Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay yapmadım test çünkü hafif karın ağrım var ve göğüs hassasiyetim de var. Olmamıştır diye düşünüyorum o yüzden yapmadım bekliyorum ben de.. ne ilacı aldılar acaba ?

Ay yapmadım test çünkü hafif karın ağrım var ve göğüs hassasiyetim de var. Olmamıştır diye düşünüyorum o yüzden yapmadım bekliyorum ben de.. ne ilacı aldılar acaba ?

Gebelikte adet ağrısı oluyor ay ben şimdi çoktan yapmıştım evde yapsa bir yap bakalım olur mu olur bir yap gönlün rahat olsun

Tarlusal diye bir ilaç galiba doktor yazması lazım galiba ondan öncesi senden idrar ve beta kan testi isteyecektir emin olduktan sonra ilaç yazarlar

Arkadaşlar herkes transferinin yapıldığı ya da yapılacağı şehri ve merkezi yazsa nasıl olur acaba?Genel bir fikir olur bize ve yeni başlayanlaraİnşallah bizler sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi gerek kalmazAma yeni başlayanlara da yardımcı olabilir diye düşünüyorum

Canım senin ikinci kan değerin nasıl çıktı herşey yolunda inşallah evet iyi olur bilmeyenlere de fikir olur ben Almanya’dayım söylesemde kimseye faydası olmaz

Bende de transfer öncesi 5 gün gecikmişti normal demişti doktorum

Canim, Ankara behceci de berfu hocayi siddetle oneriyorum. O kadar naif ve basari odakli ki direkt kisiye ozel protokolleri buluyor uyguluyor herhngi durumdq yonlendiriyor,,hastasini asla bir basina birakmiyor.bende kibristan ucakla gelip gittim her kontrole,, bir bak arastir istersen.ista sayfasina filan bak

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dışardan mesajları okuyup cevap verememek çok kötü senin son durumun nedir canım keseye gittin mi inşallah herşey yolundadır
Gittim canim keseyi gorduk sukur..kalp atisi daha yoktu ama bakalim insaalah bir daha ki gittigimde duyariZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…