- 4 Aralık 2024
- 3.201
- 2.916
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.521
Sakın moralini bozma inşallah saba süpriz olur kanda öğrenirsin bende ilk gene kaldığım da transfer sonrası 15. Gün yaptım hala silik di ve 3 dk sonra belirdi ben kanda ögrebmiştim evde hiç test yapmadım onun için bekle derim sakın stres yapma güzel haberlerini bekliyorum inşallahBilmiyorum erken olabilir kahverengi lekelenmem geldi o yüzden test yapayım dedim ama negatif bide ilk idrarla yapmadım yarın sabah tekrar yapacağım
Sizin kaçıncı gün bugün negatif çıktı acaba ben çarşamba kan vereceğimKaçınca gün embriyosuydu?
Ayyy kuzummm biz anlamıştık zatennnn hayırlı olsun tekrarKızlar ikizler geliyor inş
İnşallah kanda çıkar hayırlısıSakın moralini bozma inşallah saba süpriz olur kanda öğrenirsin bende ilk gene kaldığım da transfer sonrası 15. Gün yaptım hala silik di ve 3 dk sonra belirdi ben kanda ögrebmiştim evde hiç test yapmadım onun için bekle derim sakın stres yapma güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Ayy canımsın çok teşekkür edeim. Burada olmayı birbirimizi çok iyi anladığımız için seviyorum. İyi ki varsınız kızlar. Sonuç ne olursa olsun inandığınız ve yürekten istediğimiz bir şey için mücadele etmek çok güzel. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızYok hiç öyle düşünme biz ne negatifler gördük burada ki senin ilk yaptığın pozitif. Yani olan bir şeyi biri algılamış, biri algılamamış. Böyle düşün ve pozitif ol canımcım
Gözün aydın olsun mervecim inşallah sağlıcakla gelsin ikizlerin vaktinde zamanında kucağına alırsın inşallah çok şükür hamdolsun darısı biz bekleyenlerin başına inşallahKızlar ikizler geliyor inş
Benim dün 6. Günümdü silik çıktı. Bugün 7. Günüm negatif çıktı. Test günüm perşembe günü. Perşembe gününe kadar bekleyeceğiz bakalım. Normalde de bugün regl günümSizin kaçıncı gün bugün negatif çıktı acaba ben çarşamba kan vereceğim
Bebeğim doğru haklısın böyle hissetmekle ama sen çok zor o embriyoları elde ettiğin için böyle hissediyorsun. Ben hep hamd ettim Rabbime evet büyük sorunlarım var ama en azından bide embriyo icin uğraşmıyorum sadece transfer oluyorum. Çünkü o süreçte çok yıpratıcı hem ruhen hem bedenen hem maddenİnan ki ben çok hassasım bu konuda göz göre göre imha ettiremem çok duygusalım galiba birde umutsuz dedikleri tutuyor işin garibi de bu Rabbim dilerse ol der en kötü kalite sağlıcakla tutar ben kendi adıma söylim tedavim boyunca bir embriyom bile oluşması için o kadar dua ediyorum ki çünkü embriyo oluşması bile büyük mucize insanlar onun için kaç defa yumurta toplatıyor ben izin vermezdim şahsen ya ikisini transfer ettiririm yine de o riski almam insan çok zorlukla elde ediyor embriyolarıbirde tutmama ihtimalini de göz önüne alırsak en azından derim arkamda embriyom var yoksa o daha seni derinden etkiliyor onun için benlik değil böyle durumlar
Ayy inşallahBence de bekleyin inşallah vardır burada bir arkadaş yaptı önce çıktı sonra tekrar yaptı çıkması sonradan kan verdi pozitif çıktı umudunu yitirme inşallah bu sefer bebeklerin seninledir test yapma kan gününü bekle derim kesin sonuç için kan test günün ne zaman
Canım prodoctor nasıl bilmiyorum predictor iyiYa evet ben de bunu anlamıyorum dün yaptığım markada prodoctor ona da çok iyi ve güvenilir demişlerdi.evde oda sıcaklığında uzun süre durduğu için mi bozuldu acaba. Bilemiyorum ya hayırlısı diyelim bakalım. Kan gününü bekleyeceğim artık daha fazla test yapmama kararı aldım.
Dün yaptığım test predictor zannetmiştim ama sonradan baktım prodoctormuş. Bakalım canım kan testinde belli olur artıkCanım prodoctor nasıl bilmiyorum predictor iyi
Anladım canım benimde çarşamba günü test günüm kanda inşallah pozitif görürüzBenim dün 6. Günümdü silik çıktı. Bugün 7. Günüm negatif çıktı. Test günüm perşembe günü. Perşembe gününe kadar bekleyeceğiz bakalım. Normalde de bugün regl günüm
Aşkım bende 9.gün 239 11.gün 540 olmuştum alakası varmı bilmiyorum ama embriyom bölünmüş ikizlerdiAmin kuzumikiz gebeligin kan değeriyle ilgisi var degilmi yanlış bilmiyorum. ben anlamadım şimdi benimde 10. Gün 250 12. Gün 514 benim tek tranfer ama yuksekmi şüpheye düştüm şimdi senin ikiz olunca senin değerle benimki yakındi yanlış hatırlamıyorsam Nasıl bekliyecem 5 nisana kadar bence ikiz gebelik muhteşem bişey bizim gibi hastalar için bir kere çekiyorsun bu derdi ve kurtuluyorsun
Kahverengi yerleşmedir muhtemelenBilmiyorum erken olabilir kahverengi lekelenmem geldi o yüzden test yapayım dedim ama negatif bide ilk idrarla yapmadım yarın sabah tekrar yapacağım
Selamlar, sabah gittim doktora 12 mm olan yumurta 14 mm olmuş. Doktor 2 gün daha iğne verdi çarşamba kontrol dedi. Çatlatmama iğnesi de verdi. Normalde sağımda yumurta yok ama her gittiğimde zorlayıp bakıyor belki saklanan vardır diye :) tek yumurta ile şansımızı denicez artık. Dondurma yapmıcam embriyo olursa direk transfer yapmayı düşünüyorum. Zaten az yumurta çıkıyor havuz yapmak baya zaman alacak. Durumlar böyleİnşallah güzel haberlerini bekliyorum herşey gönlünce olsun
Aminnn inşallah canım buraya da yaz mutlaka. Hangi şehirde yaptırdınız işlemleriniziAnladım canım benimde çarşamba günü test günüm kanda inşallah pozitif görürüz
Evet bende öyle düşündüğüm için erken gebelik testi yaptım 10.gün ama negatifKahverengi yerleşmedir muhtemelen
Ben kaçırdım orayı canımEvet bende öyle düşündüğüm için erken gebelik testi yaptım 10.gün ama negatif
Doktor aydında canım İzmir’de yapıyor işlemleriAminnn inşallah canım buraya da yaz mutlaka. Hangi şehirde yaptırdınız işlemlerinizi
Days doktor diye bir test markası canım ama ara idrarla yaptım o yüzden olabilir mi bilemedim yarın sabah tekrar yapacağımBen kaçırdım orayı canım
Hangi marka test ile yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?