Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Maalesef ki eşimin işinden dolayı gidebileceğimiz en iyi mesafe bu uçak vaktimizi alır 2 saatlik yola en azından günübirlik gidilir. Biraz araştırma yaptık da bahçeci en başarılı gibi duruyor fiyatlar benziyor hepsinde yakin

Evet, benim doktorumda Ankara’da ve Van’dan gelenler vardı.
Yüz yüze olmasa bile telefonlar mesela Ankara’da bir doktorla bu gibi soruları sora bilirsiniz
Ona göre bir çizelge yapıla bilir espressoc

Benim doktorumun çalıştığı eczane var tedarikte sorun çekmedik şuana kadar. Zaten ilaç bitiğinde anda eczane haber verir.

Ay inşAllah, bakalım dün 15.gündü 882 küsür çıktı.
Cuma günü 18. Gün olacak ne çıkacak.
İki katına yükselse 1500-1600 olur inşAllah da keseyi görürüm
Yükselecek kuzum Allah’ımın izniyle bu mübarek gecede hepimize yollarımızı kolaylaştırsın sağlıkla huzurla hepimiz bütün kardeşlerim evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inş bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşAllah

Benim doktorumun çalıştığı eczane var tedarikte sorun çekmedik şuana kadar. Zaten ilaç bitiğinde anda eczane haber verir.
Evet benim doktorumunda anlaştığı birlikte çalıştığı eczane var. Muayeneye gittiğimde ordan aldım ama şimdi progestan dex iğnesini burda merkezde de bula biliyorum ama işte sayılı doktorda olsa bunu sunmuyor

Merhaba hanımlar. Pazartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Alt karnımda bir hassasiyet var normal mi ?
Geçmiş olsun inşallah yumurtalarınız çok toplandıysa normal birkaç gün kramp tarzı benim de oluyordu hayırlı olsun dilerim güzel sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah

Geçmiş olsun inşallah yumurtalarınız çok toplandıysa normal birkaç gün kramp tarzı benim de oluyordu hayırlı olsun dilerim güzel sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah
Amin canım cümlemizinki inşallah Çok değil aslında 9 tane toplandı. Hareketsiz olduğum için ve ramazan olduğu için düzenli su tüketme imkanım olmadığı için mi diye düşünüyorum. Cumartesi günü Allah nasip ederse transfer olcam inşallah o zamana kadar geçer. Yani ağrım yok aslında. Ağrı kesici bile içmedim. Sanki orda bir hassasiyet var ondan dolayı tedirgin oldum.

Amin inşallah dilerim bebeğiniz sıkı sıkı tutunur evet şu an çok normal kramplar benim de oluyordu bıçak saplaması tarzı şeklinde sonuçta işlem görülüyor inşallah transfere kadar biraz azalır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…