- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.561
Amin canım Allah razı olsunAmin Ecmain inşallah tabi ki hepsini transfer olamazsın ama en azından gebe kalmadan kucağına almadan birde sonrasını hesap ederek dedimöyle dilerim inşallah sağlıklı embriyolarım oluşur fazladan olsa dondurabileyim en azından umudum olsun negatif olunca çok yıpratıcı birde arkada embriyo olmadığını bilmek herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun hepimiz için inşallah vaktinde zamanında mucizeni kucağına alırsın Allah’ın izniyle
Benim bildiğim adet gününden hesaplanmıyor tüp Bebek’te.Adet tarihim 13 Şubat olduğu için 5+4 öyle hesapladım ben Çarşamba günü Dr gittiğimde büyük ihtimalle kesenin ölçüsüne göre 5+4 olduğunu söyledi
Evet bugün eşim gidip rapor yazdırdı drmda ancak öyle alabildik.Evet ben de sıkıntı yaşıyorum, gunde 4 tane kullanmama ragmen devlet 1 tane veriyormuş. Recetesiz de alınmıyor. Dr yazdi, 1 tanesini ödedi diger 3 kutuyu parayla aldim.
Canım öncelikle transferin hayırlı olsunKızlar selam
Transfer oldum hastanedeyim moralim çok bozuldu
3 tane dondurulmuş 3aa 5 gün embriyom vardı
Masaya yattım doktor gelmeden embriyolpg 2 tane çözdük dedi sevindim bende sonra doktor kaliteleri iyi değil çözülünce öyle olabiliyor dedi çok umutlu konuşmadı
Çok üzüldüm bir tane koydu
Diğeri imha edildi kötüydü dedi Umudum vardı ama kalitesi düşük dediği için umudum yok lütfen dua edin hiç bit şey hissetmiyorum şuan
Canım benim de amh düşük biliyorsun. Doktorum maksimum 4-5 yumurta toplanacağını düşünüyorum dedi ve 3. gün taze transfer yapmayı planlıyor.Kızlar hepinize merhaba hamile arkadaşları tebrik ediyorum.
Birşey sormak istiyorum OPU'dan sonra illa rahim dinlendirme yapılıyor mu? Benim amh'ım 0.57 yumurta sayın muhtemelen az olacağından rahmim belki de yorulmaz diye düşünüyorum ama.Rahim dinlendirmenin toplanan yumurta sayısı ile bir alakası var mıı?
Çok sevindim canımCanımmm gittim, kese(ler)i gördüm geldim2 kese göründü maşaallah Doktor dedi ki ikisi de net olarak görünüyor ama çok yaklaştırmayacağım, karnına bastırmak istemiyorum. Seni de embriyoları da rahatsız etmeyelim dedi 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Bakalım kaç kalp atışı duyacağız dedi
Umudunu diri tut canımKızlar selam
Transfer oldum hastanedeyim moralim çok bozuldu
3 tane dondurulmuş 3aa 5 gün embriyom vardı
Masaya yattım doktor gelmeden embriyolpg 2 tane çözdük dedi sevindim bende sonra doktor kaliteleri iyi değil çözülünce öyle olabiliyor dedi çok umutlu konuşmadı
Çok üzüldüm bir tane koydu
Diğeri imha edildi kötüydü dedi Umudum vardı ama kalitesi düşük dediği için umudum yok lütfen dua edin hiç bit şey hissetmiyorum şuan
MaşallahCanımmm gittim, kese(ler)i gördüm geldim2 kese göründü maşaallah Doktor dedi ki ikisi de net olarak görünüyor ama çok yaklaştırmayacağım, karnına bastırmak istemiyorum. Seni de embriyoları da rahatsız etmeyelim dedi 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Bakalım kaç kalp atışı duyacağız dedi
Benim doktorum bana rahim dinlendirme dediğinde sebebini sordum.Kızlar hepinize merhaba hamile arkadaşları tebrik ediyorum.
Birşey sormak istiyorum OPU'dan sonra illa rahim dinlendirme yapılıyor mu? Benim amh'ım 0.57 yumurta sayın muhtemelen az olacağından rahmim belki de yorulmaz diye düşünüyorum ama.Rahim dinlendirmenin toplanan yumurta sayısı ile bir alakası var mıı?
