- 2 Mart 2025
- 87
- 146
- 8
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
- #1.521
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsunSelam kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ama maalesef negatif geldi
İnşallah bir gün nasip olur güzel haberler vermek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsunSelam kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ama maalesef negatif geldi
Rabbim büyüktür nasip eder inşallahÇok üzüldüm Allah yardımcın olsun![]()
Canım konuştun mu doktorunla ? 8. Gün erken yükselebilir mi acaba sonrasında ?Selam kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ama maalesef negatif geldi
Tabii ki bence bu süreçte her anormallik normal![]()
Hahaha bu en sevdiğim tespitEvet yaaKafamdan atmayı denedikçe daha çok sardım ben ve böyle diyenlerin ağzına pıt pıt vurasım geldi
![]()
Camım hayırlı uğurlu olsun çıktın mı transferdenBugün 11 de transferim var inş pozitif alırız hepimiz kızlar![]()
Yaa bu buz olayını bende deneyeceğim hala denemedim, karnım morarmaya başladı epey.. Seni tebrik ediyorum valla kuzucumbende öyleyim inan ki, insanlar anlatmadan soru sormam anlatmak isterse dinlerim. Ama genel olarak meraklı bi toplumuz. Bide çocuk konusu bana çok mahrem geliyor. Neden insanlara özeli sorulur bu kadar hiç anlamıyorum.
İlk tedavimde bana da eşim yapıyordu özellikle pergoveris diye bi iğne var o zor geliyordu. ama öncesi sonrası buz koy dedi hemşiremiz acın azalır diyince bi cesaret yapmaya başladım. yapış o yapış o günden beri ben yapıyorum![]()
Ohh iyi yaptın canımcım, hadi hayırlı haberlerini duyalım inşaallahValla hastaneye götürdüm kan verdik
dene canım bi 5-6 dk tut öncesinde yapınca iğneyi tekrar tut. acısı da azalıyor. morarmasıda baya farkediyo.Yaa bu buz olayını bende deneyeceğim hala denemedim, karnım morarmaya başladı epey.. Seni tebrik ediyorum valla kuzucumDarısı başıma
![]()
Canımm o hayalkırıklığını seninle yaşıyoruz şu anSelam kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ama maalesef negatif geldi
Çıktım cnm 2 tane embriyo konuldu inş tutunurCamım hayırlı uğurlu olsun çıktın mı transferden
Eşime diyodum ki kazayla olmuş dedi yaa ben amuda bile kalktım ama acaba ters bişey mi yaptım da olmuyooo gülüyordu halimeHahaha bu en sevdiğim tespitbir de şu var planlı bir hamilelik değildi kazara oldu
![]()
Uwww o zaman bugün kesin deneyeceğim sağol kuzumdene canım bi 5-6 dk tut öncesinde yapınca iğneyi tekrar tut. acısı da azalıyor. morarmasıda baya farkediyo.![]()
Eşime diyodum ki kazayla olmuş dedi yaa ben amuda bile kalktım ama acaba ters bişey mi yaptım da olmuyooo gülüyordu halime![]()
Hadi bakalım hayırlı olsun canım, inşaallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin sanaÇıktım cnm 2 tane embriyo konuldu inş tutunur![]()
Offf o kadar yumurta seni zorlamıyor mu canım? Allahım yardımcın olsun; ama aklına kötü şeyler getirme doktorun seni yormadan gerekeni yapacaktırKızlar bişey sorcam
Perşembe günü yumurtam toplanacak bende Pko var. Sadece sol yumurtalığımda 60 tane yumurta var sağ da aynı şekilde 100 ü geçiyor toplam yumurtam. Doktor biraz toplayacak geri kalanını söndürecekmiş. Başına böyle bişey gelen var mı ya ? Tekrar Ohss olurum diye korkuyorum
Alt karnım şişti doktora dedim sığmıyor bunlar diye normal dedi bana opudan sonra söndürcez dedi ama gerim gerim gerildi karnımOfff o kadar yumurta seni zorlamıyor mu canım? Allahım yardımcın olsun; ama aklına kötü şeyler getirme doktorun seni yormadan gerekeni yapacaktırGüzel haberler duyalım senden de inşaallah
![]()
Erken degilmiydi yükselme ihtimali yokmudur acaba inan ki üzüldüm canım Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun Rabbim gönlüne kalbine ferahlık versin inşallahSelam kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ama maalesef negatif geldi
Ayy nerdeeeBizde yaramaz çünkübiraz stresli sıkıntılı geçmeli yoksa hayatımız güzel olurdu çocuk sıkıntısı olmazdı ya kim iğne yapsaydı eziyet biz rahatlığı sevmeyiz nerde strest sıkıntı biz oradayız
![]()
canım sadece emriyo çözdürünce kalitesi bozulmuyomuş ama çözüleni tekrar dondurup çözdürünce bozuluyormuş, en azından benim doktorumun söylediği buyduŞans azalıyormuş yani ben öyle anladım , 4 embriyo kaldı bu test mantıklı mı sizce
Canım sen yinede doktorunun dediği zamanda ver kanını belki geç tutunmadır yaSelam kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ama maalesef negatif geldi
Evet evet buz çok iyi geliyo canım bide iğneden sonra az ovalayıp öyle buz kpymak lazımmış sanırım , yine morarıyo ama daha az sankiYaa bu buz olayını bende deneyeceğim hala denemedim, karnım morarmaya başladı epey.. Seni tebrik ediyorum valla kuzucumDarısı başıma
![]()