• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Dayanamadım ovulasyon testi yaptım böyle silik çıktı. Çok anlamam bu testlerden yorumlayabilecek var mı ? Bugün adetimin 11. Günü 9 gün iğne kullandım bugün 10. Gün akşam kullancam. Kasık ve bel ağrılarım olunca acaba çatladılar mı diye şüpheye düştüm.

Eklentiler

• DA062243-7325-4ED1-B1C9-FD30F24953EB.webp
    DA062243-7325-4ED1-B1C9-FD30F24953EB.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 18
Dayanamadım ovulasyon testi yaptım böyle silik çıktı. Çok anlamam bu testlerden yorumlayabilecek var mı ? Bugün adetimin 11. Günü 9 gün iğne kullandım bugün 10. Gün akşam kullancam. Kasık ve bel ağrılarım olunca acaba çatladılar mı diye şüpheye düştüm.
Daha düşük yani çatlama olmamış çok şükür inşallah da olmaz 🤲🫶🌹

Merhaba, benide ekler misiniz inşallah uğur getirir tablonuz pozitif sonucu almak banada nasip olur. Salı günü transfer günüm belli olacak inşallah nasipse nisan 1 yada 2 si. Yaş 30, ilk deneme 5. Gün embriyo transferi olacak
Merhaba canım hoşgeldin 🤗 amin dilerim hep birlikte pozitifleri görmek nasip olsun inşallah birlikte süreçlerimizi takip edelim dilerim Rabbim çıktığımız bu yolda sonunda mucizelerimize kavuşmayı nasip eylesin inşallah 🤲🥰 Canım tabloya ekledim transfer günün tam kesinleşince tekrar yazarsın ona göre güncellerim bizi de haberdar edersin süreçlerinden inşallah herşey sağlıklı güzel ilerler Amin 🤲

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım darısı opundan sonra böyle güzel haberlerini almaya inşallah 🥰❤️

Amin canım benim inşallah Allah razı olsun dilerim hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah 🤲🥹🫶🏻 son durumlarına bizi de haberdar et canım herşey inşallah sağlıklı güzel ilerler Amin 🤲💕

ozlmckmk ozlmckmk canım nasılsın iyi misin inşallah umarım biraz kendini toparlamışsındır Rabbim seni yaşadıklarından dolayı en kısa zamanda bebek müjdesiyle mükafatlandırsın inşallah bütün yaşadığın sıkıntıları unutturacak hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah güzel arkadaşım dilerim yakın zamanda gebelik haberini almak nasip olsun 🤲🥹💕
Amin kardeşim inşallah hepimiz için 🥰 ben negatif sonuçlara alıştım diye düşünüyordum meğerse hepsi birbirinden daha zormuş

Amin kardeşim inşallah hepimiz için 🥰 ben negatif sonuçlara alıştım diye düşünüyordum meğerse hepsi birbirinden daha zormuş
Elbette zorluğu vardır. Allahım bir daha yaşatmasın.
İnşAllah pozitif ile müjdelenirsin bir dahaki sefer canım.
Üzülme takma demek çok saçma olacak. Takmamak ve üzülmemek imkansız. Bunu yapa bilen varsa çok kaygısız demek ki veya ne bileyim içten içe istemiyordur.

Allahım inşAllah kucağını doldurur 🤲🏻

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 amin dilerim hep birlikte pozitifleri görmek nasip olsun inşallah birlikte süreçlerimizi takip edelim dilerim Rabbim çıktığımız bu yolda sonunda mucizelerimize kavuşmayı nasip eylesin inşallah 🤲🥰 Canım tabloya ekledim transfer günün tam kesinleşince tekrar yazarsın ona göre güncellerim bizi de haberdar edersin süreçlerinden inşallah herşey sağlıklı güzel ilerler Amin 🤲
Hoşbuldum çok teşekkür ederim güzel dualarınız için amin inşallah, tabi haberdar ederim🤲🏼🤗

Merhaba arkadaslar. 19 martta saat 11.45 de, 5. Gün, 1 adet embiriyo transferi gerçekleştirildi. Transfer gunu dahil 2. Gun yani ayin 20 si kahverengi leke geldi. Ben bunu, rahime embiriyo yerleştirilirken, mikro düzeyde aşınma olmuş olabilir. Sonuçta bir işlem yapıldı diye dusundum. Lekelenmeye aldırmadım. Transfer günü dahil 4. Günde, yani Ayın 22 sinde adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Hemen yatagima uzandim. Akabinde pembemsi ve kahverengi leke geldi. Daha sonra doktorumu aradim. Coraspirini kesti. Bugün hiç leke gelmedi. Adet olacak misim gibi ağrı olmasada, yine bel bölgesinde ayağa kalkıp yatınca oturunca bir hassasiyet hissediyorum. Bu şekilde bir surec yaşayan var mı.

Merhaba arkadaslar. 19 martta saat 11.45 de, 5. Gün, 1 adet embiriyo transferi gerçekleştirildi. Transfer gunu dahil 2. Gun yani ayin 20 si kahverengi leke geldi. Ben bunu, rahime embiriyo yerleştirilirken, mikro düzeyde aşınma olmuş olabilir. Sonuçta bir işlem yapıldı diye dusundum. Lekelenmeye aldırmadım. Transfer günü dahil 4. Günde, yani Ayın 22 sinde adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Hemen yatagima uzandim. Akabinde pembemsi ve kahverengi leke geldi. Daha sonra doktorumu aradim. Coraspirini kesti. Bugün hiç leke gelmedi. Adet olacak misim gibi ağrı olmasada, yine bel bölgesinde ayağa kalkıp yatınca oturunca bir hassasiyet hissediyorum. Bu şekilde bir surec yaşayan var mı.
Öncelikle transferiniz hayırlı olsun 🥹
Ben yaşamadım ama belki bu şekilde veya benzer şeyler yaşayan olmuştur ve size yardımcı veya bilgi verebilirler.
Bende sadece sol tarafımca adet olacakmış gibi ağırlık doluluk ve arada saniyelik ağrı/sancı giriyor.
kanama olmadı bende şimdiye dek, kan sulandırıcı kullanmadığım için ola bilir

Back
X