• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar hepinize merhaba hamile arkadaşları tebrik ediyorum.

Birşey sormak istiyorum OPU'dan sonra illa rahim dinlendirme yapılıyor mu? Benim amh'ım 0.57 yumurta sayın muhtemelen az olacağından rahmim belki de yorulmaz diye düşünüyorum ama.:KK45: Rahim dinlendirmenin toplanan yumurta sayısı ile bir alakası var mıı?
Merhaba canım, evet var çok yumurta toplanırsa, birde ovitrella verirse çatlatma için onlar güçlü oluyor ohss olabiliyor hafifte olsa

Kızlar hepinize merhaba hamile arkadaşları tebrik ediyorum.

Birşey sormak istiyorum OPU'dan sonra illa rahim dinlendirme yapılıyor mu? Benim amh'ım 0.57 yumurta sayın muhtemelen az olacağından rahmim belki de yorulmaz diye düşünüyorum ama.:KK45: Rahim dinlendirmenin toplanan yumurta sayısı ile bir alakası var mıı?

Merhaba canım benim yapılmadı taze transfer oldum çünkü fazla yumurta toplanmadı olan embriyoları transfer ettiler herhangi bir engelim yoktu taze transfer için genelde çok yumurta toplanırsa vücut su topladığı için dinlendiriyorlar öyle bir risk yoksa herşey yolundaysa taze transfer yapılır 🥰

Evet var canım, bu testten öyle görünüyor. Gözünüz aydın 🤗 Rabbim tüm süreçleri hayırla sağlıkla atlatıp kucağına almayı nasip etsin 🌸
Aminn çok teşekkür ederim ama bugün eczaneye gidip farklı bir marka test aldım çünkü elimdekiler uzun süre bendeydi şüphelendim. Aldığım teste maalesef negatif çıktı. Markası days doctor. Yanılma payı pek yok dedi eczacım. Moralim çok bozuldu gerçekten.

Canım valla çok kolay imha ediyorlar benimkileri de çift dondurmuslar, ama tek transfer yapıyorlar sonra da arayıp durumu iyi değil ilerlemez imha ediyoruz diyorlar hoop çöp oluyor🥹 ee bizde bişey bilmediğimiz için kabul ediyoruz sadece.
İnan ki ben çok hassasım bu konuda göz göre göre imha ettiremem çok duygusalım galiba birde umutsuz dedikleri tutuyor işin garibi de bu Rabbim dilerse ol der en kötü kalite sağlıcakla tutar ben kendi adıma söylim tedavim boyunca bir embriyom bile oluşması için o kadar dua ediyorum ki çünkü embriyo oluşması bile büyük mucize insanlar onun için kaç defa yumurta toplatıyor ben izin vermezdim şahsen ya ikisini transfer ettiririm yine de o riski almam insan çok zorlukla elde ediyor embriyoları 😢 birde tutmama ihtimalini de göz önüne alırsak en azından derim arkamda embriyom var yoksa o daha seni derinden etkiliyor 🥹 onun için benlik değil böyle durumlar 🙈

Aminn çok teşekkür ederim ama bugün eczaneye gidip farklı bir marka test aldım çünkü elimdekiler uzun süre bendeydi şüphelendim. Aldığım teste maalesef negatif çıktı. Markası days doctor. Yanılma payı pek yok dedi eczacım. Moralim çok bozuldu gerçekten.

