- 20 Haziran 2016
- 4.999
- 8.971
- 158
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.901
Ay canım benim hoşgeldin nolmuş kuşum ya panik olduk baya iyi misinVignette buradayız yanlış anlaşılma olmuş desteklerin için çok teşekkürediyorum canım arkadaşım dün okudum mesajlarınızı çok şükür geldim benden kurtuluşunuz yok
Hiç bilgim yok canım bu konuyla ilgiliMerhaba kızlar gönül isterdi ki güzel haberler vereyım ama maalesef embrıyolog aradı şimdi toplanan 30 yumurtadan 17 olgundu. 9 tane döllendi 1. Günde ve 3. Günde gelişim geriden geliyor dedi 5. Gün bugün dondurmaya uygun yokmuşyarını beklıcez 6. Günü pko böyle yaşayan var mı
Korkma canım, aslında en rahatı o oluyorBen biraz vajinalden korkuyorum ya
Ben 2,5 yıl önce dış gebelik geçirdim ama orda 1400lere ulaşıp düşüp tekrar yükselmişti.
Bu durumda bilmiyorum normal mi genelde düşmemesi gerekir.
Aynı yerde mi verdin?
Oh be geldiniz canlarAh kuzum ya
Oh be geldiniz canlar
Hoşgeldin kuzummmmHay maşallahçok şükür hayalim mesajlarını dün okudum çok sevindim buraya sahip çıktığın için Allah razı olsun
Bende Ankara’ya gidiyorum 2,5-3saat yolCanım ben Kasım ve ocakta üniversite hastanesinde tedavi gördüm . Olumlu sonuç alamadım ve kurumdan da memnun kalmadım. Yeni tedaviye başlarsam bahçecide başlamayı düşünüyorum o da en yakın Diyarbakırda var 2 saatlik mesafe . Gidiş geliş zor olur mu nasıl olur bilmiyorum. Bir arkadaşım demişti yumurta tabiki olduğun ilde yapıyorsun sadece opu ve transfer için merkeze gidiyorsun onu merak ediyorum
MaşallahMerhaba canım evet verdim 12.gün bugün 611 çıktı sonucum 3.gün embriyosu nasıl sizce
Hoşbulduk canımAy hoşgeldiniz kızlaarr
Kız şoklar içinde kaldık.Hay maşallahçok şükür hayalim mesajlarını dün okudum çok sevindim buraya sahip çıktığın için Allah razı olsun
Evet o da ayrı bir saçmalık gerçekten de. Ben hep taze Transfer oldum ama bu kez istemiyorum. Çünkü daha opu ağrılarım geçmemişti o ağrılı halimle Transfer oldum işkence gibiydi. Eşim iş yerinden izin alamıyor il dışında tedavi zor olur mu bilmiyorumBende Ankara’ya gidiyorum 2,5-3saat yol
Ama günlük gidilmiyor zaten, ilk etapta iki haftada bir gidilir veya ilk iki hafta haftada 1-2defa ama o kadar sık olmuyor çünkü ilaçlar yazılıp onu kullanman gerek zaten neredeyse 10-14gün sonra çağırıyorlar.
Bahçeciyi bilmiyorum ama burada edindiğimiz bilgiye göre, her şubesi aynımı bilemem,
Rahim dinlendirme yapılırsa onada ücret alıyorlarmış halbuki rahim dinlendirmede hiç bir muayene ilaç falan kullanmıyorsun
Kan sonucum çıktı malesef 42 ye kadar düşmüş büyük ihtimal kimyasal gebelikGüzel sonuçlar gelsin İnşallah bizede haber ver canım
Canım dünkü mesajını okurken çok güldümHoşgeldin kuzummmm
Çok üzgünümKan sonucum çıktı malesef 42 ye kadar düşmüş büyük ihtimal kimyasal gebelik
İyiyim canım benim çok şükür bir yanlış anlaşılma olmuş ondan dolayı banlanmışız hayalim de bende sonra çok yorum sayısı iyi olduğu için iyi yöneteceğinden ona devretmişler ben gelene kadar ama çok şükür erken çözüldüAy canım benim hoşgeldin nolmuş kuşum ya panik olduk baya iyi misin
Çok şükürKızlar hoşgeldiniiz çok merakta kaldık neyseki kısa sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?