- 4 Aralık 2024
- 3.278
- 2.998
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.141
Evet kasık ağrısı yaptı. Doktoruma sormuştum yapar demişti.Progestan fitil karın ağrısı yaptı mı sizde?
Catlamayacak merak etmeKramplarım bugün itibarıyla başlamıştır hayırlı olsunfolüküller büyüdügünü tepki veriyor işte böyle olunca o korkuyu anlatamam kendi kendine çatlacak diye ödüm kopuyor Allahım korusun inşallah sag sağlim yumoşlar toplanıp embriyo olsaydı üstümden büyük yük kalkacak
Catlamayacak merak etmeçağırma catlayacaklar diye off çok zor senin için de beklemek şimdi rabbim gönlünü ferahlatsin yollarını açsın ins. Sağlıklı embriyoların olsun,
Amin inşallah kurban bayramına hamiş seneye ramazan bayramına bebislerimize girmeyi nasip etsin rabbimAmin Ecmain inşallah size o müjdeyi verebilirim Allah’ın izniyle
Sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum bol pozitifli bir Nisan ayı olsun inşallahtabi ki doktorun ne diyorsa devamke canım eğer moralini bozmayacaksan yap bazen idrar geç yansıyabiliyor inşallah minik mucizen seninledir bizde seninle bu heyecanı yaşamak nasip olsun
Amin inşallah kurban bayramına hamiş seneye ramazan bayramına bebislerimize girmeyi nasip etsin rabbim
Gelene kadar transferim 8 9. Gün olucak zaten canım negatifse de ( Allah'ım korusun) kendimi alıştırmaya çalışıcam
Amin canım benim aminnn inşallahBizim gibi hassas hamilelikler için malesef beklemek zorsonuç pozitif olunca da yüreğin ağzında bekliyorsun buna kendini hazırla ins. Rabbim bu kadar emeği karsiliksiz bırakmaz inanıyorum ins. Sende pozitif haberini alırsın da beraber bekleriz başka heyecanlarimizla
Olucak olucak alicaz pozitif haberi 2025 bizim senemiz olucak rabbimin izniyleİnşallah canım benim Amin Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah dilerim bizlerde bebek müjdesiyle müjdeleniriz inşallah
Amin Ecmain inşallahOlucak olucak alicaz pozitif haberi 2025 bizim senemiz olucak rabbimin izniyle
Bebeğim ben hamileyim zaten 6+5 rabbim sizede nasip etsin ins.Amin canım benim aminnn inşallahrabbim yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşım sende mutlaka paylaş sonucunu olur mu
Bence bayram diye unuttular buraları tatil bitince dönerlerBu bizim kızlar hamiş kaldı gittiler
Daha karpuzkesecektik nereye gittiniz canlarım benim
Merhaba ben de katılmak istiyorum ama biraz teknoloji özürlüyüm cevapla kısmını gördüm ama genel nasıl yazacağım bilemedomMaşallahcanım inşallah minik mucizen sana sıkı sıkı tutunur
Yok bitanem gitmedim buralardayım keyifszsm sadece kanamadan beridir yatıyorum evde randevum 9 ü ama yarın 6.haftaya giriorum yarın yeni doktoru arayıp randevu alacam çnkğ bebek benle mi değil mi anlamam lazımBu bizim kızlar hamiş kaldı gittiler
Daha karpuzkesecektik nereye gittiniz canlarım benim
Pozitifti canım sonra düşükle sonuçlandı bu sefer doğal siklus deniyor doktorum bakalım hayırlısıAmin Ecmain inşallahcanım senin ilk denemen pozitifmiydi
AhhhBebeğim ben hamileyim zaten 6+5 rabbim sizede nasip etsin ins.Bana da sağlıkla,zamaninda kucağıma almayi nasip etsin
Pozitifti canım sonra düşükle sonuçlandı bu sefer doğal siklus deniyor doktorum bakalım hayırlısı
İnşallah canım benim inşallahİnşallah bu seferde pozitiftir Allah’ın izniyle
Bence bayram diye unuttular buraları tatil bitince dönerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?