• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bende Ankara’ya gidiyorum 2,5-3saat yol
Ama günlük gidilmiyor zaten, ilk etapta iki haftada bir gidilir veya ilk iki hafta haftada 1-2defa ama o kadar sık olmuyor çünkü ilaçlar yazılıp onu kullanman gerek zaten neredeyse 10-14gün sonra çağırıyorlar.
Bahçeciyi bilmiyorum ama burada edindiğimiz bilgiye göre, her şubesi aynımı bilemem,
Rahim dinlendirme yapılırsa onada ücret alıyorlarmış halbuki rahim dinlendirmede hiç bir muayene ilaç falan kullanmıyorsun
Embriyo dondorma ücretidir bence

Evet öyle tabiki her aşaması zor. İlaçları bulurken bile ben çok zorlandım çok zor bulduk her aşaması ayrı stres eşler zatn çok destek olamıyor bakalım hayırlısı olsun
Buradaki yorumları okumadan önce ilaçların bu kadar zor buluna bilir olduğunu bilmiyordum.
Benim doktorumun birlikte çalıştığı eczane var, belki bunu seçeceğiniz doktora bunu sora bilirsiniz.
Yani ilaçları tedarik etmesi zor mesela ovitrelleydi sanırım, bulamıyorlardı.
Yardımcı olan doktorlar var, o olmazsa Buda olur diyen, işi maalesef yokuşa sürüp illede o ilaç olacak diyip sanki ne halin varsa gör diyen.

Buradaki yorumları okumadan önce ilaçların bu kadar zor buluna bilir olduğunu bilmiyordum.
Benim doktorumun birlikte çalıştığı eczane var, belki bunu seçeceğiniz doktora bunu sora bilirsiniz.
Yardımcı olan doktorlar var, o olmazsa Buda olur diyen, işi maalesef yokuşa sürüp illede o ilaç olacak diyip sanki ne halin varsa gör diyen.

Ovitrellenin muadili yok o yüzden sıkıntı çıkıyor..benim zor bulmam sebebim tedavimin hafta sonuna denk gelmesi ydi cumartesi sabah başladı tedavim bende öncekinden ilacalri hemen buldum diye bunkez erkenden almadım. O sabah da ilaçlar bulunmadi eczaneler 1 e kadar açıktı çok zorlandım

Burda biriyle bu konuyu yazıştık, kimdi hatırlamıyorum şu an
mayala katar mayala katar ve M Maralim2019 siz hatırlıyormusunuz?
Hastaneye verilen ücretler farklı doktora farklı ekstra dondurma ücreti farklı artı rahim dinlendirmeye para verilmiş.
Evet canım bir arkadaş yazmıştı şu an hatırlayamadım 🫣🤣 tamam dünden bu yana kafam o kadar karıştı ki 😅 sanki beyin hücrelerim öldü 🤣

Sonra tedavi boyunca aşırı kabız oldum ilaç kullanmadım afedersin 4 5 günde bir tuvalete çıkıyordum ve makat ağrım başladı burdaki kızlar dedi ilaçlar makat ağrısı yapmıyor sende başka bişey var.. hemoroid oldum sandım çatlakmis meğer ağlaya ağlaya uyuyordum ağrısından hiç hesaba katılmayan şeyler oldu. Eşimin ailesiyle o dönemin tam başında sorun yaşadık hep depresif üzgün oldum velhasıl çok zor bir süreç Rabb'im hepimize mükâfatını versin

mayala katar mayala katar hosgeldın canım mesajlarını görünce mutlu oldum 🌸 diğer kızlarda gelmıstır umarım 🙏
Hoşbuldum canımcım bende tekrardan aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum evet diğer kızlar da hepsi burada canım çok teşekkür 😍 ederiz 💕 senin son durumun nedir embriyoların gelişimi nasıl oldu canım inşallah herşey yolundadır

Hoşbuldum canımcım bende tekrardan aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum evet diğer kızlar da hepsi burada canım çok teşekkür 😍 ederiz 💕 senin son durumun nedir embriyoların gelişimi nasıl oldu canım inşallah herşey yolundadır
Yaa ne güzel eskısı gibi bir aradayız 🌸 bugün 5. Günümüz embrıyorlar dondurmaya uygun değilmiş kalite olarak sağlıklı gebelik olmazmış😕 yarın 6. Gün imha olcak sanırım görüşmeye gidicez 😕 çok şaşkınım 30 yumurta dan böyle elimiz boş kaldı . Rabbım kimsenin emegını boşa götürmesin🙏🙏

Yaa ne güzel eskısı gibi bir aradayız 🌸 bugün 5. Günümüz embrıyorlar dondurmaya uygun değilmiş kalite olarak sağlıklı gebelik olmazmış😕 yarın 6. Gün imha olcak sanırım görüşmeye gidicez 😕 çok şaşkınım 30 yumurta dan böyle elimiz boş kaldı . Rabbım kimsenin emegını boşa götürmesin🙏🙏
Aman ciddiymişim nasıl oldu bu hepsi mi imha edilecek ya çok üzüldüm 😢 inşallah güzel haberler alırsın bir mucize olsun inşallah 🤲💔

Amin inşallah ya ne kadar zor bir durum eli boş dönmek İnan ki ne diyeceğimi bilemiyorum dilerim Rabbim yüzüne baksın inşallah 🤲😢

Daha fazla çıkacak kuzum bence belli bir değerden sonra daha hızlı yükseliyor bilmiorum anlamadm bnm 4 gün sonra böyle çıktı işte
Ay inşAllah, bakalım dün 15.gündü 882 küsür çıktı.
Cuma günü 18. Gün olacak ne çıkacak.
İki katına yükselse 1500-1600 olur inşAllah da keseyi görürüm 🥹🥹💕

Evet o da ayrı bir saçmalık gerçekten de. Ben hep taze Transfer oldum ama bu kez istemiyorum. Çünkü daha opu ağrılarım geçmemişti o ağrılı halimle Transfer oldum işkence gibiydi. Eşim iş yerinden izin alamıyor il dışında tedavi zor olur mu bilmiyorum
İl dışını göze alacaksan bence direkt Ankara’ya veya İstanbul’a bak. Uçakla yine aynı hesap olur, bahçeci zaten çok kazık, burada eminim hocasından memnun olan arkadaşlar vardır tavsiyede bulunurlar. Benim transfer günü yanımdaki kız Urfa’dan gelmişti

Back
X