Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mart ayının son transferleri 😇 darısı bizlere olsun inşallah dilerim Nisan ayı bizim ayımız olsun mucizelerimize kavuşuruz sağlıklı bir şekilde inşallah umarım bu sefer olur inşallah 🤲🥹👼
Hayırlısıyla inşAllah canım.. inşAllah sizinde toplama ve transferleriniz sorunsuz geçer pozitifleri görürüz 🤩🤰

İnşallah canım bende bir aksilik mi var diye tedirgin oldum
Tedirgin olmayın ☺️ diş çekimi 20lik diş gibi düşünün. Orada bir işlem olunca temizlenme alma çekme ve benzeri işlem sonrası orası yine hassas olur.
Toplama işleminizde ben diş çekimine benzetiyorum 😅😂
Sonuçta bir işlem var, bir şeyler alınıyor toplanıyor vs

Bol su iç, yürümeye de çalış. Regl olduğun için ağrıların vardır.
İçiyorum normalde adet ağrım bitti ama yumurtalıklarda bir çekilme var doğru daha kanama devam ettiği için normal korktum dedim şimdiden büyümez herhalde folüküller insan korkuyor daha sabah iğnesine pazar günü başlayacağım 😅

Öncelikle hoşgeldin gülüm mayala katar mayala katar diğer kizlarr 🥰 hepinizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah hepinize dua ediyorum tüm bu süreçte olanların Allah yardımcısi olsun inşallah omzunuzdaki yükler hafiflesin sureciniz hayırlısıyla olumlu sonuçlansin inşallah ❤️

Kızlar ya transfer olmak için reglimi bekliyorum daha önce de yazdım buraya ama gecikti dört gün oluyor gecikeli reglim. Normal mi sizin de gecikme oldu mu? Transfer önceki regl.

Öncelikle hoşgeldin gülüm mayala katar mayala katar diğer kizlarr 🥰 hepinizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah hepinize dua ediyorum tüm bu süreçte olanların Allah yardımcısi olsun inşallah omzunuzdaki yükler hafiflesin sureciniz hayırlısıyla olumlu sonuçlansin inşallah ❤️

Kızlar ya transfer olmak için reglimi bekliyorum daha önce de yazdım buraya ama gecikti dört gün oluyor gecikeli reglim. Normal mi sizin de gecikme oldu mu? Transfer önceki regl.

Hoşbuldum Teşekkür ederim çiçeğim 🫶🏻 Amin Ecmain inşallah ne güzel dua 📿 ettin mavim Rabbim kabul etsin inşallah dilerim bu ay hepimiz pozitif çıkarız inşallah Amin 🤲
Peki gebelik testi yaptın mı ❓ gecikenler oldu ilaç içtiler maalesef adet olmak için 🫣 dilerim senin gebelik yoksa sabaha adet olursun inşallah 🤲🥰

Teşekkür ederim seninde kadir gecen mübarek olsun duan kabul olsun inşallah 🥰
Benim reglim 46 yada 48 gün gelmişti bir umut test yaptım yok kan verdim yok sonra kekik çayı içtim ve regl oldum doktora gidince kist oluştuğunu öğrendim doğum kontrol hapı verdi kullandım bitince regl oldum ve şükür transferim gerçekleşti yani opu sonrası 2 adet genelde geç gelebiliyor test yap kan ver inşallah pozitiftir canım

Back
X