• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Amin canım benim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım ins.🤲🌸 Yavrum yapıyorum canından bezsin beni salsın diye herşeyi yapıyorum 😅🫣 gayet sakin metanetli adam normalde hiç naz niyaz yapmam gayet sabırla karsiliyormus öğrenmiş oldum😅 adam yıllardır çocuk bekliyor onu böyle yildiramayacagimi anladım 😁
Ayyy çok tatlısınnnn 😀😀 Bende çok naz niyaz yapmam o yüzden hiç alışık değil, biraz yapınca modu düşüyor benimkinin 😅 Ne yapacağını bilemiyor 😂 Ama helal olsun her türlü naza direniyorsa o koca olmuştur 😀😀

Kızlar
Bugün iğnemin 10. Günü ve yumurtlama olcakmış gibi bel ağrım var. Yarın kontrolüm var ama umarım çatlamaz bunlar. Doktora dün söyledim yok çatlamaz dedi ama çatlamaması içinde bişey vermedi. Ne diyorsunuz? Evham mı yapıyorum ?
Ben normalde reglimin 2. Günü hormon iğnesine reglin 7. Gününde sabah iğnesine başlıyorum yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye Opu tarihi belli olana kadar her sabah aynı saatte vuruyorum sizin 10. Gün olmuş niye o iğneyi vermemişler hayret 🤯 dilerim sıkıntısız atlatırsın sürecini inşallah 🤲

Ben normalde reglimin 2. Günü hormon iğnesine reglin 7. Gününde sabah iğnesine başlıyorum yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye Opu tarihi belli olana kadar her sabah aynı saatte vuruyorum sizin 10. Gün olmuş niye o iğneyi vermemişler hayret 🤯 dilerim sıkıntısız atlatırsın sürecini inşallah 🤲
Valla ben sadede akşam iğne vuruldum o kadar. Koordinatör kadın var önce bi yazdı sonra doktor ilacı iki gün uzatınca onu alma dedi. Hatta doktora da sordum ya çatlarsa diye de yok olmaz dedi. Ama inanılmaz bel ağrım var. Normal adet döngümde ben bunu yaşardım zaten. Yarın sabah kontrolüm var artık. Mecbur bugün beklicem.

Valla ben sadede akşam iğne vuruldum o kadar. Koordinatör kadın var önce bi yazdı sonra doktor ilacı iki gün uzatınca onu alma dedi. Hatta doktora da sordum ya çatlarsa diye de yok olmaz dedi. Ama inanılmaz bel ağrım var. Normal adet döngümde ben bunu yaşardım zaten. Yarın sabah kontrolüm var artık. Mecbur bugün beklicem.
Anladım canım inşallah sağlıcakla güzel atlatırsın inşallah 🤲🌸

M Maralim2019 ve M mayala katar Allahım gönlünüze göre versin inşAllah 🤲🏻 bu beklediğimiz zamanlar hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde su gibi gelsin geçsin inşAllah
Yaaa güzel kalpli hamişim benim 🥰🥰 amin inşallah canim bende artik o günleri beklemek ıstiyorum sonra pozitifi sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum hadi bakalım 🥰🥰🥰

Doktorum bugün pazartesi yada çarşamba da ver muhtemeln cuma keseyi görürler dedi benm dr izmire yerleştiği için başka bi hoca bakacak galiba merkezde yada zaten ben kendime bi doktor bulup onla devam edecem canım benim
Canim doktor tercihin nasil olcak sen mi seciyorsun onlar mi doktorunu belirliyor. Birde bu arada ebru hocama tebrik ettim. Üzüldük gitmenize dedim. İzmire beklerim dedi 🥰🥰

Normalden fazla yumurta oluşuyodur büyüyolardır o yüzden ağrı vardır belki de

Merhaba, benide ekler misiniz inşallah uğur getirir tablonuz pozitif sonucu almak banada nasip olur. Salı günü transfer günüm belli olacak inşallah nasipse nisan 1 yada 2 si. Yaş 30, ilk deneme 5. Gün embriyo transferi olacak
Hoşgeldin canım 🤗 Tüm süreçlerin tıkır tıkır ilerler de sağlıkla, kolaylıkla ve hayırla bebeğine kavuşursun inşaallah 🥰

Amin inşallah🤗çok teşekkür ederim, siz hamilesiniz dimi?
Evet çok şükür hamileyim 🤲🏻🥰 Yarın kese randevumuz var, umarım herşey yolunda gider de bebeğime kavuşurum 🤲🏻 Ve tabii buradaki bütün arkadaşlarım da kavuşur ve hatta anne olmayı bekleyen tüm güzel kadınlar hayırla sağlıkla kolaylıkla bebeklerine kavuşur 🤲🏻🥰🥰🥰

Evet çok şükür hamileyim 🤲🏻🥰 Yarın kese randevumuz var, umarım herşey yolunda gider de bebeğime kavuşurum 🤲🏻 Ve tabii buradaki bütün arkadaşlarım da kavuşur ve hatta anne olmayı bekleyen tüm güzel kadınlar hayırla sağlıkla kolaylıkla bebeklerine kavuşur 🤲🏻🥰🥰🥰
Ya ne güzel, inşallah her şey güzel olur sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz, amin inşallah banada güzel haberleri sizin gibi almayı nasip etsin🤲🏼

Back
X