- 4 Aralık 2024
- 1.784
- 1.347
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #1.721
Senin yorumunu okudum tekrar güldüm sadecimSpermi mi katmadınızilahi yaa güldürdünüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yorumunu okudum tekrar güldüm sadecimSpermi mi katmadınızilahi yaa güldürdünüz
Evet pazar günü verdim 107 çıktı bugün verdim 260 çıktı Perşembe günü test günüm
Ay maşallahOluştu 1 kızım oldu bu ikinci tedavim inş kardeşi olsun istedik![]()
Maşallah canım hayırlı olsun tebrik ederimEvet pazar günü verdim 107 çıktı bugün verdim 260 çıktı Perşembe günü test günüm![]()
Maşallah canım çooook tebrik ederimm.Evet pazar günü verdim 107 çıktı bugün verdim 260 çıktı Perşembe günü test günüm![]()
Teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin benim 2. Denememdi çok şükür bu değerleri gördüm inşallah sıkı sıkı tutunurlar banaMaşallah canım çooook tebrik ederimm.
her güzel haberde kalbim pır pır oluyor![]()
Amin amin inşallah darısı bizlere olsun canım darısı keseye kalp atımına olsun inşallahAmin inşallah dilerim isteyen herkeze Allah'ım nasip etsin bu duyguları sağlıcakla gebeligimiz devam eder
İnşallah canım benim inşallah en önemlisi gebelik gerçekleşmiş stres yapma dilerim daha güzel günler göresin bebeklerinle beraber inşallah sağlıcakla gelsinler canımTeşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin benim 2. Denememdi çok şükür bu değerleri gördüm inşallah sıkı sıkı tutunurlar bana![]()
Çok teşekkür ederim rabbim bu güzel günlerde herkese çifte bayram yaşatsın inşAy maşallahsübhanallah Rabbim kızınızı size bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah Amin inşallah ikiz kardeşleri olsun inşallah
![]()
Amin Ecmain inşallahÇok teşekkür ederim rabbim bu güzel günlerde herkese çifte bayram yaşatsın inşhepimiz pozitif sonuçlar alalım
![]()
inşallah sağlıkla gelsin ikiz olurlar belkiTeşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin benim 2. Denememdi çok şükür bu değerleri gördüm inşallah sıkı sıkı tutunurlar bana![]()
Ayy maşallah canım katlanarak artsın inşallahEvet pazar günü verdim 107 çıktı bugün verdim 260 çıktı Perşembe günü test günüm![]()
Hah benim gibi çömelerek yapan biri çıktıCanım ben çömelerek uyguluyorum![]()
Akıyor evet, ama normal demişti hemşire… kapsülün dış kılıfı çıkabilir de demiştibende uzanarak yapıyorum Yarım saate yakın beklemeye çalışıyorum. Sabah 2 Akşam 2 tane benim. Ama benimde sonra çok geri geliyo. size de öyle oluyor mu? tuvalette ya da çamaşıra akıyo çok. Huylandırıyo insanı. günlük ped kullanıyorum en uzunundan:))
Canım eczaneden ince uçlu olanları al kalın olur mu insanı mahvederAaaa oldun mu transfer hayırlı haberlerle gel inşallahya bende bir tane menapur mu ne ondan kullancam bugün son iğne ilaç günü ama o iğne o kadar kalın ki zor girdi dün hemde çok acıdı bugün yine yapcam kara kara düşünüyorum acısını
normal pıpodan yapılan iğnenin aynısı sadece boyu küçük
![]()
Canım kafana takma emin ol uzanmanın etkisi olsaydı bizi birgün hastanede yatırırlardı ama doktorlar içimiz rahat etsin diye o uzanmayı yapıyor embriyo yoksa niye düşsün kalkınca öyle olsa normal gebelikte hiç kimse hamile kalamazdı kafanı karıştırma dilerim sağlıcakla sıkı sıkı tutunur kalbini ferah tut biz zorlukla elde ettiğimiz için dikkat ediyoruz ki sonradan kafamızda soru işaretleri kalmasın diyeyaaa çok tesekkür ederım allah razı olsun vallaha içim rahatladı
benımkını nıye oyle yaptılar anlamadım trnsferden sonra dırek kalktım ordan odaya gıttım uzerımı gındım cıktım norlmade ılıskıden sonra bıle hemen kalkmayın yatın dıyorlardı hocanın yaptıgı çok garip geldi
Dün nasıl yaptım hala inanamıyorumCanım eczaneden ince uçlu olanları al kalın olur mu insanı mahveder![]()
Nöbetçi eczane muhakkak vardır kendine eziyet etme canım zaten insan mahvoluyor birde böyle olunca ekstra zor gelirDün nasıl yaptım hala inanamıyorumama yine çok geç her yer kapalıdır
![]()