- 4 Aralık 2024
- 3.169
- 2.883
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.921
Bence olmaz hayatım ya çoğu kişi uzak yere gidip geliyor eşin zaten bir yada iki kere lazım olucak eğer araba kullanıyorsan yapabilirsin dilerim bu sefer herşey su gibi geçer dualarım seninleEvet o da ayrı bir saçmalık gerçekten de. Ben hep taze Transfer oldum ama bu kez istemiyorum. Çünkü daha opu ağrılarım geçmemişti o ağrılı halimle Transfer oldum işkence gibiydi. Eşim iş yerinden izin alamıyor il dışında tedavi zor olur mu bilmiyorum
Evet evet bizde şokKız şoklar içinde kaldık.
O kadar emek sohbet, ne bileyim sabah mesajları okudum gece yazıştığınız sonra mesaim başladı arada bi göz atttım öğlen baktım yoksunuz
TeşekkürHoşgeldinizsizsiz tadi yok buraların ama @hayal93 arkadaşımız elinden geleni yaptı hakkını yemeyelim şimdi
Bende heycandan bayılacam 4 gündür test vermedim bugün 16.günüm test verdim ilk defa sonuç gecikti
YaKan sonucum çıktı malesef 42 ye kadar düşmüş büyük ihtimal kimyasal gebelik
Amin inşallah bunda ümit etmistim pozitif sonucunu alınca ilk ama nasip değilmişÇok üzgünümcanım Rabbim gönlüne yüregine ferahlık versin inşallah
Amin bacım aminÇıkar inşallah canım benim darısı keseye olsun inşallah
Canım çok üzüldüm Allah Kerim bu mübarek gecede sen gönlünü ferah tut canım arkadaşımAmin inşallah bunda ümit etmistim pozitif sonucunu alınca ilk ama nasip değilmiş
Canım kendi başımdan geçen tecrübeyi anlatıcam sana vajinal ultrason ile ilgili cahilliğimi.Amin bacım amin
Amin inşallah bunda ümit etmistim pozitif sonucunu alınca ilk ama nasip değilmiş
Çok sağol bende ilk kez yaşadım böyle bişey hiç bilmiyordum böyle şeyler valla geride de 4 tane daha dondurulmuş embriyom varYageçmiş olsun canım benim çok üzüldüm, kimyasal gebelikte değerler o kadar artıyormu ilk defa gördüm . Geride kalan embriyon varmıydı ?
Çünkü kimyasallar gelende 30-60 arası olup düşerÇok sağol bende ilk kez yaşadım böyle bişey hiç bilmiyordum böyle şeyler valla geride de 4 tane daha dondurulmuş embriyom var
Yok kız ne dinlenmesi çok üzüldüm ve sıkıntı aldım haksızlık karşısında kalınca acayip kötü oldum dünden belli ikinci ağrı kesicimi aldım çünkü ben böyle şeylere gelemiyorum neyse ki çözüldü kimsenin gözünde kötü konuma düşmek istemem yani burada hepimizin amacı bir duamız bir aynı yolun yolcusuyuz başka hiçbir niyetim olamaz aslamayala katar aşkitom hoş geldin, dinlenmek iyi gelmiştir bir günde olsa diyecem ama canım sana iyi gelmemiş migrenlerle
Bende üzüldüm ama böylesi hayirliymis demek mi Allah hayırlısını nasip etsinCanım çok üzüldüm Allah Kerim bu mübarek gecede sen gönlünü ferah tut canım arkadaşım
Benim ki 220 ye kadar çıkmıştı sonra düştü işte tutunamadı demek kiÇünkü kimyasallar gelende 30-60 arası olup düşer
Ama çok şanslısın geride embriyoların var bir dahaki adetle tekrar transfer olabilirsin canım
Canım geçmiş olsun ben meselenin büyüklüğünü bilmiyordum bu kadar etkileyeceğini, o yüzden dedim hatta telefondan uzaklaşmak iyi gelir biraz diye, neyse ki hızlıca çözmüşsünüz canım çok sevindim, ıssız adaydı burası, ilk defa dün sayfalarca bir şey okumadımYok kız ne dinlenmesi çok üzüldüm ve sıkıntı aldım haksızlık karşısında kalınca acayip kötü oldum dünden belli ikinci ağrı kesicimi aldım çünkü ben böyle şeylere gelemiyorum neyse ki çözüldü kimsenin gözünde kötü konuma düşmek istemem yani burada hepimizin amacı bir duamız bir aynı yolun yolcusuyuz başka hiçbir niyetim olamaz asla
Canım embriyoların pgt yapıldımı ? Dr ne diyor bu duruma? İlkide kimyasalmıydıBenim ki 220 ye kadar çıkmıştı sonra düştü işte tutunamadı demek kiöyle kalanlarla da şansımı deniycem inşallah tutar 3. Denemem de
Canım geçmiş olsun ben meselenin büyüklüğünü bilmiyordum bu kadar etkileyeceğini, o yüzden dedim hatta telefondan uzaklaşmak iyi gelir biraz diye, neyse ki hızlıca çözmüşsünüz canım çok sevindim, ıssız adaydı burası, ilk defa dün sayfalarca bir şey okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?