• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Ben ilk üç gün çok ağır iş yapmadan hareket ediyordum iki gün duş yapmadım yapsanda ılık suyla yıkanırsın sonradan yemeğimi falan yapmıştım birde kabak çekirdeği badem ceviz kuru kayısı bol su tüketmiştim en önemlisi düşünmemek ve stres olmamak gerekiyor dilerim minik mucizen sıkı sıkı tutunur inşallah 🤲❤️
Amin canım teşekkür ederim inşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun bu duygu 🥰🥰🤲🤲🤲❤️

Amin canım teşekkür ederim inşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun bu duygu 🥰🥰🤲🤲🤲❤️
İnşallah canım birkaç gün dikkat edersin yine hafif hareketlerin olsun kan dolaşımı için sonradan kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle hareket et çok ani eğilme yapma ben yerden birşey alacağım zaman yavaşça oturarak alıyordum normal eğilmedim çok ağır işler yapmadım birde oldu mu olmadı mı düşüncesini çıkartmak gerekiyor nasibi varsa tutunacaktır yoksa da ne yap boş dilerim vakti gelmiştir inşallah 🤲💕

İnşallah canım birkaç gün dikkat edersin yine hafif hareketlerin olsun kan dolaşımı için sonradan kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle hareket et çok ani eğilme yapma ben yerden birşey alacağım zaman yavaşça oturarak alıyordum normal eğilmedim çok ağır işler yapmadım birde oldu mu olmadı mı düşüncesini çıkartmak gerekiyor nasibi varsa tutunacaktır yoksa da ne yap boş dilerim vakti gelmiştir inşallah 🤲💕
Amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰🤲🤲❤️❤️

Transfer günü ve sonrası nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi acaba
Ben transfer günü akşam evde oldum zaten pek birşey yapmadım.
Ama sonrasında da aşırı dikkat etmedim, ne bileyim eğilme kalkma aman yatayım gibi bir durum söz konusu değildi
Merdivenimizde indim çıktım herzamanki gibi.
Benim avantajım, annemin yanındayım yemekleri o yapıyor ben transfer sonrası ikinci veya en geç üçüncü gün ev süpürmeye başladım 😅
Evden çalışıyorum zaten daha öncede hareket olarak sınırlıydı bende hayat full oturduğum için, ama transfer sonrası aralarda molalarda vs dışarıya çıkıp bira. Yürüdüm ki kan dolaşımı olsun.

Doktorum zaten normal hayatına dön dedi kısıtlama sadece ağır kaldırma ve kesinlikle yürü hareket et kan dolaşımı olsun dedi

Duş olayını sordum, öyle bir şey yok ala bilirsin dedi ama ben transfer sonrası 3.gün duş almıştım
Genelde duşta olaki tansiyon düşerse diye duş almayın bekleyin diyen doktorlar varmış, bebeğe zararı olduğundan değilmiş ama ben riske atmadım 🥹😂

Arkadaşlar Estrofemle ilgili sıkıntı yaşayan var mı.İlacim bitti .reçeteli 4 nisana kadar alamıyorum.Eczaneler reçetesi vermiyor.
Evet ben de sıkıntı yaşıyorum, gunde 4 tane kullanmama ragmen devlet 1 tane veriyormuş. Recetesiz de alınmıyor. Dr yazdi, 1 tanesini ödedi diger 3 kutuyu parayla aldim.

Ay canim gözünaydin 🥰🥰 yuce rabbim ne güzel kulum benden ümidi kesme diyorsun sen 🤲🤲 artik gelsin kese görmeler kalp sesleri ohhh mis 🥰🥰🥰
Evet o kadar çok dua ettim ki çok şükür ki ettiğim her duayı er ya da geç bana yaşattı Rabbim 🙏🏻 umarım bu sefer dış gebelik olmaz da sevinirim bebeğimi kucağıma almak nasip olur 🤲🏻🤲🏻🥰🥰

İyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlar🤲🏻 cevap bekleyenlere tedavi sürecinde olanlara da bol şans dilerim inşallah olumlu sonuç alırız🤲🏻🤲🏻🤲🏻Bende yarin yumurtalar toplanacak İnşAllah🤲🏻🤲🏻çok heyecanlıyım ya.. Allahım nolur güzel sonuçlar alalım🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin gülüm rabbim en sağlıklı en güzel şekilde bu süreçte yanında olsun dualarim seninle altın embriyolarin olsun canım 🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X