- 7 Ekim 2022
- 1.738
- 2.231
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.541
İyi ki sende varsınAyy canımsın çok teşekkür edeim. Burada olmayı birbirimizi çok iyi anladığımız için seviyorum. İyi ki varsınız kızlar. Sonuç ne olursa olsun inandığınız ve yürekten istediğimiz bir şey için mücadele etmek çok güzel. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
İnşallah güzel sonuçlar alırız canımDoktor aydında canım İzmir’de yapıyor işlemleri
Aşkım bende 9.gün 239 11.gün 540 olmuştum alakası varmı bilmiyorum ama embriyom bölünmüş ikizlerdi
Ayy çok dua et bizlere deİyi ki sende varsınBurası gerçekten herkesin bir diğerinin mutluluğunu canı gönülden istediği, üzüntüsünü birebir hissettiği bir yer. Herkesin dileği duası ortak. Bende burada sizlerle süreci takip etmekten inanılmaz mutluyum. Dilerim pozitif haberlerle mutluluklarımız katlansın
Markayı bilmiyorum canım ama ara idrar ise çıkmaz çünkü sabah idrarı daha iyi hcg yüksek oluyorDays doktor diye bir test markası canım ama ara idrarla yaptım o yüzden olabilir mi bilemedim yarın sabah tekrar yapacağım
İnşallah canım evet çok zor Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah güzel sonuçlar alırız canımmaddi manevi çok zor gerçekten.
Aşkım oda biraz sıkıntılı gebelik o yüzden tek olsun sağlıklı olsun inşallahAy deme ya çok isterim ama olmaması lazım ay ben nasıl beklicem şimdi dayıma sürekli durumumu anlatmama rağmen dua ediyor her seferinde ikiz olsun diye duaları tutuyormuş birde artık hayırlısı bakalım hakkımızda
İnşallah yarın tekrar yapacağım 10.gün olmasına rağmen çıkmaması beni biraz üzdüMarkayı bilmiyorum canım ama ara idrar ise çıkmaz çünkü sabah idrarı daha iyi hcg yüksek oluyor
Canım kaçıncı gün embriyoyduİnşallah yarın tekrar yapacağım 10.gün olmasına rağmen çıkmaması beni biraz üzdü
Bebeğim doğru haklısın böyle hissetmekle ama sen çok zor o embriyoları elde ettiğin için böyle hissediyorsun. Ben hep hamd ettim Rabbime evet büyük sorunlarım var ama en azından bide embriyo icin uğraşmıyorum sadece transfer oluyorum. Çünkü o süreçte çok yıpratıcı hem ruhen hem bedenen hem maddenama dusunsene 18 embriyom oluşmuştu en başta nasıl hepsini transfer ettiriyim rabbim 1 tane sağlıklı evlat nasip etsin diye dua ediyorum diğerleri mecbur imha edilecek
Ayyy ciddimisin oha seninle aynı gidiyoruz vallaAyyy kuzummm biz anlamıştık zatennnn hayırlı olsun tekrarBende de iki kese göründü canımcım Ama biri daha minnak ve doktor kanama vs konusunda da detaylı bilgi verdi. Kalp atışlarını duyduktan sonra kesin emin olacağız
Amin inş canım benim allahım sana ve isteyen herkese nasip eylesin allahım yüzünüzü güldürsin inşGözün aydın olsun mervecim inşallah sağlıcakla gelsin ikizlerin vaktinde zamanında kucağına alırsın inşallah çok şükür hamdolsun darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Çok şükür canım benim inşallah o Altın embriyondur ilk transferde gebe kalırsın kim bilir sonra anne karnında pırlantaSelamlar, sabah gittim doktora 12 mm olan yumurta 14 mm olmuş. Doktor 2 gün daha iğne verdi çarşamba kontrol dedi. Çatlatmama iğnesi de verdi. Normalde sağımda yumurta yok ama her gittiğimde zorlayıp bakıyor belki saklanan vardır diye :) tek yumurta ile şansımızı denicez artık. Dondurma yapmıcam embriyo olursa direk transfer yapmayı düşünüyorum. Zaten az yumurta çıkıyor havuz yapmak baya zaman alacak. Durumlar böyle
Amin inş canım benim allahım sana ve isteyen herkese nasip eylesin allahım yüzünüzü güldürsin inş
Tabi öyle bebeğim zaten bende hepten sıkıntı olsa bile direk alırlar malesefAşkım oda biraz sıkıntılı gebelik o yüzden tek olsun sağlıklı olsun inşallah
Amin inş canımAmin Ecmain Allah razı olsun sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle
Canım az önce yorumları okuyordum. Days doctor için güvenilir değil diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum. O yüzden ikimizde pozitif düşünelim moralimizi bozmayalım. İnşallah güzel haberler alırız.İnşallah yarın tekrar yapacağım 10.gün olmasına rağmen çıkmaması beni biraz üzdü
Ay çok saol çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kimseyi darda bırakmasın.Çok şükür canım benim inşallah o Altın embriyondur ilk transferde gebe kalırsın kim bilir sonra anne karnında pırlantaolur tek yumurta ikizi olur Rabbim yeter ki ol desin oldurmayanı oldurur inşallah Allahtan ümit kesilmez
3.gün çiftCanım kaçıncı gün embriyoydu
İnşallah canım hayırlısıCanım az önce yorumları okuyordum. Days doctor için güvenilir değil diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum. O yüzden ikimizde pozitif düşünelim moralimizi bozmayalım. İnşallah güzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?