Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet evet geldim Elhamdüllilah kavuşturan Rabbime hamdolsun sizi çok özledim kızlarım dün gece mesajlarınızı okudum ağladım sizi o kadar benimsemişim ki sizi çok seviyorum
Hoşgeldiniz sizsiz tadi yok buraların ama H hayal93 arkadaşımız elinden geleni yaptı hakkını yemeyelim şimdi

Hiç bilgim yok canım bu konuyla ilgili
Belki yaşayan olmuştur, okudum bir yerlerde 6. Gün embriyosu transfer edildi diye ama onda da böyle geç gelişimiydi nedendi onu bilemeyeceğim şimdi

Bende Ankara’ya gidiyorum 2,5-3saat yol
Ama günlük gidilmiyor zaten, ilk etapta iki haftada bir gidilir veya ilk iki hafta haftada 1-2defa ama o kadar sık olmuyor çünkü ilaçlar yazılıp onu kullanman gerek zaten neredeyse 10-14gün sonra çağırıyorlar.
Bahçeciyi bilmiyorum ama burada edindiğimiz bilgiye göre, her şubesi aynımı bilemem,
Rahim dinlendirme yapılırsa onada ücret alıyorlarmış halbuki rahim dinlendirmede hiç bir muayene ilaç falan kullanmıyorsun

Hay maşallah çok şükür hayalim mesajlarını dün okudum çok sevindim buraya sahip çıktığın için Allah razı olsun
Kız şoklar içinde kaldık.
O kadar emek sohbet, ne bileyim sabah mesajları okudum gece yazıştığınız sonra mesaim başladı arada bi göz atttım öğlen baktım yoksunuz

Evet o da ayrı bir saçmalık gerçekten de. Ben hep taze Transfer oldum ama bu kez istemiyorum. Çünkü daha opu ağrılarım geçmemişti o ağrılı halimle Transfer oldum işkence gibiydi. Eşim iş yerinden izin alamıyor il dışında tedavi zor olur mu bilmiyorum

Ay canım benim hoşgeldin nolmuş kuşum ya panik olduk baya iyi misin
İyiyim canım benim çok şükür bir yanlış anlaşılma olmuş ondan dolayı banlanmışız hayalim de bende sonra çok yorum sayısı iyi olduğu için iyi yöneteceğinden ona devretmişler ben gelene kadar ama çok şükür erken çözüldü

Kızlar hoşgeldiniiz çok merakta kaldık neyseki kısa sürdü
Çok şükür hamdolsun teşekkür ederim yoksa 1 ay olmayacaktık neyse ki yanlış anlaşılma olmuş çözüldü Yönetimden Allah razı olsun ilgi alakalarından ötürü teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…