- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.961
Biz o kadar büyük bişey olduğunu tahmin etmedik hatta baktım tek ayak cezası aynı konudan sayfa açmak yazıyor bi yerde o yuzden basit bişey gibi geldiValla hi hatta 2 ay dediler sonra 1 ay ilk ceza olunca diğer kızlarda dahil ama konuştuk hallettik 1 gün olsa derim sorun değil dinlendim ama farklı bir durumla karşı karşıya kaldım
Valla hi hatta 2 ay dediler sonra 1 ay ilk ceza olunca diğer kızlarda dahil ama konuştuk hallettik 1 gün olsa derim sorun değil dinlendim ama farklı bir durumla karşı karşıya kaldım
Ay üzüldüm bebeklerine canım benimCanım şimdi ben pozitifi görünce kv hepsine eşim dayanamadı söyledi, onlarda bana sakın işte vajinal yaptırma düşük oluyor bu oluyor diye korkutunca bende hiç vajinal olmadım, benim takip dr ile tüp bebek dr farklıydı, takip dr gittim kese görmeye sordum bu durumu, “öyle saçmalık olurmu o zaman çocuk istemeyen kadınlar gelsin alttan muayene olsunlar kürtaj yapmak zorunda kalmasınlar” diye güldü bende ısrarla yaptırmadım, kendi tüp bebek dr kalp atışında alttan yapmak istedi tabi ki inatla yine yaptırmadım ama karından dinlendi kalbi, bana ben sen şu pozitifi gör diye uğraştıktan sonra zarar verecek şeyleri yaparmıyım dedi. Bir hafta sonra ben gittim kendi takip dr karından kalp sesini alamadı paşa paşa gittim soyundum alttan dinletmeye hemen razı geldim, bir baktık tek kese içinde ikizler, süprizzz. Biri 5 gün geriden geldiği için karından görünmemiş ve ikisininde kalbi durmuş. Tüp bebek dr bir daha asla seni dinlemeyecem alttan baksaydık ikiz olduklarını görebilirdik dedi. Yani diyeceğim o ki drlar zarar verecek şeyleri yapmazlar kızlar vajinal muayenede korkmayın, bir daha o hatayı yaparmıyım asla
Teşekkür ederim canımm, yani öğrenmemle kürtaj olmam aynı gün olduAy üzüldüm bebeklerine canım benim
Ne diyim canım benim inş olacak çok güzel olacak sonucum çıktı bu arada 12.gün yapmıştım 436 bugün 16.gün 2982 geldiTeşekkür ederim canımm, yani öğrenmemle kürtaj olmam aynı gün oldu
Yok yok sayfa açmak değil çoğu şeyden ceza alabiliyorsun hakaret olursa yada teşvik başka şeyler vs hepsinden oluyor benim tek topigim buydu başka açmadım evet ya çok şükür bitti gittiBiz o kadar büyük bişey olduğunu tahmin etmedik hatta baktım tek ayak cezası aynı konudan sayfa açmak yazıyor bi yerde o yuzden basit bişey gibi geldineyse yanlış anlaşılma çözülmüş çok Şükür
MaşallahNe diyim canım benim inş olacak çok güzel olacak sonucum çıktı bu arada 12.gün yapmıştım 436 bugün 16.gün 2982 geldi
Evet kuzum cuma gideceğim Allahın izniyleMaşallahcanım çok güzel çıkmış artık kesede görünür randevu aldın mı kese için
