirsin peki arkadaşınız hamgi doktora gitmiş betul hanim ve sabrı hoca var
Yok canım daha hastalanmadım ama tüm hastalık öncesi belirtiler var çok yorgunum bir de umutsuzMerhaba canım hastalandın mı belirtilere takılma gebelik olunca da adet olucakmış gibi sancılar kramplar oluyor kan gelmeden umudunu kaybetme inşallah dilerim bebeğin seninledir canım
Bazen herşey çok iyi olsada Rabbim emretmemişse vakti gelmemişse olmuyor ne yazık ki vakti gelince de her şekilde nasip olucaktır sen pozitif düşün inşallah vakti gelmiştir Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Allahtam ümit kesilmez
Merhaba lutfen ümitsizliğe düşmeyin kırmızı girmedikçe sorun yok demektir Rabbim güzel haberler aldirsinMerhabalar arkadaşlar ben galiba adet oluyorumyine olmadı galiba aynı adet belirtilerim başladı. Üşüme, beyaz kremsi akıntı, ağrı. Çok üzgünüm ya neden olmuyorkii her şey çok güzel dedi doktor, bi sebep olmaması kahrediyor beni
Merhabalar herkese , ben de yarın transfer olacağım nolur bana da dua edin , geçmişte 2 kere bebek kaybım var .Heyecanımın yanı sıra korkularım çok fazla .Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşaallah
Yok canım daha hastalanmadım ama tüm hastalık öncesi belirtiler var çok yorgunum bir de umutsuzdemin geldi zannettim daha gelmemiş inşallah canım Amin teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?