- Konu Sahibi mayala katar
- #2.181
Yukarıda yazdı canım sabah arayıp öğrenecekmişMayalaaaa kuzum ses yok muuu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukarıda yazdı canım sabah arayıp öğrenecekmişMayalaaaa kuzum ses yok muuu![]()
Amin canım çok teşekkür ederim hepimizin birlikte ins.Canımm hoşgeldinKayıpların için çok üzüldüm ama Allah umutlu bekleyişlerini gözaydınlığına çevirsin bu defa inşaallah
❤
Evet ya bitane var 300 TL imişSabah ilk idrarla yapılması gerekiyormuş canım ama akşam yapanlarda var burda bekleyemedikleri için
Elinde birtane varsa eğer riske atma sabah yap şurda ne kaldı![]()
Akdeniz anemisi evet. Ben de var, annemde var. . Evlenirken bir sorun yok demişlerdi. Hatta sağlık ocağından bu testi istediğimizde sende var ama eşinde de olsa zaten izin olmazdı evliliğinize dedi. Esinde yoktu demişlerdi şimdi sınırda çıkmış anlamadım
Öncelikle transferin hayırlı olsun Rabbim bu Ramazan ayı hürmetine o kadar olumsuztuktan sonra iyi sonuclar almani nasip etsinMerhabalar kizlar, bu grubu geç farkettim maşallah baya aktifdiğer grup çok sakin. Beni de ekleyebilir misiniz listeye rica etsem. Yaş 39 5.gun embriyosu 4. Transfer 5 Mart - test günü 14 Mart bir düşük,bir erken doğum, geçen ay da negatif transfer var
ama bu sefer umutluyum bakalım
![]()
Çok şükürŞükür iyiyim, ara ara hafif kramp tarzı birşeyler oluyor bugün düne göre daha az sanki bilemedim
Sivilce çıkartıyorum
Mide bulantısı yok şükür ama bacakta bir tuhaf his var kramp mı desem kasılmamı desem bilemedim
Ama okuduğum kadarıyla bunlar ilaçların etkisinden oluyormuş.
Şu anlık negatif bir hissiyat yok ama işte zaman geçmiyor
Transferden sonra İkinci gün bitti daha geçmiyoooorr![]()
Ayyy inşAllah inşAllahÇok şükürinşallah pozitif haberle daha da iyi olursun canım bizlerde seninle bu güzel duyguları yaşamak nasip eylesin Rabbim inşallah
![]()
Amin amin inşallah canım benimAyyy inşAllah inşAllah
Tabloda benim adımın yanında da :hamile: emojisi görmek nasip olur![]()
Yok canım ya böyle ağırdan almayı seviyorlar ama yarın arayacağım inşallah güzel haberler almak nasip olsun tedavi için bir engel teşkil etmez inşallahMayalaaaa kuzum ses yok muuu![]()
Ayy evet aslında iyi olurAmin amin inşallah canım benimaslında ikiz olanlara iki tane mi emoji katsak
![]()
Canım serum tedavisinin kisa adi. Serum tedavisini biliyorsundur. Transferden önce yada sonra tutunmayı arttirsin, vücut embriyoyu yabanci bir hücre sanmasin ve düşüşle sonuclanmasin diye destek tedavi. Kimi kişide 2 yada üç defa veriliyor. Kimilerinde 12. Haftaya kadar haftada 1 veriliyor.Ivıg nedir acaba ne için yapılıyor
EvetAyy evet aslında iyi olur
Hatta ertelenlere ve benzeri başka bilgilerde yazsak, zor olmazsa iyi olur
Tabloya bakıyorum arada bi tarihlere sonra diyorum bundan ses soluk yok acaba herşey yolundamı diye soracakken aklıma geliyor mesela ertelenmiş vesaire
ikosan mesela bugün soracaktım sonra aklıma geldi ertelenmişti rahım kalınlığından dolayı sanırım
Kız yaşımız belli olmasın diye dedims7stum
Sustum belli etmeyelim birazcikk büyüdük hepsi buKız yaşımız belli olmasın diye dedim![]()
Evet yazarım hatta kendiliğinden hamile kalanlara da mucize gebelik oldu nasıl fikirAyy evet aslında iyi olur
Hatta ertelenlere ve benzeri başka bilgilerde yazsak, zor olmazsa iyi olur
Tabloya bakıyorum arada bi tarihlere sonra diyorum bundan ses soluk yok acaba herşey yolundamı diye soracakken aklıma geliyor mesela ertelenmiş vesaire
ikosan mesela bugün soracaktım sonra aklıma geldi ertelenmişti rahım kalınlığından dolayı sanırım
Canım son durumun nedir inşallah tedavin güzel gidiyordurSustum belli etmeyelim birazcikk büyüdük hepsi bu![]()
Biz bu işi büyüteceğiz bu gidişleEvet yazarım hatta kendiliğinden hamile kalanlara da mucize gebelik oldu nasıl fikir![]()
Gülüm ikinci adet bekliyorum transfer için ama aşırı sancım var Dr sordum normal dedi artık hepimizin dileği gerçek olsun zor süreç gülümCanım son durumun nedir inşallah tedavin güzel gidiyordur![]()
Kendiliğinden biraz zorda belli mi olur dur bakalım nelere şahitlik edeceğiz inşallahBiz bu işi büyüteceğiz bu gidişle![]()