- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.981
Desteğin için teşekkür ederimKendini bırakma çok şükür gebelik gerçeklemiş iki Gün sonra testini tekrarla önemli olan artması tamam. Mı moralini sakın bozma bizi de bilgilendir
Vardır ama şu an hatırlamıyorum eğer kızlar görürse seni rahatlatacak mesajlar yazacaklardır emin ol var daha 8. Güne göre normal birde dün vermişsin yarın kan testini tekrarla inşallah sağlıcakla yükselirBu grupta var mı düşük başlayıp yüksek devam eden
Canım 8.gün erken geç yerleşme olabilir canını sıkma hiçSağlık ocağındaki doktor hamilesin ya da değilsin diyemem dedi. 8. Gün değerim 22 çıktı 5. Gün emnriyosu sevinemedim moralmen düştüm. Aslında 5 üstü pozitif değil.mi.anlamadim. kimyasal olabilir dedi ,
Doktora onu da sordum. Bugün vermiş olsaydım yüksek çıkar mıydı diye o değer 36 saatte bir yükselirmiş. Allah buyuk dua edin bana da bu mübarek gündeVardır ama şu an hatırlamıyorum eğer kızlar görürse seni rahatlatacak mesajlar yazacaklardır emin ol var daha 8. Güne göre normal birde dün vermişsin yarın kan testini tekrarla inşallah sağlıcakla yükselir
Rica ederim değere takılma belki geç yerleşmiştir herkesin durumu farklıdır önemli olan artması beni de haberdar et lütfen merak ettimDesteğin için teşekkür ederimdoktorum araycakmis beni bekliyorm bakalım ne diyecek
Bunu ilk defa duyuyorum umarım öyledir canimCanım 8.gün erken geç yerleşme olabilir canını sıkma hiç
Evet yarın emin ol daha yüksek çıkacaktır inşallah Rabbim bu mübarek günde bebeğini sana bağışlasın inşallah dilerim sağlıcakla büyüsün geldin minik mucizemizDoktora onu da sordum. Bugün vermiş olsaydım yüksek çıkar mıydı diye o değer 36 saatte bir yükselirmiş. Allah buyuk dua edin bana da bu mübarek günde
Amin inşallah kızımın bir kardeşi olsunEvet yarın emin ol daha yüksek çıkacaktır inşallah Rabbim bu mübarek günde bebeğini sana bağışlasın inşallah dilerim sağlıcakla büyüsün geldin minik mucizemiz
Amin amin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir evlat ve kardeş nasip eylesin inşallahAmin inşallah kızımın bir kardeşi olsun
İnşallah canım benim Rabbim nasip etsin inşallahAmin amin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir evlat ve kardeş nasip eylesin inşallahbende kızıma kardeş arıyorum benim kız 9 buçuk yaşında şu an inşallah dilerim bizimkiler de ablalık duygusunu tadabilir inşallah
Oy Maşallahİnşallah canım benim Rabbim nasip etsin inşallahbenimkide 3 buçuk yaşında
Maşallah canım bu değerle sanırım normal ultrasondada gözüküyor keseNe diyim canım benim inş olacak çok güzel olacak sonucum çıktı bu arada 12.gün yapmıştım 436 bugün 16.gün 2982 geldi
Selam canım hoşgeldin nasılsınSelamlar canım kızlarrrrr
HoşgeldinSelamlar canım kızlarrrrr
Hayalim sen gittin mi doktora son durumun nedirMaşallah canım bu değerle sanırım normal ultrasondada gözüküyor kese
Kendi transfer yapan doktorum daha ümitli konustu. Gebelik var ama değer düşük dediOy Maşallahcanım inşallah güzel sağlıklı bir kardeşi olsun Amin
Bilmiorumki kuzum cuma günü gidecem işte bakalım btnm heycnlandmMaşallah canım bu değerle sanırım normal ultrasondada gözüküyor kese
Bilmiorumki eşim hep diyordu ben yok diodum Çnkü artışlarım normaldi bu sfer fazla arttı ondan dolayı bende bi acaba mı dedim yaniMaşallahcanım benim güzel haberlerini bekliyoruz bakalım ikiz mi geliyor
Bu katil hücre testi devlet Hastanesi'nde de yapılıyor mu acabaCanım artık araştırırlar sanada test yaparlar, ya embriyoda sıkıntı var yada katil hücre var bunların hepsini sor aşkım doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?