Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bilmiyorum erken olabilir kahverengi lekelenmem geldi o yüzden test yapayım dedim ama negatif bide ilk idrarla yapmadım yarın sabah tekrar yapacağım
Sakın moralini bozma inşallah saba süpriz olur kanda öğrenirsin bende ilk gene kaldığım da transfer sonrası 15. Gün yaptım hala silik di ve 3 dk sonra belirdi ben kanda ögrebmiştim evde hiç test yapmadım onun için bekle derim sakın stres yapma güzel haberlerini bekliyorum inşallah

İnşallah kanda çıkar hayırlısı

Yok hiç öyle düşünme biz ne negatifler gördük burada ki senin ilk yaptığın pozitif. Yani olan bir şeyi biri algılamış, biri algılamamış. Böyle düşün ve pozitif ol canımcım
Ayy canımsın çok teşekkür edeim. Burada olmayı birbirimizi çok iyi anladığımız için seviyorum. İyi ki varsınız kızlar. Sonuç ne olursa olsun inandığınız ve yürekten istediğimiz bir şey için mücadele etmek çok güzel. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Bebeğim doğru haklısın böyle hissetmekle ama sen çok zor o embriyoları elde ettiğin için böyle hissediyorsun. Ben hep hamd ettim Rabbime evet büyük sorunlarım var ama en azından bide embriyo icin uğraşmıyorum sadece transfer oluyorum. Çünkü o süreçte çok yıpratıcı hem ruhen hem bedenen hem madden ama dusunsene 18 embriyom oluşmuştu en başta nasıl hepsini transfer ettiriyim rabbim 1 tane sağlıklı evlat nasip etsin diye dua ediyorum diğerleri mecbur imha edilecek

Ayy inşallah test günüm perşembe. Bir kaç gün daha bekleyeceğiz mecburen.

Canım prodoctor nasıl bilmiyorum predictor iyi

Aşkım bende 9.gün 239 11.gün 540 olmuştum alakası varmı bilmiyorum ama embriyom bölünmüş ikizlerdi

İnşallah güzel haberlerini bekliyorum herşey gönlünce olsun
Selamlar, sabah gittim doktora 12 mm olan yumurta 14 mm olmuş. Doktor 2 gün daha iğne verdi çarşamba kontrol dedi. Çatlatmama iğnesi de verdi. Normalde sağımda yumurta yok ama her gittiğimde zorlayıp bakıyor belki saklanan vardır diye :) tek yumurta ile şansımızı denicez artık. Dondurma yapmıcam embriyo olursa direk transfer yapmayı düşünüyorum. Zaten az yumurta çıkıyor havuz yapmak baya zaman alacak. Durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…