- 2 Temmuz 2024
- 3.237
- 5.478
- 73
- 27
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.041
Maalesef ki eşimin işinden dolayı gidebileceğimiz en iyi mesafe bu uçak vaktimizi alır 2 saatlik yola en azından günübirlik gidilir. Biraz araştırma yaptık da bahçeci en başarılı gibi duruyor fiyatlar benziyor hepsinde yakinİl dışını göze alacaksan bence direkt Ankara’ya veya İstanbul’a bak. Uçakla yine aynı hesap olur, bahçeci zaten çok kazık, burada eminim hocasından memnun olan arkadaşlar vardır tavsiyede bulunurlar. Benim transfer günü yanımdaki kız Urfa’dan gelmişti
Evet, benim doktorumda Ankara’da ve Van’dan gelenler vardı.İl dışını göze alacaksan bence direkt Ankara’ya veya İstanbul’a bak. Uçakla yine aynı hesap olur, bahçeci zaten çok kazık, burada eminim hocasından memnun olan arkadaşlar vardır tavsiyede bulunurlar. Benim transfer günü yanımdaki kız Urfa’dan gelmişti
Valla hormon ilaçlarını ben alıyorum ama sanki etkisi eşime geçiyorEvet öyle tabiki her aşaması zor. İlaçları bulurken bile ben çok zorlandım çok zor bulduk her aşaması ayrı stres eşler zatn çok destek olamıyor bakalım hayırlısı olsun
Benim doktorumun çalıştığı eczane var tedarikte sorun çekmedik şuana kadar. Zaten ilaç bitiğinde anda eczane haber verir.Buradaki yorumları okumadan önce ilaçların bu kadar zor buluna bilir olduğunu bilmiyordum.
Benim doktorumun birlikte çalıştığı eczane var, belki bunu seçeceğiniz doktora bunu sora bilirsiniz.
Yani ilaçları tedarik etmesi zor mesela ovitrelleydi sanırım, bulamıyorlardı.
Yardımcı olan doktorlar var, o olmazsa Buda olur diyen, işi maalesef yokuşa sürüp illede o ilaç olacak diyip sanki ne halin varsa gör diyen.
Hangi ildesin? Konya yakınsa burdaki merkezde güzel.Maalesef ki eşimin işinden dolayı gidebileceğimiz en iyi mesafe bu uçak vaktimizi alır 2 saatlik yola en azından günübirlik gidilir. Biraz araştırma yaptık da bahçeci en başarılı gibi duruyor fiyatlar benziyor hepsinde yakin
Yükselecek kuzum Allah’ımın izniyle bu mübarek gecede hepimize yollarımızı kolaylaştırsın sağlıkla huzurla hepimiz bütün kardeşlerim evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inş bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşAllahAy inşAllah, bakalım dün 15.gündü 882 küsür çıktı.
Cuma günü 18. Gün olacak ne çıkacak.
İki katına yükselse 1500-1600 olur inşAllah da keseyi görürüm
Amin amin inşallah dualarımızın kabul olması dileğiyle inşallahKandiliniz mübarek olsun hanımlar.
Bu gece dualarınızı eksik etmeyin.
Dualarda buluşalım inşAllah
Eki Görüntüle 3566945
Bahçecide hangi şehir canımMaalesef ki eşimin işinden dolayı gidebileceğimiz en iyi mesafe bu uçak vaktimizi alır 2 saatlik yola en azından günübirlik gidilir. Biraz araştırma yaptık da bahçeci en başarılı gibi duruyor fiyatlar benziyor hepsinde yakin
Ya Allah iyiliğini versinValla hormon ilaçlarını ben alıyorum ama sanki etkisi eşime geçiyor
Evet benim doktorumunda anlaştığı birlikte çalıştığı eczane var. Muayeneye gittiğimde ordan aldım ama şimdi progestan dex iğnesini burda merkezde de bula biliyorum ama işte sayılı doktorda olsa bunu sunmuyorBenim doktorumun çalıştığı eczane var tedarikte sorun çekmedik şuana kadar. Zaten ilaç bitiğinde anda eczane haber verir.
Diyarbakır bahçeci yakın onu soruyorBahçecide hangi şehir canım
Diyarbakirda olan canımBahçecide hangi şehir canım
Elazığ daymm canımHangi ildesin? Konya yakınsa burdaki merkezde güzel.
Geçmiş olsun inşallah yumurtalarınız çok toplandıysa normal birkaç gün kramp tarzı benim de oluyordu hayırlı olsun dilerim güzel sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallahMerhaba hanımlar. Pazartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Alt karnımda bir hassasiyet var normal mi ?
Amin canım cümlemizinki inşallahGeçmiş olsun inşallah yumurtalarınız çok toplandıysa normal birkaç gün kramp tarzı benim de oluyordu hayırlı olsun dilerim güzel sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah
Amin inşallah dilerim bebeğiniz sıkı sıkı tutunur evet şu an çok normal kramplar benim de oluyordu bıçak saplaması tarzı şeklinde sonuçta işlem görülüyor inşallah transfere kadar biraz azalır inşallahAmin canım cümlemizinki inşallahÇok değil aslında 9 tane toplandı. Hareketsiz olduğum için ve ramazan olduğu için düzenli su tüketme imkanım olmadığı için mi diye düşünüyorum. Cumartesi günü Allah nasip ederse transfer olcam inşallah o zamana kadar geçer. Yani ağrım yok aslında. Ağrı kesici bile içmedim. Sanki orda bir hassasiyet var ondan dolayı tedirgin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?