Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok sagol canim progestan düşük veya yüksek olursa iptal olabilir bu aylık dediler de o yuzden biraz stres yaptım pazartesi kan verip salı transfer olacağım nasipse

Maşallah canım hayırlı olsun dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah evet canım doğru yapmışsın öyle vurulacak hergün sağ sol olarak değiştir aynı yere vurma ki morarma ağrı olmasın sana şifa olsun inşallah cuma günü görülür ama belki daha erken olduğu için çok görülmeyebilir pazartesi günü tam net görülür inşallah
Çok teşekkür ederim canım hep birlikte pozitifleri görmek nasip olsun Allah’ın izniyle

Merhaba, Beni de ekler misiniz tabloya Yaşım 30 ilk denemem 21 martta tranfer olacağım inşallah Allahım nasip ederse

Merhaba canım hoşgeldin aramıza
İnşallah topigimiz sana da şans getirsin dilerim bol pozitifli bir Nisan Ayı olur hepimiz için Amin 21 Nisan demek istedin sanırım yanlışlık olmuş

Keşke Dortmund a yakın olsan Burda o kadar güzel kızkardeşler var ki birbirinin yurdu oluyor. Kendi streste bile olsa diğer kardeşinin sevincinde , kaygisinda yanında. Işte öyle kadın kadının kurdu değil yurdudur Bu topikte olduğu gibi.. sigarayı aza indirmiştim dua edin sabah artık sigara defterini kapatıyorum.

Maşallah çok şükür canım benim öyle olmalı keşke canım maalesef ben Freiburgta yaşıyorum inşallah canım dilerim tamamen bırakırsın bu tedavi sayesinde Rabbim yardımcın olsun

Çok sagol canim progestan düşük veya yüksek olursa iptal olabilir bu aylık dediler de o yuzden biraz stres yaptım pazartesi kan verip salı transfer olacağım nasipse
Yani onu söylüyorlar zaten canım ama bana progestan düşükse ilave vericez demişlerdi iptal ederiz demediler. Ama değerden sonra gerek kalmadı uygundu dediler. Sen stres yapma onlar her ihtimali söylemek zorundalar. Fitilini dikkatli ve saatinde kullan ben öyle yapmıştım.rabbim yardımcın olsun ins. Kolaylıkla geçsin, pozitifi gör Allah'ım izniyle

Maşallah çok şükür canım benim öyle olmalı keşke canım maalesef ben Freiburgta yaşıyorum inşallah canım dilerim tamamen bırakırsın bu tedavi sayesinde Rabbim yardımcın olsun
Amin amin cümlemizin canım. Acep yumurta cikacakmi o fena aklımda Avocado, yumurta, ceviz incir, arı sütü bunlar içimi baydı

Canım bende transferden bir gün önce bıraktım ve yıllardır içerim ama hamile kalınca öyle bir tiksiniyorum ki kocamı yanıma yanastirmiyorum şuan. Hamile kalana kadar biraz canm istedi ama içmedim pozitiften 1 hafta sonra felaket bir bulantı geldi.ins. sende tiksinirsin hiç aramazsin

Amin amin cümlemizin canım. Acep yumurta cikacakmi o fena aklımda Avocado, yumurta, ceviz incir, arı sütü bunlar içimi baydı

Çıkar inşallah Allah’ın izniyle
Bunları yemeye devamke
Daha transfer sonrasında yiyeceksin inşallah bu sevda bitmez ek olarak transfer sonrası badem kabak çekirdeği bol su ekleyelim listeye
Şifa olsun yeterki minik minnoşlar gelsin artık ya çok naz yaptılar

Hay maşallah inşallah daha da içmezsin Allah’ın izniyle

Canımsın gerçekten motive oldum. Ama şimdi korkum yumurta rezervi zaten az sigara içince hiç olmayacak korkusu bazen geliyor. Bırakamadım diye kendimi kötü de hissettiğim an çok ama yarına inşallah sigara olayıni bitirmeye çalışacağım. Ekstra vitamin takviye aldınız mi? OMEGA, jodid( doktor önerisi) ile, coenzym, b 12Vitamin , Magnesium Citrat, femibion bunları alıyorum ve arı sütü çok iyi dediler yumurta kalitesi icin

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz gönlünü rahat tut sen elinden gelen herşeyi yapmışsın ve yapıyorsun zaten Rabbim inşallah nasip etsin hiç uğraştırmadan ilk transferde dilerim pozitifleri görürsün inşallah Amin

Siz nasılsınız? İnşAllah ilaçlar yan etki yapmadı, bir çok arkadaşta yapıyordu mide yanması gibi.
Transfer gününüz belli oldu mu?
Adetimin 6.günü bugün kontrolüm vardı şimdilik herşey yolunda nisanın 15 gibi olacak kısmet olursa e2p4 veriyorum her gittiğimde. Kullandığım ilaç Dekort ve coraspirin başka ilaç kullanıyorum herhangi bir etki yapmadı. Vitamin kullanıyorum birde tabi ki. Dvit magnezyum omega folik asit. Siz ne kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…