- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.001
Bilmiorumki eşim hep diyordu ben yok diodum Çnkü artışlarım normaldi bu sfer fazla arttı ondan dolayı bende bi acaba mı dedim yani
Bizim grupta ikiz çıkanların değerini hatırlamıyorumMaşallahcanım benim güzel haberlerini bekliyoruz bakalım ikiz mi geliyor
Çok şükür canım aynen cuma günü vermen seni doğru sona götürecektir inşallah bebeğin seninledir cuma günü güzel haberlerle gelirsin inşallahKendi transfer yapan doktorum daha ümitli konustu. Gebelik var ama değer düşük dedi
Gününden bir gün önce vermen de etkileyebilir dedi. Cuma ver tekrar dedi
İkiz bazen değerden anlaşılmıyor kese de dilerim süpriz olsun AminBizim grupta ikiz çıkanların değerini hatırlamıyorum
Hayırlıysa olsun bitanem başım gözüm üstüneİkiz bazen değerden anlaşılmıyor kese de dilerim süpriz olsun Amin
İyiyim şükür canım nisan 3
Bende cuma günü tekrar kan vereceğim. Dün verdim 882 çıktı. İnşAllah cuma 1500leri bulur ve cumartesi bayramdan önce kese görülür.Bilmiorumki kuzum cuma günü gidecem işte bakalım btnm heycnlandm
İnşallah pozitifleri görürsün Allah’ın izniyleİyiyim şükür canım nisan 3
Nasıl değişiklikle oldu ranlamadım
Evet maalesef silinmiş ondan dolayı tekrar toparladımmayala katar canım sen yokken bana devredildiğinde listeye eklediğim olmuştu, D Derin02211 test gününü falan yazmıştım ama silinmiş tekrardan sana devredilince.
Vaktin olduğunda geriye gitmen gerekecek sanırım
Çok gıcık bir sistem oldu..
Kullanıyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum yalnız zor olur mu bayram geçsin bir görüşmeye gideceğiz bakalımBence olmaz hayatım ya çoğu kişi uzak yere gidip geliyor eşin zaten bir yada iki kere lazım olucak eğer araba kullanıyorsan yapabilirsin dilerim bu sefer herşey su gibi geçer dualarım seninle
Beni de yazar mısın? Yaş 30 ilk tüp bebek denemesi. ? Bugün transferin 6. Günü. 5ab kalite tek embriyo
Hoş buldum19 Mart Çarşamba, 5. Gün 5ab kalite transfer oldum. 31 Mart test günüm.
Yaparsın Allah’ın izniyle inşallah aynen önce bir ön görüşme yapın senin de içine sinerse ya Allah diyip başlarsınız dilerim bu sefer herşey çok güzel sağlıklı ilerler AminKullanıyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum yalnız zor olur mu bayram geçsin bir görüşmeye gideceğiz bakalımteşekkür ederim Allah razı olsun
Sen birtanesin ya
İyiyim canım sadece batma oluyor hissediyorum onu belirti aramıyorum aska zaten çok yeni sadece bu oksapar iğne çok zorluyor beni ağrı yanma çok yapıyor
Nisan 3 test tarihim inşallah pozitif olurzaten 2 türlü de sonucumu söylerim sizlere
Selamunaleyküm kızlar. benim de ilk denemem 29 yaşındayım muhtemelen bayram haftası reglimle beraber başlayacağız. açıkçası korkuyorum biraz dualarınızı beklerim
hayır henüz belli değil opu tarihi bile verilmedi
İnşallah canım amin. İlk iki tedavim çok başarısız oldu bizim için yanlış doktor yanlış merkezYaparsın Allah’ın izniyle inşallah aynen önce bir ön görüşme yapın senin de içine sinerse ya Allah diyip başlarsınız dilerim bu sefer herşey çok güzel sağlıklı ilerler Amin
Evet öyle tabiki her aşaması zor. İlaçları bulurken bile ben çok zorlandım çok zor bulduk her aşaması ayrı stres eşler zatn çok destek olamıyor bakalım hayırlısı olsunDoktor ile bir ön görüşme yapıp programı sora bilirsiniz aslında.
Yani nasıl ilerleyecek nasıl olacak ona göre il dışı tercih ede bilirsiniz.
Maalesef bu süreci birtek ilaçlar zorlaştırmıyor git gel yol masraf her şeyi ile başlı başına zor.
Canım mutlaka vardır , ama ne kadar sürede çıkar bilmiyorumBu katil hücre testi devlet Hastanesi'nde de yapılıyor mu acaba
İnşallah bu sefer doğru ekibi bulursun herşey gönlünce olsunİnşallah canım amin. İlk iki tedavim çok başarısız oldu bizim için yanlış doktor yanlış merkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?