Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Vignette buradayız yanlış anlaşılma olmuş desteklerin için çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım dün okudum mesajlarınızı çok şükür geldim benden kurtuluşunuz yok

Evet ne olduğunu anlamadık bizde şaştık kaldık. Neyse hemencecik çözüldü
İyiyim canım sen nasılsın? Başladım mı iğnelere
Evet ya bizde şaşırdık çok üzüldüm sizleri kaybettim diye evet dün ilk iğnemi vurdum pazartesi günü ilk ultrasona gireceğim inşallah

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun Arkadaşım sende son durumlar nedir tekrar transfer olacakmısın
Canım regl oldum ama doktor taze transfer olduğum için bir ay ara vermeyi uygun gördü konuşunca. Nisan ya da mayısta olucam artık. Ben normalde çok tez canlıyımdır aklıma düşeni o anda yapmam gerekir Bebeğim bana daha gelmeden sabırlı olmayı beklemeyi öğretti sanırım. Ya da kendimi böyle motive etmeye çalışıyorum

Merhaba canım evet verdim 12.gün bugün 611 çıktı sonucum 3.gün embriyosu nasıl sizce
Maşallah canım gayet değerin yüksek çıkmış tebrik ediyorum seni ikiz bile olma ihtimali var değerin gayet iyi görünüyor sağlıcakla gelsin nminik mucizeler bir hamişimiz daha oldu Elhamdüllilah

Bence en doğrusunu yapmışsın bir ay da olmak dinlenmek seni motive edecektir inşallah güzel haberlerini bekliyorum dilerim bu sefer mucizelerimize kavuşmak nasip olsun

Maşallah canım gayet değerin yüksek çıkmış tebrik ediyorum seni ikiz bile olma ihtimali var değerin gayet iyi görünüyor sağlıcakla gelsin nminik mucizeler bir hamişimiz daha oldu Elhamdüllilah
Çok şükür canım hiç beklemiyordum bende umutsuzdum 10.gün idrarda negatif olunca bide belirtim neredeyse hiç yoktu ama Allah’ıma çok şükür ki pozitif sonuç aldım darısı sizlerin başına inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın

Dedim ama sana idrara geç yansır 3. Gün embriyosu ama çok şükür çok sevindim süreçlerini bizimle paylaş kesemizi görene kadar iyi haberlerini bekliyorum dilerim sağlıcakla gelsinler inşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…