- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.541
Benim doktorum Ankara’da her gittiğimde veya aklıma düşünce canım kokoreç istiyor AOÇde.Bende sakatat yemedim çikolata yemedim ama canım nasıl ciğer istyr anlatamam
Aleyküm selamhoşgeldin maşallah canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim bebiş sıkı sıkı tutunmuştur annesine Allah’ın izniyle sağlıklı hayırlı pozitif alman dileğiyle uzaktan bakma sende gel katıl sohbetlerimize emin ol tüm dualarımız buradaki tüm mücadele eden herkes için Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı güzel evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah
Benim gibiBende sakatat yemedim çikolata yemedim ama canım nasıl ciğer istyr anlatamam
Transfer öncesi ekmek yemeyen ben şimdi hergun ekmek yiyiyorumAmin inşAllah, yukardada yazdığım gibi kişiye göre değişir bu durum birde tabii nasip kısmet.
Ben sakatat tüketmedim, salam sucuk, kokoreç gibi şeyler.
Meşrubat tüketmedim zaten fazla içmezdim önceleride ama son üç gündür maden suyu içiyorum
Çolak fanta tarzı şeyler toplamda belki iki bardak içmişimdir transfer sonrası.
Yememe içmemeye dikkat etmedim açıkcası, bende kilo da var ama ekmeğe yok hayır diyemiyorum
Hafif yürüyüşler kesinlikle yapılması gerek kan dolaşımı için ama aktif bir hayatınız varsa fazlasından kaçınmak gerek
Kendi kendime diyorum keseyi bir görelim kalp atışını duyalım bir düzene oturtacamTransfer öncesi ekmek yemeyen ben şimdi hergun ekmek yiyiyorum
Yiyin gari can bogazdan gelirTransfer öncesi ekmek yemeyen ben şimdi hergun ekmek yiyiyorum
Kendi kendime diyorum keseyi bir görelim kalp atışını duyalım bir düzene oturtacaminşallah
Ayyy ben ekmeğe dayanamıyorumTransfer öncesi ekmek yemeyen ben şimdi hergun ekmek yiyiyorum
Doğru diyon valla ama sonu ne olacak bu işinYiyin gari can bogazdan gelir
O zamanda canın birşeyler çekmeye başlarKendi kendime diyorum keseyi bir görelim kalp atışını duyalım bir düzene oturtacaminşallah
Doğru diyon valla ama sonu ne olacak bu işin
Aynı durumdayız ama çikolata vs hiç aramadımAyyy ben ekmeğe dayanamıyorum
Transfer öncesi çikolatada öyleydi ama şimdi aramıyorum ama ekmekle arama mesafe koyamadım
Amin canım inşallahCanım benim Allah razı olsun hepimize Rabbim bu mübarek ramazan ayının son cumasında dilerim Rabbim hepimize kolaylaştırsın kucağımıza almayı nasip etsin canlarım dilerim Rabbimden
Aaa bak ne güzel ilerlemişsiniz darısı sayfamızdaki herkese inşallahBilmezmiyim 3,5 sene öncede buralardaydım çok güzel paylaşımlarımız oldu hatta hamileliğimizde bile herşeyi paylaşmıştık
tesekkür ederim tavsiyeleriniz icin bir de bi sorum olacaktı transfer öncesi antibiyotik kullandınız mı ve transfer sonrası bi kaç günAmin inşAllah, yukardada yazdığım gibi kişiye göre değişir bu durum birde tabii nasip kısmet.
Ben sakatat tüketmedim, salam sucuk, kokoreç gibi şeyler.
Meşrubat tüketmedim zaten fazla içmezdim önceleride ama son üç gündür maden suyu içiyorum
Çolak fanta tarzı şeyler toplamda belki iki bardak içmişimdir transfer sonrası.
Yememe içmemeye dikkat etmedim açıkcası, bende kilo da var ama ekmeğe yok hayır diyemiyorum
Hafif yürüyüşler kesinlikle yapılması gerek kan dolaşımı için ama aktif bir hayatınız varsa fazlasından kaçınmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?