Ay çok sevindim taze transfer yapılabiliyor olmasınaa. Ben daha yolun çok başındayım en son reglimin 5. günü gidebildim bir takım testler istedi amh yüksek gelirse aşılaam düşük gelirse tüp bebek demişti 0.57 geldi amh'ım o yüzden direk tüp bebeğe yöneldik. Şimdi de reglimi bekliyorum 2. günü çağırdı. reglim de muhtemelen 1-2 nisan gibi gelecek yani daha çook var. Bir de rahim dinlendirme deseydi benim bebiş işi hazirana kalacaktı. Belki az yumurtam çıkar amh düşüklüğünden sebep ve dinlendirme yapmadan heemncecik başlarız tedaviyeMerhaba canım benim yapılmadı taze transfer oldum çünkü fazla yumurta toplanmadı olan embriyoları transfer ettiler herhangi bir engelim yoktu taze transfer için genelde çok yumurta toplanırsa vücut su topladığı için dinlendiriyorlar öyle bir risk yoksa herşey yolundaysa taze transfer yapılır
0.80 lerdeydi galiba demi kuzum senin de. Umarım taze transfer olabilirim zaman kaybetmek istemiyorum artık zaten 2,5 yıldır korunmuyoruzCanım benim de amh düşük biliyorsun. Doktorum maksimum 4-5 yumurta toplanacağını düşünüyorum dedi ve 3. gün taze transfer yapmayı planlıyor.
Bende görüyorum silik görünüyor inşallah mucizen seninledir canım dilerim sağlıcakla değerlerin katlanır inşallahTecrübeli arkadaşlar yorumlarınız nedir?
Transfer hariç 7. Günüm.
3_4 dakika içerisinde ben silik gördüm
Ay canım benim çok teşekkürAmin canım Allah razı olsunyani işte hepimizin sorunu farklı ama derdimiz ortak Rabbimin mucizesi çok ins. Sasiracagin şekilde çok embriyon olur belli mi olur gerçekten yıpratıcı Allah yardımcın olsun emeklerinin karşılığını al ins. Bu sefer yani bende ilk basladigimda olsaydı heralde 3 tane yapmak isterdim çünkü kardeş çok güzel ama nasip
İnşallah aminnn yarın kan testi vereceğimBende görüyorum silik görünüyor inşallah mucizen seninledir canım dilerim sağlıcakla değerlerin katlanır inşallah
Canım, şunu diye bilirim sana kendim tecrübe ettim.İnşallah yarın tekrar yapacağım 10.gün olmasına rağmen çıkmaması beni biraz üzdü
Başlarsın inşallah kalbini ferah tut yeter ki herşey sağlıklı güzel ilerlesin Allah’ın izniyle vücudun rahim kalınlığın hazırsa yapıyorlar sen rahat ol önce Allah’a sonra doktoruna güven inşallah mucizene kavuşursun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahAy çok sevindim taze transfer yapılabiliyor olmasınaa. Ben daha yolun çok başındayım en son reglimin 5. günü gidebildim bir takım testler istedi amh yüksek gelirse aşılaam düşük gelirse tüp bebek demişti 0.57 geldi amh'ım o yüzden direk tüp bebeğe yöneldik. Şimdi de reglimi bekliyorum 2. günü çağırdı. reglim de muhtemelen 1-2 nisan gibi gelecek yani daha çook var. Bir de rahim dinlendirme deseydi benim bebiş işi hazirana kalacaktı. Belki az yumurtam çıkar amh düşüklüğünden sebep ve dinlendirme yapmadan heemncecik başlarız tedaviye
Devlet hastanesinde yada şehir hastanesinde bu süreci yürüten var mı acaba :) ?
Hadi bakalım inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyorum canımİnşallah aminnn yarın kan testi vereceğim
Bende silik görüyorum arkadaşımTecrübeli arkadaşlar yorumlarınız nedir?
Transfer hariç 7. Günüm.
3_4 dakika içerisinde ben silik gördüm
Asihbe hanımcım ikinci kan testini ne zaman vereceksin dilerim değerlerin sağlıcakla katlanarak artsın sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahEvet bugün eşim gidip rapor yazdırdı drmda ancak öyle alabildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?