- 1 Mayıs 2020
- 1.423
- 1.271
- 83
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.061
Amin canım sağolasın Allah razı olsunAmin inşallah dilerim bebeğiniz sıkı sıkı tutunur evet şu an çok normal kramplar benim de oluyordu bıçak saplaması tarzı şeklinde sonuçta işlem görülüyor inşallah transfere kadar biraz azalır inşallah
OPU sonrası normal canım bu hassasiyet. Geçmiş olsunMerhaba hanımlar. Pazartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Alt karnımda bir hassasiyet var normal mi ?
Hayırlısıyla inşAllah canım.. inşAllah sizinde toplama ve transferleriniz sorunsuz geçer pozitifleri görürüzMart ayının son transferleridarısı bizlere olsun inşallah dilerim Nisan ayı bizim ayımız olsun mucizelerimize kavuşuruz sağlıklı bir şekilde inşallah umarım bu sefer olur inşallah
İnşallah canım bende bir aksilik mi var diye tedirgin oldumOPU sonrası normal canım bu hassasiyet. Geçmiş olsunem fazla 1hafta böyle hisseden var ama günden güne hafifleyerek azalıyor
Tedirgin olmayınİnşallah canım bende bir aksilik mi var diye tedirgin oldum
Arkadaslar hosgeldiniz gozlerimizi yollarda koydunuz vallahiiii
Bol su iç, yürümeye de çalış. Regl olduğun için ağrıların vardır.Benim kramplar şimdiden başladı bismillah daha iki doz vurdum
İçiyorum normalde adet ağrım bitti ama yumurtalıklarda bir çekilme var doğru daha kanama devam ettiği için normal korktum dedim şimdiden büyümez herhalde folüküller insan korkuyor daha sabah iğnesine pazar günü başlayacağımBol su iç, yürümeye de çalış. Regl olduğun için ağrıların vardır.
Merhaba arkadaşlar ben de 29 martta transfer olacam inşallah beni de ekler misiniz ?
Yaş 29 . Üçüncü denemem 3.gün embriyosu dondurulmuş olcam inşallahMerhaba canım hoşgeldintransferin şimdiden hayırlı olsun tabi ki eklerim yaş kaç kaçoncı deneme kaçıncı gün embriyosuydu bunları da yazarsan iyi olur
Yaş 29 . Üçüncü denemem 3.gün embriyosu dondurulmuş olcam inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun canım dilerim topigimiz sana da şansgetirsin inşallah inşallah bu sefer vakti zamanı gelmiştir Allah’ın izniyle
Ekledim canım son durumlarını bize haberdar edersin beraber süreçlerimizi takip edelim Rabbim güzel müjdeli haberler almayı nasip eylesin inşallahİnşallah çok teşekkür ederim
Amin hepimize inşallahEkledim canım son durumlarını bize haberdar edersin beraber süreçlerimizi takip edelim Rabbim güzel müjdeli haberler almayı nasip eylesin inşallah
Öncelikle hoşgeldin gülümmayala katar diğer kizlarr hepinizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah hepinize dua ediyorum tüm bu süreçte olanların Allah yardımcısi olsun inşallah omzunuzdaki yükler hafiflesin sureciniz hayırlısıyla olumlu sonuçlansin inşallah
Kızlar ya transfer olmak için reglimi bekliyorum daha önce de yazdım buraya ama gecikti dört gün oluyor gecikeli reglim. Normal mi sizin de gecikme oldu mu? Transfer önceki regl.
Teşekkür ederim seninde kadir gecen mübarek olsun duan kabul olsun inşallahÖncelikle hoşgeldin gülümmayala katar diğer kizlarr hepinizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah hepinize dua ediyorum tüm bu süreçte olanların Allah yardımcısi olsun inşallah omzunuzdaki yükler hafiflesin sureciniz hayırlısıyla olumlu sonuçlansin inşallah
Kızlar ya transfer olmak için reglimi bekliyorum daha önce de yazdım buraya ama gecikti dört gün oluyor gecikeli reglim. Normal mi sizin de gecikme oldu mu? Transfer önceki regl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?