- 23 Ekim 2024
- 681
- 706
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.501
Merhaba canım, evet var çok yumurta toplanırsa, birde ovitrella verirse çatlatma için onlar güçlü oluyor ohss olabiliyor hafifte olsaKızlar hepinize merhaba hamile arkadaşları tebrik ediyorum.
Birşey sormak istiyorum OPU'dan sonra illa rahim dinlendirme yapılıyor mu? Benim amh'ım 0.57 yumurta sayın muhtemelen az olacağından rahmim belki de yorulmaz diye düşünüyorum ama.Rahim dinlendirmenin toplanan yumurta sayısı ile bir alakası var mıı?
Amin Ecmain inşallah Allah razı olsunMayalammm canımm çok teşekkür ederim kuzummm Rabbim senin de prensesine tez vakitte bir kardeş nasip etsin, senin haberinle biz de uçalım buralarda
Kızlar hepinize merhaba hamile arkadaşları tebrik ediyorum.
Birşey sormak istiyorum OPU'dan sonra illa rahim dinlendirme yapılıyor mu? Benim amh'ım 0.57 yumurta sayın muhtemelen az olacağından rahmim belki de yorulmaz diye düşünüyorum ama.Rahim dinlendirmenin toplanan yumurta sayısı ile bir alakası var mıı?
Aminn çok teşekkür ederim ama bugün eczaneye gidip farklı bir marka test aldım çünkü elimdekiler uzun süre bendeydi şüphelendim. Aldığım teste maalesef negatif çıktı. Markası days doctor. Yanılma payı pek yok dedi eczacım. Moralim çok bozuldu gerçekten.Evet var canım, bu testten öyle görünüyor. Gözünüz aydınRabbim tüm süreçleri hayırla sağlıkla atlatıp kucağına almayı nasip etsin
İnan ki ben çok hassasım bu konuda göz göre göre imha ettiremem çok duygusalım galiba birde umutsuz dedikleri tutuyor işin garibi de bu Rabbim dilerse ol der en kötü kalite sağlıcakla tutar ben kendi adıma söylim tedavim boyunca bir embriyom bile oluşması için o kadar dua ediyorum ki çünkü embriyo oluşması bile büyük mucize insanlar onun için kaç defa yumurta toplatıyor ben izin vermezdim şahsen ya ikisini transfer ettiririm yine de o riski almam insan çok zorlukla elde ediyor embriyolarıCanım valla çok kolay imha ediyorlar benimkileri de çift dondurmuslar, ama tek transfer yapıyorlar sonra da arayıp durumu iyi değil ilerlemez imha ediyoruz diyorlar hoop çöp oluyoree bizde bişey bilmediğimiz için kabul ediyoruz sadece.
Aminn çok teşekkür ederim ama bugün eczaneye gidip farklı bir marka test aldım çünkü elimdekiler uzun süre bendeydi şüphelendim. Aldığım teste maalesef negatif çıktı. Markası days doctor. Yanılma payı pek yok dedi eczacım. Moralim çok bozuldu gerçekten.
Erken değil miKızlar bende days doctor erken gebelik testi yaptım 10.gün bugün negatif çıktı
Öyle düşünmeyin inşallah size tutanacaktır. Moral bozmak yok dua edin. İyi düşünün. Olacak inşallahKızlar selam
Transfer oldum hastanedeyim moralim çok bozuldu
3 tane dondurulmuş 3aa 5 gün embriyom vardı
Masaya yattım doktor gelmeden embriyolpg 2 tane çözdük dedi sevindim bende sonra doktor kaliteleri iyi değil çözülünce öyle olabiliyor dedi çok umutlu konuşmadı
Çok üzüldüm bir tane koydu
Diğeri imha edildi kötüydü dedi Umudum vardı ama kalitesi düşük dediği için umudum yok lütfen dua edin hiç bit şey hissetmiyorum şuan
Ya evet ben de bunu anlamıyorum dün yaptığım markada prodoctor ona da çok iyi ve güvenilir demişlerdi.evde oda sıcaklığında uzun süre durduğu için mi bozuldu acaba. Bilemiyorum ya hayırlısı diyelim bakalım. Kan gününü bekleyeceğim artık daha fazla test yapmama kararı aldım.Ama dün söylediğin marka güvenilir bir markaydı nasıl olur şaşırdım en iyisi kan testini bekle moralini sakın bozma
Kaçınca gün embriyosuydu?Kızlar bende days doctor erken gebelik testi yaptım 10.gün bugün negatif çıktı
Bilmiyorum erken olabilir kahverengi lekelenmem geldi o yüzden test yapayım dedim ama negatif bide ilk idrarla yapmadım yarın sabah tekrar yapacağımErken değil mibekle belki daha idrara yansımamıştır 3. Gün embriyosu ancak idrara geçer umudunu yitirme kan testini bekle derim inşallah Bebeklerin seninledir Allahım yüzüne baksın inşallah
Amin kuzumCanımmm çok sağollllSüpriz oldu evet Hatta doktoru beklerken eşime iki parmağımdan birini seç dedim, seçti. İkiz olanı seçtin dedim gülüştük. Doktor iki kese görünüyor deyince eşim ‘Hocam ben uzun çubuğu seçtim ikiz olacağını tahmin ettim’ dedi gülüştük epey Hayırlısı olsun kuzum ya değişik duygular, Rabbim hepimize sağlıkla, hayırla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Tebrik ederim hayırlı olsunKızlar ikizler geliyor inş
3.gün embriyosu kahverengi lekelenme oldu o yüzden test yaptım ama negatifKaçınca gün embriyosuydu?
Ya evet ben de bunu anlamıyorum dün yaptığım markada prodoctor ona da çok iyi ve güvenilir demişlerdi.evde oda sıcaklığında uzun süre durduğu için mi bozuldu acaba. Bilemiyorum ya hayırlısı diyelim bakalım. Kan gününü bekleyeceğim artık daha fazla test yapmama kararı aldım.
İnş canım allahım kucağınızı boş bırakmasın inşTebrik ederim hayırlı olsundarısı bekleyen bizlerin başına inşallah
Yok hiç öyle düşünme biz ne negatifler gördük burada ki senin ilk yaptığın pozitif. Yani olan bir şeyi biri algılamış, biri algılamamış. Böyle düşün ve pozitif ol canımcımAminn çok teşekkür ederim ama bugün eczaneye gidip farklı bir marka test aldım çünkü elimdekiler uzun süre bendeydi şüphelendim. Aldığım teste maalesef negatif çıktı. Markası days doctor. Yanılma payı pek yok dedi eczacım. Moralim çok bozuldu gerçekten.
Ya bence idrarda gebelik testine güven olmuyor arkadaşım. O yüzden moralini bozma. Ben de dük yaptım silik ikinci çizgi çıktı çok mutlu oldum ama içten içe de hiçbir şey hissetmediğim için acaba negatif olabilir mi diyordum. Bugün başka marka aldım tekrar yaptım negatif çıktı. Valla ben o yüzden artık test yapmayı bırakmaya karar verdim en güzeli kan tahlili. İnşallah kan da güzel değerler görürüz3.
3.gün embriyosu kahverengi lekelenme oldu o yüzden test yaptım ama negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?