Bizim burada ilk üç ay alttan muayene yapıyorlar bebek büyüdükçe karından yapıyorlar alttan sadece elle muayene ediyorlar açılma vs var mı diye ben hiç kötü düşünmedim doktorlar zarar verecek şeyi neden yapsınlar alttan daha iyi görüntü alınıyor onun için korkmayın Rabbim yeter ki nasip etsin inşallahCanım şimdi ben pozitifi görünce kv hepsine eşim dayanamadı söyledi, onlarda bana sakın işte vajinal yaptırma düşük oluyor bu oluyor diye korkutunca bende hiç vajinal olmadım, benim takip dr ile tüp bebek dr farklıydı, takip dr gittim kese görmeye sordum bu durumu, “öyle saçmalık olurmu o zaman çocuk istemeyen kadınlar gelsin alttan muayene olsunlar kürtaj yapmak zorunda kalmasınlar” diye güldü bende ısrarla yaptırmadım, kendi tüp bebek dr kalp atışında alttan yapmak istedi tabi ki inatla yine yaptırmadım ama karından dinlendi kalbi, bana ben sen şu pozitifi gör diye uğraştıktan sonra zarar verecek şeyleri yaparmıyım dedi. Bir hafta sonra ben gittim kendi takip dr karından kalp sesini alamadı paşa paşa gittim soyundum alttan dinletmeye hemen razı geldim, bir baktık tek kese içinde ikizler, süprizzz. Biri 5 gün geriden geldiği için karından görünmemiş ve ikisininde kalbi durmuş. Tüp bebek dr bir daha asla seni dinlemeyecem alttan baksaydık ikiz olduklarını görebilirdik dedi. Yani diyeceğim o ki drlar zarar verecek şeyleri yapmazlar kızlar vajinal muayenede korkmayın, bir daha o hatayı yaparmıyım asla
MaşallahEvet kuzum cuma gideceğim Allahın izniyle
Çok doğru canımBizim burada ilk üç ay alttan muayene yapıyorlar bebek büyüdükçe karından yapıyorlar alttan sadece elle muayene ediyorlar açılma vs var mı diye ben hiç kötü düşünmedim doktorlar zarar verecek şeyi neden yapsınlar alttan daha iyi görüntü alınıyor onun için korkmayın Rabbim yeter ki nasip etsin inşallah
görünür canım Allahın izniyleMaşallahcanım çok güzel çıkmış artık kesede görünür randevu aldın mı kese için
Sağlık ocağındaki doktor hamilesin ya da değilsin diyemem dedi. 8. Gün değerim 22 çıktı 5. Gün emnriyosu sevinemedim moralmen düştüm. Aslında 5 üstü pozitif değil.mi.anlamadim. kimyasal olabilir dedi ,
8. Güne göre iyi çıkmış bence kimyasal diyemeyiz çoğu kişi düşükle başlayım yükseliyor sakın moralini bozma canım çok örnekleri var burada inşallah değerlerin sağlıcakla katlanarak artsınSağlık ocağındaki doktor hamilesin ya da değilsin diyemem dedi. 8. Gün değerim 22 çıktı 5. Gün emnriyosu sevinemedim moralmen düştüm. Aslında 5 üstü pozitif değil.mi.anlamadim. kimyasal olabilir dedi ,
Hoşgeldiniz arkadaşlarHoşbulduk sılam nasılsın çok şükür bir yanlışanlaşılma oldu yine aranızdayım kaldığım yerden devam
Gerçekten güzel örnekler okuamaya ihtiyacım var8. Güne göre iyi çıkmış bence kimyasal diyemeyiz çoğu kişi düşükle başlayım yükseliyor sakın moralini bozma canım çok örnekleri var burada inşallah değerlerin sağlıcakla katlanarak artsın
Çok şükür canım evet doktorda aradı az önce ikiz olabilir dedi cuma tekrar kan vereğimMaşallahcanım bence gayet iyi değerin
Teşekkür ederim canımOyy maşallah canım hadi hayırlı olsun
Kendini bırakma çok şükür gebelik gerçeklemiş iki Gün sonra testini tekrarla önemli olan artması tamam. Mı moralini sakın bozma bizi de bilgilendirGerçekten güzel örnekler okuamaya ihtiyacım var
Bu grupta var mı düşük başlayıp yüksek devam edenKendini bırakma çok şükür gebelik gerçeklemiş iki Gün sonra testini tekrarla önemli olan artması tamam. Mı moralini sakın bozma bizi de bilgilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?