Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet o da ayrı bir saçmalık gerçekten de. Ben hep taze Transfer oldum ama bu kez istemiyorum. Çünkü daha opu ağrılarım geçmemişti o ağrılı halimle Transfer oldum işkence gibiydi. Eşim iş yerinden izin alamıyor il dışında tedavi zor olur mu bilmiyorum
Bence olmaz hayatım ya çoğu kişi uzak yere gidip geliyor eşin zaten bir yada iki kere lazım olucak eğer araba kullanıyorsan yapabilirsin dilerim bu sefer herşey su gibi geçer dualarım seninle 🤲🥰

Kız şoklar içinde kaldık.
O kadar emek sohbet, ne bileyim sabah mesajları okudum gece yazıştığınız sonra mesaim başladı arada bi göz atttım öğlen baktım yoksunuz
Evet evet bizde şok 🤯 olduk bir girdik kapı yüzümüze kapanmış çok üzüldüm 💐 mesajlarımız topigin ismi değişmişti o da sorun değil insan kendini ifade edemediği zaman çok kötü oluyor neyse ki hallettik çözüldü çok şükür 🙌

Amin inşallah bunda ümit etmistim pozitif sonucunu alınca ilk ama nasip değilmiş 😔

Ay canım sana sımsıkı sarılıyorum çok zor bir süreç biliyorum seni çok iyi anlıyorum demek ki nasibi yokmuş dilerim tekrardan sağlıklı gebeliklerin sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah 🤲🥹💔

mayala katar mayala katar aşkitom hoş geldin, dinlenmek iyi gelmiştir bir günde olsa diyecem ama canım sana iyi gelmemiş migrenlerle 🥺
Yok kız ne dinlenmesi çok üzüldüm ve sıkıntı aldım haksızlık karşısında kalınca acayip kötü oldum dünden belli ikinci ağrı kesicimi aldım çünkü ben böyle şeylere gelemiyorum neyse ki çözüldü kimsenin gözünde kötü konuma düşmek istemem yani burada hepimizin amacı bir duamız bir aynı yolun yolcusuyuz başka hiçbir niyetim olamaz asla 😢🫶🏻

Yok kız ne dinlenmesi çok üzüldüm ve sıkıntı aldım haksızlık karşısında kalınca acayip kötü oldum dünden belli ikinci ağrı kesicimi aldım çünkü ben böyle şeylere gelemiyorum neyse ki çözüldü kimsenin gözünde kötü konuma düşmek istemem yani burada hepimizin amacı bir duamız bir aynı yolun yolcusuyuz başka hiçbir niyetim olamaz asla 😢🫶🏻
Canım geçmiş olsun ben meselenin büyüklüğünü bilmiyordum bu kadar etkileyeceğini, o yüzden dedim hatta telefondan uzaklaşmak iyi gelir biraz diye, neyse ki hızlıca çözmüşsünüz canım çok sevindim, ıssız adaydı burası, ilk defa dün sayfalarca bir şey okumadım

Canım geçmiş olsun ben meselenin büyüklüğünü bilmiyordum bu kadar etkileyeceğini, o yüzden dedim hatta telefondan uzaklaşmak iyi gelir biraz diye, neyse ki hızlıca çözmüşsünüz canım çok sevindim, ıssız adaydı burası, ilk defa dün sayfalarca bir şey okumadım

Teşekkür ederim 🤩 canım benim Allah razı olsun normal olsa uzaklaşmak iyi gelirdi fakat başka bir durumla karşı karşıya kalınca dinlenmekten ziyade kötü oldum evet ben dün okudum mesajlarınızı dedim ay cıvıl cıvıl topigim ıssız adaya düştü 🤣😢💔

Back
X