• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Öncelikle transferiniz hayırlı olsun 🥹
Ben yaşamadım ama belki bu şekilde veya benzer şeyler yaşayan olmuştur ve size yardımcı veya bilgi verebilirler.
Bende sadece sol tarafımca adet olacakmış gibi ağırlık doluluk ve arada saniyelik ağrı/sancı giriyor.
kanama olmadı bende şimdiye dek, kan sulandırıcı kullanmadığım için ola bilir
Evet herkese lekelenme yaşamıyor. Bende yaşayınca sasirdim. Hic beklemiyordum:)

Evet herkese lekelenme yaşamıyor. Bende yaşayınca sasirdim. Hic beklemiyordum:)
Burda okuduklarımdan dolayı anladığım kadarıyla kan sulandırıcı kullananlar çok karşılaşıyor lekelenme ile.
Hayırlısı olsun inşAllah hakkınızda.
Allahım kese görmeyi sonrasından kalp atışı duyup kucağınıza almayı nasip etsin minik meleği 🧿😍

Burda okuduklarımdan dolayı anladığım kadarıyla kan sulandırıcı kullananlar çok karşılaşıyor lekelenme ile.
Hayırlısı olsun inşAllah hakkınızda.
Allahım kese görmeyi sonrasından kalp atışı duyup kucağınıza almayı nasip etsin minik meleği 🧿😍
Sonu güzel bitti mi peki:) hamile kaldılar mi:)

Kızlar benim kahverengi lekelenmem oldu hemşirem kan tahlili vermemi istedi ve değerim 89 çıktı 😍😍🥰🥰🥰
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kahverengi lekelenme nasıldı benim suyla karışık kahve akıntım geldi öyle parçalı falan değil iç çamaşırım ıslak gibi oldu kahverengi su gibi anlamadım seninde öyle miydi

Evet doktorum da öyle dedi rahim işlem gördüğü için dinlenme şart dedi. Bir de benim opu sonrası rahimde hafif sıvı birikmesi oluştu pcosta olunca azıcık ohss de oldum. Bakma bana konuşuyorum ama doktor haklı.

Ay keşke bende 24 günde olsam ne güzel kesin gecikir benim malımı biliyorum😁
Canım bende bekliyorum 2 adet 2 gün gecikti ama benim adet normalde hiç gecikmez hep bir hafta 4 5 gün erken olur strese girdim geciktikce sancı şişkinlik yapti 10 günden fazladır ama hala yok Dr normal diyor umarım senin gecikmez 🙏🙏🙏

Evet düşüncesi çok güzel, pıtınpıtı minicik bir yavru 🥹🥹

Ben bugün kan vereceğim, yarın bildireceğim doktoruma. Bayramda geldiği için dedim herhalde bayramdan sonraya kalır.
Ama E er38 perşembe cuma doktoru çağırınca acaba bir umut bayram öncesi kese sevinci veririm diye düşünmedim değil 😍
Hayırlısıyla kan sonucum güzel çıksında
Test verdin mi canım

Kızlar ben ikinci kanı
İmı verdim ve sonucumu aldım ☺️
510,58 değerim (transferden sonra 13. Gün transfer günü haric]
Cuma günü 206,54 dü değerim.
iki katından fazla artmış şükür 🥹 :anneadayı::emir_bebek::KK76:

Bi an tedirgin oldum iki katından fazla olunca :KK45:

Maşallah 🧿sübhanallah gayet güzel artmış dilerim bu şekilde devam eder sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah 🤲💕

Amin kardeşim inşallah hepimiz için 🥰 ben negatif sonuçlara alıştım diye düşünüyordum meğerse hepsi birbirinden daha zormuş

Canım benim sana sımsıkı sarılıyorum öyle insan diyor alıştım negatif olsa da umursamam ama her seferinde daha kötü şekilde insan yıkılıyor 🥲 dilerim Rabbim senin bu özlemini hasretini en güzel şekilde müfakatlandırsın inşallah 🤲❤️

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kahverengi lekelenme nasıldı benim suyla karışık kahve akıntım geldi öyle parçalı falan değil iç çamaşırım ıslak gibi oldu kahverengi su gibi anlamadım seninde öyle miydi
Evet canım peçeteye silince görünüyordu yerleşme kanaması diyorlar buna. Emin olmak için biz tahlil yaptırdık. İnşallah sen de en kısa zamanda pozitifi görürsün canım 🥰

Kızlar ben ikinci kanı
İmı verdim ve sonucumu aldım ☺️
510,58 değerim (transferden sonra 13. Gün transfer günü haric]
Cuma günü 206,54 dü değerim.
iki katından fazla artmış şükür 🥹 :anneadayı::emir_bebek::KK76:

Bi an tedirgin oldum iki katından fazla olunca :KK45:
Oh hamdolsun rahatladım kuzum cevap gelmeyince tedirgin oldum gözünaydın bitanem çok güzel artmış🤲🤲🤲

Back
X