Ama dün söylediğin marka güvenilir bir markaydı nasıl olur şaşırdım en iyisi kan testini bekle moralini sakın bozma

Kızlar selam
Transfer oldum hastanedeyim moralim çok bozuldu
3 tane dondurulmuş 3aa 5 gün embriyom vardı
Masaya yattım doktor gelmeden embriyolpg 2 tane çözdük dedi sevindim bende sonra doktor kaliteleri iyi değil çözülünce öyle olabiliyor dedi çok umutlu konuşmadı
Çok üzüldüm bir tane koydu
Diğeri imha edildi kötüydü dedi Umudum vardı ama kalitesi düşük dediği için umudum yok lütfen dua edin hiç bit şey hissetmiyorum şuan
Öyle düşünmeyin inşallah size tutanacaktır. Moral bozmak yok dua edin. İyi düşünün. Olacak inşallah

Ama dün söylediğin marka güvenilir bir markaydı nasıl olur şaşırdım en iyisi kan testini bekle moralini sakın bozma
Ya evet ben de bunu anlamıyorum dün yaptığım markada prodoctor ona da çok iyi ve güvenilir demişlerdi.evde oda sıcaklığında uzun süre durduğu için mi bozuldu acaba. Bilemiyorum ya hayırlısı diyelim bakalım. Kan gününü bekleyeceğim artık daha fazla test yapmama kararı aldım.

Erken değil mi 😞 bekle belki daha idrara yansımamıştır 3. Gün embriyosu ancak idrara geçer umudunu yitirme kan testini bekle derim inşallah Bebeklerin seninledir Allahım yüzüne baksın inşallah 🤲
Bilmiyorum erken olabilir kahverengi lekelenmem geldi o yüzden test yapayım dedim ama negatif bide ilk idrarla yapmadım yarın sabah tekrar yapacağım

Canımmm çok sağollll 🤗 Süpriz oldu evet 😀 Hatta doktoru beklerken eşime iki parmağımdan birini seç dedim, seçti. İkiz olanı seçtin dedim gülüştük. Doktor iki kese görünüyor deyince eşim ‘Hocam ben uzun çubuğu seçtim ikiz olacağını tahmin ettim’ dedi gülüştük epey 😂😂 Hayırlısı olsun kuzum ya değişik duygular, Rabbim hepimize sağlıkla, hayırla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🥰🥰
Amin kuzum 🙏🩵 ikiz gebeligin kan değeriyle ilgisi var degilmi yanlış bilmiyorum.🤔 ben anlamadım şimdi benimde 10. Gün 250 12. Gün 514 benim tek tranfer ama yuksekmi şüpheye düştüm şimdi senin ikiz olunca senin değerle benimki yakındi yanlış hatırlamıyorsam🥺 Nasıl bekliyecem 5 nisana kadar 🥴 bence ikiz gebelik muhteşem bişey bizim gibi hastalar için bir kere çekiyorsun bu derdi ve kurtuluyorsun😅

Ya evet ben de bunu anlamıyorum dün yaptığım markada prodoctor ona da çok iyi ve güvenilir demişlerdi.evde oda sıcaklığında uzun süre durduğu için mi bozuldu acaba. Bilemiyorum ya hayırlısı diyelim bakalım. Kan gününü bekleyeceğim artık daha fazla test yapmama kararı aldım.

Bence de bekleyin inşallah vardır burada bir arkadaş yaptı önce çıktı sonra tekrar yaptı çıkması sonradan kan verdi pozitif çıktı umudunu yitirme inşallah bu sefer bebeklerin seninledir test yapma kan gününü bekle derim kesin sonuç için kan test günün ne zaman 🤲💕

Yok hiç öyle düşünme biz ne negatifler gördük burada ki senin ilk yaptığın pozitif. Yani olan bir şeyi biri algılamış, biri algılamamış. Böyle düşün ve pozitif ol canımcım 🤗

3.

3.gün embriyosu kahverengi lekelenme oldu o yüzden test yaptım ama negatif
Ya bence idrarda gebelik testine güven olmuyor arkadaşım. O yüzden moralini bozma. Ben de dük yaptım silik ikinci çizgi çıktı çok mutlu oldum ama içten içe de hiçbir şey hissetmediğim için acaba negatif olabilir mi diyordum. Bugün başka marka aldım tekrar yaptım negatif çıktı. Valla ben o yüzden artık test yapmayı bırakmaya karar verdim en güzeli kan tahlili. İnşallah kan da güzel değerler görürüz

Back
X