Canım şimdi ben pozitifi görünce kv hepsine eşim dayanamadı söyledi, onlarda bana sakın işte vajinal yaptırma düşük oluyor bu oluyor diye korkutunca bende hiç vajinal olmadım, benim takip dr ile
tüp bebek dr farklıydı, takip dr gittim kese görmeye sordum bu durumu, “öyle saçmalık olurmu o zaman çocuk istemeyen kadınlar gelsin alttan muayene olsunlar kürtaj yapmak zorunda kalmasınlar” diye güldü bende ısrarla yaptırmadım, kendi tüp bebek dr kalp atışında alttan yapmak istedi tabi ki inatla yine yaptırmadım ama karından dinlendi kalbi, bana ben sen şu pozitifi gör diye uğraştıktan sonra zarar verecek şeyleri yaparmıyım dedi. Bir hafta sonra ben gittim kendi takip dr karından kalp sesini alamadı paşa paşa gittim soyundum alttan dinletmeye hemen razı geldim, bir baktık tek kese içinde ikizler, süprizzz. Biri 5 gün geriden geldiği için karından görünmemiş ve ikisininde kalbi durmuş. Tüp bebek dr bir daha asla seni dinlemeyecem alttan baksaydık ikiz olduklarını görebilirdik dedi. Yani diyeceğim o ki drlar zarar verecek şeyleri yapmazlar kızlar vajinal muayenede korkmayın, bir daha o hatayı yaparmıyım asla