Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum coraspirin kullanıyorum sadece arada kahverengi akıntım gelmeye devam ediyor dinleniyorum sürekli ama neden oluyor anlamadım 7sinde kontrolüm var o zaman gideceğim bende
Bende ayni durumdayım bir an önce randevu günüm gelsede gitsem kese de görmedik henüz ilk randevumuz olacak

Canım benimde Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum süreç çok iyi ilerledi araya bayram girse dahi hiç bi kontrolüm aksamadı her an bilgi alabildim. Çok memnun kaldım
Tamam süper çok teşekkür ederim canım değerlendirelim çok şükür ne iyi oldu buraya katılmam fikirler almam Allah razı olsun herkesten

sizin transfer tarihiniz belli mi

Canım benimde Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum süreç çok iyi ilerledi araya bayram girse dahi hiç bi kontrolüm aksamadı her an bilgi alabildim. Çok memnun kaldım
Tamam süper çok teşekkür ederim canım değerlendirelim çok şükür ne iyi oldu buraya katılmam fikirler almam Allah razı olsun herkesten

Bende keseyi 5.inde gorucektim ama acile gidince hem keseyi hem kalp atışını duymuş olduk

İnşallah dilediğin gibi olur ben de cumartesi doktora gidicem hayırlısı neyse bizim için o olsun yüzünde çiçekler açsın

Amin inşallah canım benim Allah razı olsun
İnşallah senin içinde herşey güzel olucak mucizene sonunda kavuşacaksın Allah’ın izniyle güzel haberlerini bekliyorum

Hoşbulduk canım Şükür daha iyiyim genetik tarama ııcn kan verdim bakalım 2. Opu sürecine artık ne zaman başlarız zaman gösterecek Allah hepımızın yardımcısı olsun

Çok şükür dilerim test sonuçların güzel çıkar bu sefer altın embriyolarını bulursun Allah’ın izniyle umudumuzu kaybetmeyelim bu can bu bedende olduğu sürece umut hep var yeter ki herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun

İnşallah nisan ayı bizede baharı getirir ilk denemem biraz heyecanliyim sizin durumunuz nedir hangi asamadasiniz

Amin amin inşallah
Ben yumurta büyütüyorum Opu olacağım nasipse sonuca göre taze transfer olacağım dilerim bu sefer benim içinde güzel sağlıklı geçer çünkü 4. Tüp bebeğim Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın bu sefer yüzümüz güler inşallah dilerim bu ay bebek müjdesiyle müjdelendirsin Allahım

Merhaba canım hastalandın mı belirtilere takılma gebelik olunca da adet olucakmış gibi sancılar kramplar oluyor kan gelmeden umudunu kaybetme inşallah dilerim bebeğin seninledir canım
Bazen herşey çok iyi olsada Rabbim emretmemişse vakti gelmemişse olmuyor ne yazık ki vakti gelince de her şekilde nasip olucaktır sen pozitif düşün inşallah vakti gelmiştir Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Allahtam ümit kesilmez

Öyle canım herkes birşey söylüyor doktoru Sabri hocaydı galiba inşallah güzel bir ekip bulup sonunda mucizene kavuşursun inşallah Amin

Yok canım daha hastalanmadım ama tüm hastalık öncesi belirtiler var çok yorgunum bir de umutsuz demin geldi zannettim daha gelmemiş inşallah canım Amin teşekkür ederim

Merhaba lutfen ümitsizliğe düşmeyin kırmızı girmedikçe sorun yok demektir Rabbim güzel haberler aldirsin

Merhaba canım hoşgeldin
Şimdiden transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah dilerim bu sefer herşey güzel sağlıklı ilerler kucağına alırsın inşallah Rabbim yüzüne baksın bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesini bırakmasın inşallah korkma Rabbime sığın bol dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Yok canım daha hastalanmadım ama tüm hastalık öncesi belirtiler var çok yorgunum bir de umutsuz demin geldi zannettim daha gelmemiş inşallah canım Amin teşekkür ederim

O zaman sıkıntı yok dilerim bebeğin tutunmuştur onun belirtileridir emin ol hamileliğin ilk üç ayında adet olacakmış gibi kramplar oluyor bebeğin yeri iyiyse kanama vs yoksa korkulacak bir durum değil sonuçta rahim de genişleme oluyor yer açılıyor ondan dolayı sen gönlünü ferah tut bebeğin inşallah seninledir sakın moralini bozma pozitif görene kadar stres yapma tamam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…