Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kendi transfer yapan doktorum daha ümitli konustu. Gebelik var ama değer düşük dedi
Gününden bir gün önce vermen de etkileyebilir dedi. Cuma ver tekrar dedi
Çok şükür canım aynen cuma günü vermen seni doğru sona götürecektir inşallah bebeğin seninledir cuma günü güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bence olmaz hayatım ya çoğu kişi uzak yere gidip geliyor eşin zaten bir yada iki kere lazım olucak eğer araba kullanıyorsan yapabilirsin dilerim bu sefer herşey su gibi geçer dualarım seninle
Kullanıyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum yalnız zor olur mu bayram geçsin bir görüşmeye gideceğiz bakalım teşekkür ederim Allah razı olsun

Kullanıyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum yalnız zor olur mu bayram geçsin bir görüşmeye gideceğiz bakalım teşekkür ederim Allah razı olsun
Yaparsın Allah’ın izniyle inşallah aynen önce bir ön görüşme yapın senin de içine sinerse ya Allah diyip başlarsınız dilerim bu sefer herşey çok güzel sağlıklı ilerler Amin

Selamunaleyküm kızlar. benim de ilk denemem 29 yaşındayım muhtemelen bayram haftası reglimle beraber başlayacağız. açıkçası korkuyorum biraz dualarınızı beklerim

hayır henüz belli değil opu tarihi bile verilmedi
mayala katar

Yaparsın Allah’ın izniyle inşallah aynen önce bir ön görüşme yapın senin de içine sinerse ya Allah diyip başlarsınız dilerim bu sefer herşey çok güzel sağlıklı ilerler Amin
İnşallah canım amin. İlk iki tedavim çok başarısız oldu bizim için yanlış doktor yanlış merkez

Evet öyle tabiki her aşaması zor. İlaçları bulurken bile ben çok zorlandım çok zor bulduk her aşaması ayrı stres eşler zatn çok destek olamıyor bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…